fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Trap bekleden? Kies voor Next Step!Veilig, sterk, duurzaam en mooi. Uw trap bekleden In de stijl en kleur die bij u past zonder de nadelen van vloerbedekking!Ja, ik wil een gratis offerte!

Trap bekleden?

Wanneer uw trap versleten is, kunt u twee dingen doen. Ten eerste kiezen voor een complete renovatie of ten tweede uw trap laten bekleden. Wij bieden u hét alternatief voor trap bekleden met tapijt! Wat u ook beslist – uw trap renoveren of uw trap bekleden – Next Step doet het goed. Wij hebben het antwoord op al uw vragen, eisen en wensen en maken uw trap weer als nieuw. Snel, zonder hak- en breekwerk. Als ook veilig, sterk, duurzaam, mooi. En in de stijl en kleur die bij u past.

De prachtige bekledingsplaten van Next Step zijn ijzersterk, kras- en slijtvast en verkrijgbaar in tal van kleuren en structuren. U kiest zelf welke materialen en of uw een open trap of gesloten trap laat bekleden. Wilt u een prachtig levendige houtstructuur, een design trap of een trap met een robuuste ‘betonlook’? De mogelijkheden voor het bekleden bij Next Step zijn bijna eindeloos. En het resultaat, praktisch een nieuwe trap!

Binnen onze collectie treft u een aantal voorbeelden van onze kleuren en structuren aan. Wij raden u aan om een afspraak te maken met onze adviseur. Hij laat u graag onze stalen zien om zo te beoordelen hoe de trapbekleding van uw keuze er in het echt uitziet. Kleur, structuur, materiaal, kwaliteit… Dat is heel belangrijk.

Unieke trapbekleding

U laat uw trap niet met alles bekleden… Een Next Step bekledingsplaat wordt volgens een uniek productieproces gemaakt. De ‘drager’, de basis van de trede, bestaat uit milieuvriendelijk plaatmateriaal. De toplaag van elke trede is gemaakt van slijtvast HPL. Dit pakket wordt onder hoge druk en bij een zeer hoge temperatuur samengeperst tot een prachtige, harde bekledingsplaat. Dus kies voor bekleding bij Next Step. Dat is een verantwoorde keuze.

Topkwaliteit

IJzersterk, super stabiel, duurzaam, kras- en slijtvast. Alles kan op een Next Step trap uit de voeten. Als het om trapbekleding gaat, kiezen tal van mensen bewust voor Next Step. Hakken, werkschoenen, klompen… Een trap die door Next Step bekleed is, is ideaal voor een drukke woonomgeving, kantoor of instelling. Dankzij de bijzondere toplaag is elke trede kras- en slijtvast maar ook bestand tegen hitte, stoten en vlekken. Bijvoorbeeld veroorzaakt door koffie of reinigingsmiddelen. De treden hebben aan de bovenkant een voelbare structuur die ervoor zorgt dat ze stroef – antislip – en veilig zijn. Next Step treden zijn kleurecht en kleurvast. Samengevat dit is trapbekleding die bij iedereen past!

`Eenvoudig en snel`

Een transformatie van een noodzakelijk kwaad naar een aanwinst voor uw woning!

Milieuvriendelijk

Wie kiest voor Next Step, kiest voor milieuvriendelijke trapbekleding. Al het materiaal dat wij voor het bekleden van uw trap gebruiken, is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC en PEFC label. Next Step is 100% duurzaam. Met Next Step bent u verzekerd van een trap met stijl, passend in de sfeer van uw woning en bij uw manier van leven.

Jouw design

De trap is meestal de blikkenvanger in de ruimte. Om deze reden vinden wij het bij Next Step belangrijk dat u zelf uw trap samen kan stellen. Bij Next Step hebben we veel verschillende kleuren en materialen. Of u nu een houten design wilt, of juist een betonnen uitstraling, het kan allemaal. Daarnaast zijn er ook nog veel meer mogelijkheden met uw trap zoals verlichting. Bekijk de collectie van Next Step en kies de trap die het beste bij uw interieur past en creëer de sfeer in uw woning die u wilt. Verder is het natuurlijk erg lastig om zo te bepalen of een bepaald design bij uw interieur past. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs met een aantal proefplaten om te kijken wat het beste bij u past.

Design van de trap

Naast de treden, bestaat de trap nog uit veel meer. Bij Next Step bieden we onder andere ook trapverlichting aan. Bij Next Step hebben we twee soorten LED-verlichting. Deze verlichting wordt onder uw trap verstopt, zodat deze niet te zien is. De kleur van de verlichting op uw trap kunt u geheel zelf uitzoeken. Bij Next Step hebben we zowel wit als RGB-kleuren. Deze kleuren kunt u vervolgens met behulp van een afstandsbediening aanpassen. Dus gaat u voor de optimale sfeer in uw ruimte? Kies dan voor Next Step trapverlichting.

Naast trapverlichting bieden we nog veel meer aan. Hier valt onder andere de leuning van uw trap onder. Een (nieuwe) leuning maakt uw trap veilig en af. Bij Next Step bieden we veel verschillende soorten trapleuningen aan. Het belangrijkste hiervan is dat deze past bij de ruimte en bij de trap. Zo kan de leuning in dezelfde kleur zijn, maar ook van ander materiaal. Bij Next Step gaat alles op maat, dus uw kunt het geheel zelf samenstellen. Doe zaken met de specialist, zodat u jarenlang kunt genieten van uw beklede trap! Doe zaken met Next Step!

De voordelen van een Next Step trap op een rijtje:

  • Anti-slip
  • Slijt- en krasvast
  • Makkelijk schoon te maken
  • Milieuvriendelijk / duurzaam
  • Kleurvast
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Voor u het weet, heeft u uw droomtrap in huis! Next Step: de specialist in trapbekleding!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd