98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Een huisdiervriendelijke trap?

Heeft u huisdieren en wilt u graag gemak in het onderhoud en een trap die niet beschadigd door uw geliefde huisdieren? Kortom wilt u een huisdiervriendelijke trap? Ontdek de voordelen van een Next Step trap.

Afbeelding - Geen huisstofmijt

Geen huisstofmijt

Onze toplaag geeft huisstofmijt geen kans. De toplaag is volledig dicht en vormt dus geen broeihaard voor allerlij ongewenste beestjes.

Afbeelding - Makkelijk schoon te houden

Makkelijk schoon te houden

Doordat de toplaag waterdicht is is deze erg gemakkelijk schoon te houden. Pootafdrukken vol met modder veegt u eenvoudig weg met een nat doekje. Dit is op gestoffeerde of houten trappen wel anders!

Afbeelding - Kras en slijtvast

Kras en slijtvast

Door de enorme hardheid van onze traptreden hebben de nagels van uw honden of katten geen schijn van kans om krassen te maken in het oppervlak. Next Step traptreden hebben een unieke AC5 slijtwaarde. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor grote publieke ruimtes.

Afbeelding - Waterdicht oppervlak

Waterdicht oppervlak

Wel eens last gehad van kringen op uw gelakte houten trap? Door de 100% waterdichtheid van onze treden heeft u hier geen last meer van.

Ook een huisdiervriendelijke trap met 20 jaar garantie?

Neem vrijblijvend contact op en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Daar zijn we immer voor!

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...