fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

De mooiste open trappen

30 januari 2019

Met onze open traprenovaties maken wij de mooiste open trappen. Bij Next Step zijn we innovatief en ontwikkelen en produceren we al onze elementen. Wij zijn altijd op zoek naar het beste eindresultaat voor u. Vandaar dat wij dit unieke open traprenovatiesysteem uitgevonden hebben.

Geen vervelend randje!

Onze open traprenovaties sluiten naadloos aan en ogen als een massieve traptrede. Dit is verreweg de mooiste oplossing. Wij kiezen hier bewust voor een perfecte afwerking. Een open trap staat vaak in het zicht en moet een echte blikvanger worden.

Wij vinden het dan ook onverkoopbaar om de achterkant van de trede af te werken met een profiel wat zorgt voor een vervelend opstaand randje. Dit randje beschadigd snel en loopt niet prettig. Daarnaast is een traptrede zonder randje veel fraaier! Zie ook onderstaand voorbeeld.

Een massieve uitstraling

Met ons unieke systeem creëren wij de look en feel van een zeer massieve traptrede. Hierdoor worden de treden echt de blikvanger van de trap! Het is dan ook aan te raden om de kleur van de treden afwijkend te maken ten opzichte van de trapbomen. Dit zodat de treden nog meer opvallen.

Verbind de verdiepingen

Door ons complete assortiment ben je nu in staat om de verdiepingen echt met elkaar te verbinden. Door op de beide niveaus te kiezen voor een Next Step vloer in dezelfde kleur als de traptreden ontstaat er echt een geheel. De architecten in onze klantenkring zijn hier ontzettend blij mee.

Wilt u ook de mooiste open trap?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke open trap is geschikt voor ons unieke systeem met overzettreden van slijtvast en onderhoudsarm HPL. Meestal is een open trap al in 1-2 dagen compleet gerenoveerd.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.