fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Een huisdiervriendelijke trap?

20 januari 2018

Heeft u huisdieren en wilt u graag gemak in het onderhoud en een trap die niet beschadigd door uw geliefde huisdieren? Kortom wilt u een huisdiervriendelijke trap? Ontdek de voordelen van een Next Step trap.

Geen huisstofmijt

Onze toplaag geeft huisstofmijt geen kans. De toplaag is volledig dicht en vormt dus geen broeihaard voor allerlij ongewenste beestjes.

Makkelijk schoon te houden

Doordat de toplaag waterdicht is is deze erg gemakkelijk schoon te houden. Pootafdrukken vol met modder veegt u eenvoudig weg met een nat doekje. Dit is op gestoffeerde of houten trappen wel anders!

Kras en slijtvast

Door de enorme hardheid van onze traptreden hebben de nagels van uw honden of katten geen schijn van kans om krassen te maken in het oppervlak. Next Step traptreden hebben een unieke AC5 slijtwaarde. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor grote publieke ruimtes.

Waterdicht oppervlak

Wel eens last gehad van kringen op uw gelakte houten trap? Door de 100% waterdichtheid van onze treden heeft u hier geen last meer van.

Ook een huisdiervriendelijke trap met 20 jaar garantie?

Neem vrijblijvend contact op en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Tip: bestel een gratis kleurstaal. Dat geeft u een perfecte indruk van designs en kleuren en hoe dat bij het interieur staat.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.