• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Een ijzersterke keuze: een stalen trap!

Een ijzersterke keuze: een stalen trap!

Om maar meteen een open deur in te trappen, en hiermee in huis te vallen: een stalen trap is een goede keuze! Een oude trap kan een heet hangijzer zijn, maar gelukkig hoef je deze niet te vervangen. Je kunt veel beter kiezen voor een traprenovatie. Met een trap die gerenoveerd is met Next Step overzettreden kun je namelijk niet alleen zelf naar de next level van je huis, maar zorg je ervoor dat ook je interieur in de spreekwoordelijke lift zit!

Voordelen stalen trap

Je bent natuurlijk al in het bezit van een stalen trap, maar hier toch nog even de voordelen op een rij. Een trap van staal is de afgelopen jaren erg populair. Het past in ieder interieur. Industrieel of modern, een stalen trap past overal! Naast dat een stalen trap erg in trek is, is het ook nog eens een erg duurzaam en praktische keuze. Een stalen trap gaat namelijk lang mee, kan tegen een stootje en is ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij.

Waarom renoveren?

Je wilt graag een nieuwe trap, maar dat is nogal prijzig. Gelukkig is renoveren een goed alternatief. Een beter alternatief zelfs! Naast dat het een stuk goedkoper is, levert het geen troep op omdat er geen hak- en breekwerk nodig is. Daarnaast kan de trap passend gemaakt worden voor ieder interieur en is staal ideaal om te combineren met de Next Step overzettreden om zo de perfecte look en feel te creëren.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een combinatie die hout snijdt!

De combinatie van hout en staal is zeker eentje om over naar huis te schrijven. Je wilt natuurlijk een st(r)alende trap, daarom is het met traprenovatie mogelijk om uit iedere houtsoort te kiezen. Mahonie, essen, eiken, hout met of zonder veel nerven. Jij bepaalt welke kleur past bij jouw droomtrap.

Omdat je het staal moet smeden als het heet is, kun je maar beter vandaag dan morgen gaan nadenken over jouw droomtrap. Heb je hulp nodig of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit