• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Showroom

Enkel op werkdagen op afspraak geopend > Afspraak maken

De collectie met eigen ogen bekijken

Ga je voor een robuuste betonlook of toch een natuurlijk en verfijnd design? Bij het uitzoeken van een trap wil je natuurlijk de goede keuze maken en dan kan de twijfel soms toeslaan. Ondanks dat er veel informatie op de website te vinden is, snappen wij dat je de beste indruk krijgt door alle designs met eigen ogen te bekijken. Kom daarom gerust langs in onze showroom in Utrecht.

 

Afbeelding - Op afspraak geopend

Op afspraak geopend

Wil je langskomen in onze showroom? Maak een afspraak, dan zorgen wij dat er een deskundige voor je klaar staat. Bel op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 of maak hieronder een afspraak. We zien je graag terug in onze showroom!

Afspraak maken

Deskundig advies

In de showroom kun je de collectie bekijken, het materiaal even aanvoelen en de favorieten met elkaar vergelijken. Wij kunnen je deskundig begeleiden en meer informatie geven over alle mogelijkheden bij jouw project. Je krijgt een beter beeld van alle opties en wij geven je graag advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw uiteindelijke trap aan alle wensen voldoet.

Wat kun je verwachten in onze showroom?

Wanneer je bij ons naar binnenloopt dan staat de koffie al voor je klaar. Onze showroom heeft alles wat nodig is om jou een betere indruk van onze trappen te geven. Zo laten wij je graag ons ruime aanbod aan designs zien. Variƫrend van robuuste designs als Narvic Dock of Monocrete tot natuurlijke houttinten die je trap een warme uitstraling geven.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit