fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Geen afgetrapte treden in uw droomhuis

08 maart 2018

Bespaar geld, wacht niet met het bekleden van uw trap.

Uw eigen huis, een plek onder de zon… uw droom komt uit: u heeft een eigen huis gekocht! Het wordt nieuw gebouwd, dus u kunt het ook nog eens helemaal inrichten zoals u zelf wilt. Misschien droomt u stiekem al van panterprint op de muren, of knalgeel tapijt in de woonkamer. Mag allemaal hoor, wij oordelen niet. Wel hebben we alvast een steengoede tip voor u: wacht niet tot na de verbouwing met het bekleden van uw trap, maar kies direct voor Next Step traptreden. Zo bespaart u een hoop geld én heeft u meteen de trap van uw dromen.

Bouwen is leuk, maar neemt ook een hoop gedoe met zich mee. Bouwvakkers die uw huis in- en uitlopen, en daarbij ook nog eens stof en allerlei zware materialen meenemen: daar heeft uw arme trap natuurlijk flink onder te lijden. Zonde van die net geschilderde treden, denken wij zo. Als u al tijdens de bouw uw trap laat plaatsen met Next Step-traptreden heeft u hier geen last van. Die kunnen namelijk goed tegen een stootje. Of heel veel stootjes.

Daarnaast zijn de traptreden van Next Step ook gewoon mooi. Met onze grote keuze aan kleuren past er altijd iets bij uw interieur, zélfs bij uw gloednieuwe gele tapijt. Ze slijten nauwelijks en u hoeft ze niet te onderhouden. Bekleed u al tijdens de bouw uw trap met Next Step-treden, dan heeft u er dus de komende jaren geen enkel omkijken meer naar. Kunt u lekker genieten van een prachtig nieuw huis en het uitzicht op uw panterbehangetje.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.