• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Ons materiaal

Wij maken gebruik van het beste materiaal met een duurzaamheidslabel, waardoor onze traprenovaties van uitstekende kwaliteit zijn!

Ons materiaal

Met ruim honderd jaar ervaring aan kennis is Next Step ontwikkeld: overzettreden van het beste materiaal en hoge kwaliteit. We geven maar liefst 20 jaar garantie op ons materiaal, en dat is niet zonder reden.

Opbouw

De Next Step traprenovaties worden uitgevoerd met overzettreden die zijn voorzien van een HDF (High Density Fibreboard) (4) kern met een HPL-toplaag. Deze High Pressure Laminate toplaag bestaat uit drie verschillende lagen: de basislaag (3), de decoratielaag (2) en de bovenplaat (1). De basislaag bestaat uit verschillende lagen kraftpapier, geïmpregneerd met fenolhars. Door middel van de middelste laag, de decoratieve laag, wordt het design van de treden bepaald. De bovenste laag bestaat uit melaminehars, dit zorgt ervoor dat HPL krasbestendig is. De HPL-laag is zo sterk dat de hele trede krom kan trekken. Om dit te voorkomen is er aan de onderkant een HPL-drager (5) toegevoegd. Al deze genoemde lagen worden onder extreem hoge druk samengeperst tot een keiharde plaat wat vele voordelen met zich meebrengt.

Kenmerken

Afbeelding - Slijtvast

Slijtvast

Een trap wordt vaak intensief gebruikt, dat is voor een Next Step trap geen probleem. Ze zijn keihard, slijtvast (AC5) én blijven door de materiaalkeuze mooi.

Afbeelding - Antislip

Antislip

Uitglijden is verleden tijd dankzij de speciale antislipstructuur (R10) in de treden.

Afbeelding - Onderhoudsarm

Onderhoudsarm

Houten traptreden moeten circa eens in de drie jaar geschilderd worden, een traptrede van Next Step blijft mooi en sterk zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Afbeelding - Tal van kleuren

Tal van kleuren

Van houtlook tot betonlook; alles is mogelijk! Hierdoor zijn ze passend in elk interieur.

Afbeelding - Kleurvast

Kleurvast

De trede wordt bij een zeer hoge temperatuur in de juiste kleur geperst en blijft 100% kleurvast. De toplaag van de trede geeft extra bescherming tegen UV-straling en zonlicht.

Afbeelding - Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Onze treden zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook voorzien van een FSC®-label.

Afbeelding - Gemakkelijk schoon te houden

Gemakkelijk schoon te houden

De toplaag is bestand tegen hitte en vlekken.

Afbeelding - Waterbestendig

Waterbestendig

De harde toplaag heeft geen kieren of gaatjes waarin vocht kan nestelen.

Meer weten over ons materiaal?Neem contact met ons op
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit