fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
ONZE KLANTGERICHTE WERKWIJZE EENVOUDIG, SNEL EN ZONDER GEDOE. MET ALLE AANDACHT VOOR U.

Hoe werkt traprenovatie?

Een gerenoveerde trap is een groot plezier, waar u vele jaren van kunt genieten! Ook de weg naar het eindresultaat moet een mooie en leuke beleving zijn. Ontdek de Next Step werkwijze met 3 eenvoudige stappen vol persoonlijke aandacht.

Stap 1 Productkeuze en prijsvorming

De mogelijkheden zijn eindeloos met ons grote assortiment aan exclusieve kleuren en trapelementen. Maak zelf uw keuze of vraag een van onze adviseurs om advies. U kunt advies aanvragen op de manier zoals u dat wilt. Kom langs in de showroom, neem telefonisch contact op of vraag een offerte aan via ons formulier. Uiteraard komen wij ook graag langs bij u thuis, zonder verplichtingen. Onze adviseurs nemen graag alle opties persoonlijk met u door.
Op basis van de gemaakte keuzes maken wij een offerte op maat voor u. Vrijblijvend en met een vaste prijsgarantie! Wel zo prettig en zonder verrassingen achteraf.

Een werkwijze gericht op de klant. Zonder opdringerige verkopers. Maar met persoonlijke aandacht voor u en het eindresultaat!

Wij renoveren alle soorten trappen. Open en dichte trappen, stalen trappen, houten trappen en ook betonnen trappen.

Stap 2 De montage

De renovatie kunnen wij bijna altijd binnen 1 dag uitvoeren. De monteur neemt voor hij begint de opdracht met u door. Zodat u zeker weet dat alles goed komt. Vervolgens meten we de bestaande trap op zodat de traptreden en stootborden op maat gemaakt kunnen worden. Dit is een nauwkeurig klusje en wordt uitgevoerd door een van onze ervaren monteurs. Met veel aandacht en oog voor detail.

Het op maat zagen van de treden gebeurd buiten de woning. Zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.
Wanneer de nieuwe traponderdelen op maat zijn verlijmen we deze netjes op de bestaande trap met een speciale milieuvriendelijke 2 componentenlijm. Deze lijm is geluiddempend en zorgt er voor dat uw trap veel stiller wordt in het gebruik.

Meestal kunnen wij uw trap binnen 1 dag een totale make-over geven.

Interesse? Neem contact op.

Stap 3 Oplevering en genieten.

Zodra we helemaal klaar zijn met de traprenovatie ruimen we alles netjes op en schouwen we bij voorkeur samen met u de trap af. Zodat we zeker weten dat u helemaal tevreden bent.

Zodra de monteur de deur uit is kunt u genieten en gebruik maken van uw unieke op maat gemaakte Next Step trap!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd