Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Is jouw gestoffeerde trap versleten?

Jouw gestoffeerde trap is versleten en je wilt deze weer opgeknapt hebben? Hoe gaat je te werk en waar moet je om denken? Wij hebben een stappenplan opgezet voor je.

Afbeelding - Stap 1

Stap 1

Jouw bestaande trap is bekleed met vloerbedekking. Voordat je kan beginnen met de renovatie moet de oude vloerbedekking verwijderd worden. Je kunt er voor kiezen om zelf de vloerbedekking te verwijderen of dit uit te laten voeren door een specialist.

Afbeelding - Stap 2

Stap 2

Je hebt de oude vloerbedekking verwijderd van de trap. De oude trap is nu goed zichtbaar, inspecteer de trap goed op eventuele gebreken alvorens je deze gaat renoveren. Niet elke partij is namelijk in staat om de trap ook constructie technisch weer in goede staat te herstellen.

Afbeelding - Stap 3

Stap 3

Kies de nieuwe bekleding uit voor jouw trap. Ga voor een decor dat goed past bij jouw huis en interieur. Onze bekledingsplaten hebben een garantie van 20 jaar! Het is dus belangrijk dat je weloverwogen de kleur kiest..

Afbeelding - Stap 4

Stap 4

De montage van de nieuwe bekledingsplaten. Je kunt er voor kiezen om zelf de overzettreden te plaatsen of dit door een specialist te laten doen. Het is een lastig en precies klusje wat voor een onervaren persoon al gauw 2-3 dagen in beslag kan nemen. Hou hier van te voren dus rekening mee! Een renovatie uitgevoerd door een specialist is meestal in 1 dag gereed.

Afbeelding - Stap 5

Stap 5

Genieten van jouw nieuwe trap!

Interesse in onze diensten?

Wil je jouw gestoffeerde trap laten bekleden door ons of een traprenovatie laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze volledige collectie.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer