Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Een trap in je bedrijfspand die werkt! Wij geven een aantal tips

Een trap in je bedrijfspand die werkt!

08 november 2018

Gemiddeld spenderen we 90.000 uur van ons leven aan werk. Dan kun je die uren maar beter spenderen in een leuk bedrijfspand. Want een goed begin is het halve werk. Of je nou gaat voor een industriële, futuristische of huiskamer look, de juiste trap is essentieel!

Naast dat je jezelf graag omringt met een fijne werkomgeving, is het ook nog eens het visitekaartje van het bedrijf. Een goede werkomgeving kan, net zoals een fijne woonomgeving, bijdragen aan een goed humeur en kan dus ook een positieve invloed hebben op werknemers en klanten. Een mooie trap kan de kroon op je werk zijn, maar wat is er dan allemaal mogelijk? Wij geven een aantal tips!

Hout

Als je bedrijf in de lift zit dan wil je dat ook je trap je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een stap omhoog brengt. Hebben jullie een houten trap, dan zijn er legio mogelijkheden voor traprenovatie die ervoor zorgen dat jullie straks in het bezit zijn van jullie droomtrap. Houten trappen kunnen volledig naar wens worden gemaakt. Denk hierbij aan het kiezen van een geheel eigen dessin, de mogelijkheid tot het plaatsen van overzettreden en de vele stijlkeuzes. Alle keuzes zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Of je nou gaat voor grenen, beuken, essen, mahonie of eik, wij gebruiken alleen duurzaam materiaal met FSC- of PEFC-label. De houten trappen van Next Step zijn dus echt uit het juiste hout gesneden!

Beton

Als mensen binnenkomen in je bedrijfspand moet het interieur aanvoelen als een warme deken. Een betontrap kan echter heel kil en koud overkomen. Wat nu? Geen paniek! De betonlook kun je ook omarmen, de trap is namelijk goed bestand tegen hitte en vuil. Het gebruik van steenharde bekledingsplaten is een goede oplossing. Deze zorgen namelijk juist voor een warmere betonlook. Wil je toch helemaal af van de betontrap? Een andere kleur, houtstructuur of een eigen dessin? Het is allemaal mogelijk! Bekijk onze collectie.

Staal

Staal in combinatie met hout is prachtig. Ze passen perfect in ieder interieur, of het nu modern of juist industrieel is. Daarnaast is het veilig en sterk. Je kunt zelf de kleur en stijl bepalen. Sterk staaltje werk, hè! Hoewel het vervangen van een stalen trap kostbaar is, zorgt Next Step voor een betaalbare oplossing.

Hulp nodig?

Er zijn veel mogelijkheden voor de trap in je bedrijfspand. Nog meer mogelijkheden dan hierboven beschreven. Met alle vragen, of het nou gaat over de perfecte leuning die letterlijk en figuurlijk zorgt voor houvast of stootplaten, helpen we je graag! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...
30 januari 2019

Een split level woning? Zo verbind je de verdiepingen met elkaar.

Een split level woning is voor veel mensen een enorme uitdaging qua inrichting. Hoe ga je om met al die verschillende niveaus? En hoe zorg...