98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

ONZE KLANTGERICHTE WERKWIJZE

EENVOUDIG, SNEL EN ZONDER GEDOE. MET ALLE AANDACHT VOOR JOU

Hoe werkt traprenovatie?

Een gerenoveerde trap is een groot plezier, waar je vele jaren van kunt genieten! Ook de weg naar het eindresultaat moet een mooie en leuke beleving zijn. Ontdek de Next Step werkwijze met 3 eenvoudige stappen vol persoonlijke aandacht.

Stap 1 Productkeuze en prijsvorming

De mogelijkheden zijn eindeloos met ons grote assortiment aan exclusieve kleuren en trapelementen. Maak zelf je keuze of vraag een van onze adviseurs om advies. Je kunt advies aanvragen op de manier zoals jij dat wil. Kom langs in de showroom, neem telefonisch contact op of vraag een offerte aan via ons formulier. Uiteraard komen wij ook graag langs bij jouw thuis, zonder verplichtingen. Onze adviseurs nemen graag alle opties persoonlijk met je door.
Op basis van de gemaakte keuzes maken wij een offerte op maat voor je. Vrijblijvend en met een vaste prijsgarantie! Wel zo prettig en zonder verrassingen achteraf.

Een werkwijze gericht op de klant. Zonder opdringerige verkopers. Maar met persoonlijke aandacht voor jou en het eindresultaat!

Wij renoveren alle soorten trappen. Open en dichte trappen, stalen trappen, houten trappen en ook betonnen trappen.

Stap 2 De montage

De renovatie kunnen wij bijna altijd binnen 1 dag uitvoeren. De monteur neemt voor hij begint de opdracht met je door. Zodat je zeker weet dat alles goed komt. Vervolgens meten we de bestaande trap op zodat de traptreden en stootborden op maat gemaakt kunnen worden. Dit is een nauwkeurig klusje en wordt uitgevoerd door een van onze ervaren monteurs. Met veel aandacht en oog voor detail.

Het op maat zagen van de treden gebeurt buiten de woning. Zodat je zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.
Wanneer de nieuwe traponderdelen op maat zijn verlijmen we deze netjes op de bestaande trap met een speciale milieuvriendelijke tweecomponentenlijm. Deze lijm is geluiddempend en zorgt er voor dat je trap veel stiller wordt in het gebruik.

Afbeelding -

Meestal kunnen wij jouw trap binnen 1 dag een totale make-over geven.

Interesse? Neem contact op.

Stap 3 Oplevering en genieten.

Zodra we helemaal klaar zijn met de traprenovatie ruimen we alles netjes op en schouwen we bij voorkeur samen met jou de trap af. Zodat we zeker weten dat je helemaal tevreden bent.

Zodra de monteur de deur uit is kun je genieten en gebruik maken van jouw unieke op maat gemaakte Next Step trap!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit