98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Een ijzersterke keuze: een stalen trap!

Een ijzersterke keuze: een stalen trap!

Om maar meteen een open deur in te trappen, en hiermee in huis te vallen: een stalen trap is een goede keuze! Een oude trap kan een heet hangijzer zijn, maar gelukkig hoef je deze niet te vervangen. Je kunt veel beter kiezen voor een traprenovatie. Met een trap die gerenoveerd is met Next Step overzettreden kun je namelijk niet alleen zelf naar de next level van je huis, maar zorg je ervoor dat ook je interieur in de spreekwoordelijke lift zit!

Voordelen stalen trap

Je bent natuurlijk al in het bezit van een stalen trap, maar hier toch nog even de voordelen op een rij. Een trap van staal is de afgelopen jaren erg populair. Het past in ieder interieur. Industrieel of modern, een stalen trap past overal! Naast dat een stalen trap erg in trek is, is het ook nog eens een erg duurzaam en praktische keuze. Een stalen trap gaat namelijk lang mee, kan tegen een stootje en is ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij.

Waarom renoveren?

Je wilt graag een nieuwe trap, maar dat is nogal prijzig. Gelukkig is renoveren een goed alternatief. Een beter alternatief zelfs! Naast dat het een stuk goedkoper is, levert het geen troep op omdat er geen hak- en breekwerk nodig is. Daarnaast kan de trap passend gemaakt worden voor ieder interieur en is staal ideaal om te combineren met de Next Step overzettreden om zo de perfecte look en feel te creƫren.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een combinatie die hout snijdt!

De combinatie van hout en staal is zeker eentje om over naar huis te schrijven. Je wilt natuurlijk een st(r)alende trap, daarom is het met traprenovatie mogelijk om uit iedere houtsoort te kiezen. Mahonie, essen, eiken, hout met of zonder veel nerven. Jij bepaalt welke kleur past bij jouw droomtrap.

Omdat je het staal moet smeden als het heet is, kun je maar beter vandaag dan morgen gaan nadenken over jouw droomtrap. Heb je hulp nodig of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...