98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Een huisdiervriendelijke trap?

Heeft u huisdieren en wilt u graag gemak in het onderhoud en een trap die niet beschadigd door uw geliefde huisdieren? Kortom wilt u een huisdiervriendelijke trap? Ontdek de voordelen van een Next Step trap.

Afbeelding - Geen huisstofmijt

Geen huisstofmijt

Onze toplaag geeft huisstofmijt geen kans. De toplaag is volledig dicht en vormt dus geen broeihaard voor allerlij ongewenste beestjes.

Afbeelding - Makkelijk schoon te houden

Makkelijk schoon te houden

Doordat de toplaag waterdicht is is deze erg gemakkelijk schoon te houden. Pootafdrukken vol met modder veegt u eenvoudig weg met een nat doekje. Dit is op gestoffeerde of houten trappen wel anders!

Afbeelding - Kras en slijtvast

Kras en slijtvast

Door de enorme hardheid van onze traptreden hebben de nagels van uw honden of katten geen schijn van kans om krassen te maken in het oppervlak. Next Step traptreden hebben een unieke AC5 slijtwaarde. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor grote publieke ruimtes.

Afbeelding - Waterdicht oppervlak

Waterdicht oppervlak

Wel eens last gehad van kringen op uw gelakte houten trap? Door de 100% waterdichtheid van onze treden heeft u hier geen last meer van.

Ook een huisdiervriendelijke trap met 20 jaar garantie?

Neem vrijblijvend contact op en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Daar zijn we immer voor!

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...