Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Een huisdiervriendelijke trap?

20 januari 2018

Heeft u huisdieren en wilt u graag gemak in het onderhoud en een trap die niet beschadigd door uw geliefde huisdieren? Kortom wilt u een huisdiervriendelijke trap? Ontdek de voordelen van een Next Step trap.

Geen huisstofmijt

Onze toplaag geeft huisstofmijt geen kans. De toplaag is volledig dicht en vormt dus geen broeihaard voor allerlij ongewenste beestjes.

Makkelijk schoon te houden

Doordat de toplaag waterdicht is is deze erg gemakkelijk schoon te houden. Pootafdrukken vol met modder veegt u eenvoudig weg met een nat doekje. Dit is op gestoffeerde of houten trappen wel anders!

Kras en slijtvast

Door de enorme hardheid van onze traptreden hebben de nagels van uw honden of katten geen schijn van kans om krassen te maken in het oppervlak. Next Step traptreden hebben een unieke AC5 slijtwaarde. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor grote publieke ruimtes.

Waterdicht oppervlak

Wel eens last gehad van kringen op uw gelakte houten trap? Door de 100% waterdichtheid van onze treden heeft u hier geen last meer van.

Ook een huisdiervriendelijke trap met 20 jaar garantie?

Neem vrijblijvend contact op en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Tip: bestel een gratis kleurstaal. Dat geeft u een perfecte indruk van designs en kleuren en hoe dat bij het interieur staat.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...