Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

De mooiste open trappen

Met onze open traprenovaties maken wij de mooiste open trappen. Bij Next Step Traprenovatie zijn we innovatief en ontwikkelen en produceren we al onze elementen. Wij zijn altijd op zoek naar het beste eindresultaat voor jou. Vandaar dat wij dit unieke open traprenovatiesysteem uitgevonden hebben.

Geen vervelend randje!

Onze open traprenovaties sluiten naadloos aan en ogen als een massieve traptrede. Dit is verreweg de mooiste oplossing. Wij kiezen hier bewust voor een perfecte afwerking. Een open trap staat vaak in het zicht en moet een echte blikvanger worden.

Wij vinden het dan ook onverkoopbaar om de achterkant van de trede af te werken met een profiel wat zorgt voor een vervelend opstaand randje. Dit randje beschadigd snel en loopt niet prettig. Daarnaast is een traptrede zonder randje veel fraaier!

Een massieve uitstraling

Met ons unieke systeem creëren wij de look en feel van een zeer massieve traptrede. Hierdoor worden de treden echt de blikvanger van de trap! Het is dan ook aan te raden om de kleur van de treden afwijkend te maken ten opzichte van de trapbomen. Dit zodat de treden nog meer opvallen.

Verbind de verdiepingen

Door ons complete assortiment ben je nu in staat om de verdiepingen echt met elkaar te verbinden. Door op de beide niveaus te kiezen voor een Next Step vloer in dezelfde kleur als de traptreden ontstaat er echt een geheel. De architecten in onze klantenkring zijn hier ontzettend blij mee.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Wil je ook de mooiste open trap?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke open trap is geschikt voor ons unieke systeem met overzettreden van slijtvast en onderhoudsarm HPL. Meestal is een open trap al in 1-2 dagen compleet gerenoveerd.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer