fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Next Step showroomAfspraak maken

De collectie met eigen ogen bekijken

Gaat u voor een robuuste betonlook of toch een natuurlijk en verfijnd design? Bij het uitzoeken van een trap wilt u natuurlijk de goede keuze maken en dan kan de twijfel soms toeslaan. Ondanks dat er veel informatie op de website te vinden is, snappen wij dat u de beste indruk krijgt door alle designs met eigen ogen te bekijken. Kom daarom gerust langs in onze showroom in Kampen.

 

Deskundig advies

In de showroom kunt u de collectie bekijken, het materiaal even aanvoelen en de favorieten met elkaar vergelijken. Wij kunnen u deskundig begeleiden en meer informatie geven over alle mogelijkheden bij uw project. U krijgt een beter beeld van alle opties en wij geven u graag advies. Samen zorgen we ervoor dat uw uiteindelijke trap aan alle wensen voldoet.

Wat kunt u verwachten in onze showroom?

Wanneer u bij ons naar binnenloopt dan staat de koffie al voor u klaar. Onze showroom heeft alles wat nodig is om u een betere indruk van onze trappen te geven. Zo laten wij u graag ons ruime aanbod aan designs zien. Variërend van robuuste designs als Narvik Dock of Monocrete tot natuurlijke houttinten die uw trap een warme uitstraling geven.

Op afspraak geopend

Wilt u langskomen in onze showroom? Maak een afspraak, dan zorgen wij dat er een deskundige voor u klaar staat. Bel op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 of maak hieronder een afspraak. We zien u graag terug in onze showroom!

Afspraak maken
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd