• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Een huisdiervriendelijke trap?

Heb je huisdieren en wil je graag gemak in het onderhoud en een trap die niet beschadigd door jouw geliefde huisdieren? Kortom wil je een huisdiervriendelijke trap? Ontdek de voordelen van een Next Step trap.

Afbeelding - Geen huisstofmijt

Geen huisstofmijt

Onze toplaag geeft huisstofmijt geen kans. De toplaag is volledig dicht en vormt dus geen broeihaard voor allerlij ongewenste beestjes.

Afbeelding - Makkelijk schoon te houden

Makkelijk schoon te houden

Doordat de toplaag waterdicht is is deze erg gemakkelijk schoon te houden. Pootafdrukken vol met modder veeg je eenvoudig weg met een nat doekje. Dit is op gestoffeerde of houten trappen wel anders!

Afbeelding - Kras en slijtvast

Kras en slijtvast

Door de enorme hardheid van onze traptreden hebben de nagels van jouw honden of katten geen schijn van kans om krassen te maken in het oppervlak. Next Step traptreden hebben een unieke AC5 slijtwaarde. Hierdoor zijn ze zelfs geschikt voor grote publieke ruimtes.

Afbeelding - Waterdicht oppervlak

Waterdicht oppervlak

Wel eens last gehad van kringen op jouw gelakte houten trap? Door de 100% waterdichtheid van onze treden heb je hier geen last meer van.

Ook een huisdiervriendelijke trap met 20 jaar garantie?

Neem vrijblijvend contact op en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Daar zijn we immer voor!

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit