fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Bezoek de Next Step-showroom in Kampen We adviseren u graag Afspraak maken

Bezoek de Next Step-showroom in Kampen

Een site vol informatie en een assortiment vol mogelijkheden; we kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent geworden naar het Next Step-materiaal. U laat uw trap niet elke dag renoveren, dus het is meer dan logisch dat u grondig vooronderzoek doet. Misschien denkt u: eerst zien en dan geloven of wellicht komt u er toch nog niet helemaal uit.

Wat de reden ook is, u bent van harte welkom in onze showroom in Kampen, waar we u onder het genot van een kop koffie graag persoonlijk adviseren over de renovatie van uw trap.

De Next Step-showroom

Naast de lekkere koffie bezoekt u onze showroom natuurlijk vooral om het Next Step-materiaal te kunnen zien, voelen en ervaren. Zien de dessins er hetzelfde uit als op de foto? Is de antislip-laag op de traptreden écht antislip? Past de blauwstaal trapleuning bij uw droomtrap, die voorzien is van dessin Black 0901?

We vertellen u tijdens uw bezoek graag over het productieproces en geven u een kijkje in onze fabriek, waar we laten zien hoe Next Step-treden zijn opgebouwd. Ook ziet u dan hoe we ervoor zorgen dat de treden helemaal krasvrij en klaar voor installatie bij u thuis aankomen, zodat we uw trap binnen één dag naar een hoger niveau kunnen tillen. Tenminste, figuurlijk.

Afspraak inplannen

Om er zeker van te zijn dat al uw vragen worden beantwoord, is het handig om vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er een specialist aanwezig is, die beschikbaar is om u van advies te voorzien. Zeker als u een eindje moet rijden, is dat natuurlijk wel zo fijn. Wilt u hulp bij de kleurkeuze? Dan is het handig om een aantal foto’s van uw huis en de inrichting daarvan mee te nemen. Als u nog een vloerstaaltje hebt liggen is dat helemaal ideaal. We denken graag mee!

Wees gerust: afmetingen van uw trap en de treden zijn niet nodig. U hoeft dus niet in rare houdingen te manoeuvreren of YouTube-filmpjes op te zoeken om zo achterhalen hoe je een trap opmeet. Zodra u heeft besloten uw trap door ons te laten renoveren, sturen wij een specialist langs die dat voor u doet. Wel zo makkelijk.

Wilt u onze showroom in Kampen bezoeken? Als u een e-mail stuurt of telefonisch contact opneemt via 038 201 99 63 plannen we een afspraak in op een moment naar keuze.

Adres en bereikbaarheid

Productiestraat 2
8263 BR Kampen

Het pand van de Next Step-showroom ligt aan de N50 en is te herkennen aan het groene Next Step logo. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur en we zijn gevestigd op de eerste etage.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd