Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

ONZE KLANTGERICHTE WERKWIJZE

In drie stappen een nieuwe trap

Hoe werkt traprenovatie?

We werken met een eigen werkwijze waarmee we het jou zo makkelijk mogelijk maken. In slechts 3 stappen heb jij een nieuw gerenoveerde trap. Van de offerteaanvraag tot de montagedag, we nemen je graag mee in het hele proces. Zo weet jij wat je kunt verwachten vanaf je aanvraag totdat onze monteurs bij je langs zijn geweest voor de traprenovatie!

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen. Op basis van de ingevulde informatie, zoals het aantal treden en de geüploade foto’s, gaan wij een prijs voor je maken. Deze prijs bestaat uit verschillende onderdelen. Hieronder vallen het materiaal en de productie van het materiaal, maar bijvoorbeeld ook de opslag in het magazijn. Daarnaast hebben we werkplekken voor onze medewerkers en hebben we monteurskosten. We maken een offerte voor je, die je op werkdagen nog op dezelfde dag ontvangt. Binnen vijf werkdagen bellen we je even op, zodat je vragen kunt stellen over de renovatie en om een afspraak voor het adviesgesprek te maken.
Stap 1: Offerte aanvragen

Stap 2: Adviesgesprek

We komen bij je thuis om de offerte met je te bespreken. Ook nemen we voorbeelden en kleurstalen mee om je advies te kunnen geven voor jouw traprenovatie. Eventuele vragen die je nog hebt over de offerte kunnen we doornemen. Ook geven we je uitleg over ons materiaal en helpen we je bij het maken van een keuze voor één van onze designs. We hebben voorbeelden van ons materiaal mee om je goed te kunnen laten zien hoe het werkt. Daarnaast hebben we ook kleurstalen mee, zo kunnen we kijken wat mooi zou staan. Ten slotte meten we de trap in en plannen we een datum met je voor de renovatie.
Stap 2: Adviesgesprek

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen vervolgens zo snel mogelijk bij jou langskomen om jouw trap te renoveren. Hierbij zijn er een aantal stappen die bij elke traprenovatie worden ondernomen, maar ook een aantal die verschillend zijn omdat dit afhankelijk is van de trapsoort. Er zit namelijk verschil in het renoveren van een open of dichte trap. Bij een dichte trap hoeft alleen de voorkant bekleed te worden, terwijl de trapbekleding van een open trap uit drie delen bestaat waarmee de trede helemaal rondom wordt bekleed. We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar hoe wij jouw trap een totaal nieuwe look kunnen geven. Dat leggen we je graag uit!
Stap 3: Renovatie

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit