• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

De volgende stap in vloeren voor elk interieur

De volgende stap in vloeren voor elk interieur

Weinig dingen hebben zoveel invloed op je interieur als de vloer. We snappen dan ook dat de keuze tussen donker eiken of licht beuken zeker geen gemakkelijke is. Ga je voor een klassieke uitstraling, of wil je juist de toekomst in huis? Waar je ook voor gaat, bij Next Step Traprenovatie hebben we de juiste vloeren voor jouw huis. En het mooie is dat deze er niet alleen prachtig uit zien, maar ook nog eens van topkwaliteit zijn. Ze zijn krasvast, onderhoudsarm en veilig. Zo maak je die keuze niet voor niets, want deze vloer blijft jaren mooi.

Topkwaliteit

Als je onze trappen kent, weet je misschien al dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Diezelfde standaard hanteren we bij onze vloeren. Zo zijn onze vloeren de sterkste en meest slijtvaste vloeren die op dit moment gemaakt worden. Dit is te danken aan de unieke Next Step toplaag (slijtvastheid klasse AC5). Best handig, voor een ondergrond die zo intensief gebruikt wordt. Rennen de kinderen constant rondjes door de woonkamer, of ligt de vloer in een druk belopen bedrijfspand? Dankzij onze unieke toplaag hoef je niet bang te zijn voor slijtage of dat iemand uitglijdt.

Duurzame vloeren

Bij het maken van onze vloeren, stellen wij alles in het werk om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo gebruiken we alleen duurzame materialen. Al onze vloeren zijn voorzien van een FSCĀ®-label. Dit zijn wereldwijd de twee leidende keurmerken voor verantwoord bosbeheer. Zelfs de unieke hogedruk toplaag van onze vloeren is voorzien van FSCĀ®-keurmerk en biologisch afbreekbaar. Zo dragen we graag ons steentje bij.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Koffie gemorst, geen paniek!

Je kent het wel, heb je net een nieuwe vloer, gaat er meteen koffie overheen. Het liefst wil je er een zeiltje overheen leggen, of al je gasten verplichten boven de wasbak hun drankje op te drinken. Met Next Step hoef je je niet langer zorgen te maken, want het materiaal is makkelijk schoon te maken. Dankzij de bijzondere HPL toplaag is de vloer bestand tegen hitte en vlekken. Ideaal voor huizen, bedrijven en (zorg)instellingen waar veel mensen over de vloer komen.

Meer weten of een bijpassende trap?

Wil je meer weten over onze vloeren? Kom dan eens naar een showroom of verkooppunt, dan helpen we je graag verder. Je kunt dan meteen een trap in dezelfde kleur uitkiezen of, als je wel van een beetje bijzonder houdt, een bijpassende trap in een andere kleur. De mogelijkheden in dessins en kleuren zijn groot, dus kom vooral eens kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit