fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Trap bekleden? Kies voor Next Step!Veilig, sterk, duurzaam en mooi. Jouw trap bekleden In de stijl en kleur die bij jou past zonder de nadelen van vloerbedekking!Ja, ik wil een gratis offerte!

Trap bekleden?

Een trap is vaak het eerste wat je ziet als je de woning binnen komt. Wanneer je trap versleten is geeft dat natuurlijk geen goede eerste indruk. Gelukkig kun je hier iets aan doen, je kunt namelijk je trap bekleden. Zo komt de trap er weer als nieuw uit te zien! Is jouw trap toe aan een nieuwe look? Dan ben je bij Next Step aan het juiste adres. Wij hebben het antwoord op al je vragen, eisen en wensen en maken uw trap weer als nieuw. Snel, zonder hak- en breekwerk. Als ook veilig, sterk, duurzaam, mooi. En in de stijl en kleur die bij jou past.

De prachtige bekledingsplaten van Next Step zijn ijzersterk, kras- en slijtvast en verkrijgbaar in tal van kleuren en structuren. Wil je de trap bekleden met een prachtig levendige houtstructuur of juist met een robuuste ‘betonlook’? De mogelijkheden voor het bekleden bij Next Step zijn bijna eindeloos. En het resultaat, praktisch een nieuwe trap!

Binnen onze collectie tref je een aantal voorbeelden van onze kleuren en structuren aan. Wij raden je aan om een afspraak te maken met onze adviseur. Hij laat je graag onze kleurstalen zien en kijkt samen met jou welke kleur het beste tot zijn recht komt in jouw interieur. Kleur, structuur, materiaal, kwaliteit… Dat is heel belangrijk.

Unieke trapbekleding

Een Next Step bekledingsplaat wordt volgens een uniek productieproces gemaakt. De ‘drager’, de basis van de trede, bestaat uit milieuvriendelijk plaatmateriaal. De toplaag van elke trede is gemaakt van slijtvast HPL. Dit pakket wordt onder hoge druk en bij een zeer hoge temperatuur samengeperst tot een prachtige, harde bekledingsplaat. Het materiaal is slijtvast, antislip en gaat ook nog eens minstens twintig jaar mee.

Topkwaliteit

IJzersterk, super stabiel, duurzaam, kras- en slijtvast. Alles kan op een Next Step trap uit de voeten. Hakken, werkschoenen, klompen… Een trap bekleden met Next Step, is een uitermate geschikt idee voor een drukke woonomgeving, kantoor of instelling. Dankzij de bijzondere toplaag is elke trede kras- en slijtvast maar ook bestand tegen hitte, stoten en vlekken. Bijvoorbeeld veroorzaakt door koffie of reinigingsmiddelen. De treden hebben aan de bovenkant een voelbare structuur die ervoor zorgt dat ze stroef – antislip – en veilig zijn. Next Step treden zijn kleurecht en kleurvast. Samengevat dit is trapbekleding die bij iedereen past!

`Eenvoudig en snel`

Een transformatie van een noodzakelijk kwaad naar een aanwinst voor jouw woning!

Milieuvriendelijk

Wie kiest voor Next Step, kiest voor milieuvriendelijke trapbekleding. Al het materiaal dat wij voor het bekleden van jouw trap gebruiken, is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC- en PEFC-label. Next Step is 100% duurzaam. Met Next Step ben je verzekerd van een trap met stijl, passend in de sfeer van jouw woning en bij jouw manier van leven.

Jouw design

De trap is meestal de blikkenvanger in de ruimte. Om deze reden vinden wij het bij Next Step belangrijk dat je zelf je trap samen kan stellen. Bij Next Step hebben we keuze uit veel verschillende designs. Wil je de trap bekleden met een houten design, of juist een betonnen uitstraling, het kan allemaal. Daarnaast zijn er ook nog veel meer mogelijkheden met je trap zoals led-trapverlichting. Bekijk de collectie van Next Step en kies de trap die het beste bij jouw interieur past en creëer de sfeer die jij wil in jouw woning. Verder is het natuurlijk erg lastig om zo te bepalen of een bepaald design bij jouw interieur past. Daarom komen onze adviseurs graag bij je langs met een aantal proefplaten om te kijken wat het beste bij jouw huis past.

Design van de trap

Naast de treden, bestaat de trap nog uit veel meer. Bij Next Step bieden we onder andere ook trapverlichting aan. Bij Next Step hebben we twee soorten ledverlichting. Deze verlichting wordt onder de trap verstopt, zodat deze niet te zien is. De kleur van de verlichting kun je geheel zelf uitzoeken. Bij Next Step hebben we zowel wit als RGB-kleuren. Deze kleuren kun je vervolgens met behulp van een afstandsbediening aanpassen. Dus ga je voor de optimale sfeer in uw ruimte? Kies dan voor Next Step trapverlichting.

Naast trapverlichting bieden we nog veel meer aan. Hier valt onder andere de leuning van jouw trap onder. Een (nieuwe) leuning maakt de trap veilig en af. Bij Next Step bieden we veel verschillende soorten trapleuningen aan. Het belangrijkste hiervan is dat deze past bij de ruimte en bij de trap. Zo kan de leuning in dezelfde kleur zijn, maar ook van ander materiaal. Bij Next Step gaat alles op maat, dus je kunt het geheel zelf samenstellen. Doe zaken met de specialist, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw beklede trap! Dus, trap bekleden? Doe zaken met Next Step!

De voordelen van een Next Step trap op een rijtje:

  • Anti-slip
  • Slijt- en krasvast
  • Makkelijk schoon te maken
  • Milieuvriendelijk / duurzaam
  • Kleurvast
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Voor je het weet, heb je jouw droomtrap in huis! Next Step: de specialist in trapbekleding!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd