Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Een huisdiervriendelijke trap?

20 januari 2018

Heeft u huisdieren en wilt u graag gemak in het onderhoud en een trap die niet beschadigd door uw geliefde huisdieren? Kortom wilt u een huisdiervriendelijke trap? Ontdek de voordelen van een Next Step trap.

Geen huisstofmijt

Onze toplaag geeft huisstofmijt geen kans. De toplaag is volledig dicht en vormt dus geen broeihaard voor allerlij ongewenste beestjes.

Makkelijk schoon te houden

Doordat de toplaag waterdicht is is deze erg gemakkelijk schoon te houden. Pootafdrukken vol met modder veegt u eenvoudig weg met een nat doekje. Dit is op gestoffeerde of houten trappen wel anders!

Kras en slijtvast

Door de enorme hardheid van onze traptreden hebben de nagels van uw honden of katten geen schijn van kans om krassen te maken in het oppervlak. Next Step traptreden hebben een unieke AC5 slijtwaarde. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor grote publieke ruimtes.

Waterdicht oppervlak

Wel eens last gehad van kringen op uw gelakte houten trap? Door de 100% waterdichtheid van onze treden heeft u hier geen last meer van.

Ook een huisdiervriendelijke trap met 20 jaar garantie?

Neem vrijblijvend contact op en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Tip: bestel een gratis kleurstaal. Dat geeft u een perfecte indruk van designs en kleuren en hoe dat bij het interieur staat.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...
30 januari 2019

Een split level woning? Zo verbind je de verdiepingen met elkaar.

Een split level woning is voor veel mensen een enorme uitdaging qua inrichting. Hoe ga je om met al die verschillende niveaus? En hoe zorg...