Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Trap bekleden

Is je trap toe aan nieuwe bekleding? Laat dan je trap bekleden door Next Step. Dan profiteer je van veilige, sterke, duurzame en mooie trapbekleding, geheel in de stijl en kleur die past bij jouw interieur. Ja, ik wil een gratis offerte!

Trapbekleding door Next Step

Een trap is vaak het eerste wat je ziet als je de woning binnen komt. Wanneer de traptreden versleten zijn, dan kun je kiezen voor nieuwe trapbekleding. Zo komt de trap er weer als nieuw uit te zien! Jij bepaalt de stijl en kleur en wij zorgen voor een compleet nieuwe look voor je trap. Een nieuwe trap bekleden kan snel en zonder hak- en breekwerk. Bovendien is je nieuwe bekleding veilig, sterk, duurzaam en ook nog eens heel mooi.

De prachtige overzettreden van Next Step zijn ijzersterk, kras- en slijtvast en verkrijgbaar in tal van kleuren en structuren. Kies bijvoorbeeld voor een levendige houtstructuur of juist een robuuste betonlook. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor nieuwe trapbekleding.

Soorten trapbekleding

 

Afbeelding - Houten trap bekleden

Houten trap bekleden

Hout is met alles te combineren en zorgt voor een sfeer waar iedereen van houdt.

Ontdek meer
Afbeelding - Open trap bekleden

Open trap bekleden

Jouw open trap bekleden in de kleur en met de uitstraling zoals jij dat wenst.

Ontdek meer
Afbeelding - Dichte trap bekleden

Dichte trap bekleden

Een dichte trap is een blikvanger voor in huis, een echte sfeerbepaler.

Ontdek meer
Afbeelding - Eiken trap bekleden

Eiken trap bekleden

Klassiek of eiken in een moderne tint? Met Next Step kun je alle kanten op.

Ontdek meer
Afbeelding - Laminaat trap bekleden

Laminaat trap bekleden

Kies voor de HPL-overzettreden van Next Step en profiteer van topkwaliteit.

Ontdek meer
Afbeelding - Betonnen trap bekleden

Betonnen trap bekleden

Next Step bekleedt jouw betonnen trap met HPL-overzettreden.

Ontdek meer
Afbeelding - Stalen trap bekleden

Stalen trap bekleden

Jouw stalen trap voorzien van sfeervol houtlook? Kies voor Next Step.

Ontdek meer

Zelf je traprenovatie uitvoeren?

Losse traprenovatie onderdelen, zoals overzettreden en stootborden, bestel je eenvoudig via Trappenmaat. Ben je zelf een handige klusser? Of ken je een vakman die je kan helpen? Kies dan het gewenste design en selecteer het aantal benodigde traprenovatie onderdelen.

Houtlook trapbekleding

Wil je je houten trap bekleden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hout is met alles te combineren en zorgt voor een warme sfeer in je woning. Elke trede van jouw houten trap kan door Next Step bekleed worden met een slijtvaste, krasvrije en natuurlijke overzettreden. Dankzij de speciale HPL toplaag hoeft er niet langer geschuurd of geschilderd te worden. Na het laten bekleden van je houten trap is deze waterdicht en kras- en slijtvast.

In onze collectie vind je verschillende soorten hout, waaronder bijvoorbeeld eikenhout. Met Next Step kun je alle kanten op. Ook wanneer je een laminaat trap hebt, kunnen we deze volledig opnieuw bekleden. Hieronder zie je enkele voorbeelden van onze houtsoorten.

Open vs dichte trap

Een open trap zorgt voor extra ruimtelijke sfeer en is hierdoor een geweldige blikvanger. Wij kunnen jouw open trap bekleden in de kleur en uitstraling die jij wenst. Laat de treden van jouw open trap opnieuw bekleden met zogenaamde overzettreden. Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor het bekleden van een dichte trap. Kies het design dat jij wilt, zoals een hout- of betonlook. Laat je verrassen door de verschillende stijlen van Next Step!

Betonnen of stalen trap bekleding

Nieuwe trapbekleding van je trap, of deze nu van hout, staal of beton is, maakt wonen extra mooi. Je betonnen trap bekleden is een strak plan. Ondanks dat beton ijzersterk is, zullen de traptreden na verloop van tijd gaan slijten. Daarom kiezen wij bij betonnen traprenovatie voor prachtige overzettreden en geven de trap een welverdiende metamorfose. Dit geldt ook voor stalen trappen. Het vervangen van een stalen trap kan kostbaar zijn, vandaar dat de nieuwe trapbekleding van Next Step een goede oplossing is.

Trap laten bekleden door Next Step

Wanneer je kiest voor de trapbekleding door Next Step dan profiteer je van deze voordelen:

  • Antislip trap
  • Slijt- en krasvast
  • Makkelijk schoon te maken
  • Milieuvriendelijk / duurzaam
  • Kleurvast
  • 20 jaar garantie

Binnen onze collectie tref je een aantal voorbeelden van onze kleuren en structuren aan. Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Voor je het weet, is jouw trap weer als nieuw!

Veelgestelde vragen

Het antwoord op de meestgestelde vragen rondom het bekleden van een trap vind je hier!

Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit