fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Next Step showroomAfspraak maken

De collectie met eigen ogen bekijken

Gaat u voor een robuuste betonlook of toch een natuurlijk en verfijnd design? Bij het uitzoeken van een trap wilt u natuurlijk de goede keuze maken en dan kan de twijfel soms toeslaan. Ondanks dat er veel informatie op de website te vinden is, snappen wij dat u de beste indruk krijgt door alle designs met eigen ogen te bekijken. Kom daarom gerust langs in onze showroom in Kampen.

 

Deskundig advies

In de showroom kunt u de collectie bekijken, het materiaal even aanvoelen en de favorieten met elkaar vergelijken. Wij kunnen u deskundig begeleiden en meer informatie geven over alle mogelijkheden bij uw project. U krijgt een beter beeld van alle opties en wij geven u graag advies. Samen zorgen we ervoor dat uw uiteindelijke trap aan alle wensen voldoet.

Wat kunt u verwachten in onze showroom?

Wanneer u bij ons naar binnenloopt dan staat de koffie al voor u klaar. Onze showroom heeft alles wat nodig is om u een betere indruk van onze trappen te geven. Zo laten wij u graag ons ruime aanbod aan designs zien. Variërend van robuuste designs als Narvik Dock of Monocrete tot natuurlijke houttinten die uw trap een warme uitstraling geven.

Kleurstaal

Lukt het niet om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel een beter beeld krijgen van onze collectie? Dan kunnen wij altijd een gratis kleurstaal opsturen. Zo kunt u thuis vanaf de bank uw favorieten met elkaar vergelijken en een keuze maken. Als u interesse heeft in de kleurstaal, kunt u (telefonisch) contact met ons opnemen.

Op afspraak geopend

Wilt u langskomen in onze showroom? Maak een afspraak, dan zorgen wij dat er een deskundige voor u klaar staat. Bel op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 of maak hieronder een afspraak. We zien u graag terug in onze showroom!

Afspraak maken
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd