fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Is uw gestoffeerde trap versleten?

04 januari 2018

Uw gestoffeerde trap is versleten en u wilt deze weer opgeknapt hebben? Hoe gaat u te werk en waar moet u om denken? Wij hebben een stappenplan opgezet voor u.

 

 

Stap 1

Uw bestaande trap is bekleed met vloerbedekking. Voordat u kan beginnen met de renovatie moet de oude vloerbedekking verwijderd worden. U kunt er voor kiezen om zelf de vloerbedekking te verwijderen of dit uit te laten voeren door een specialist.

Stap 2

U heeft de oude vloerbedekking verwijderd van de trap. De oude trap is nu goed zichtbaar, inspecteer de trap goed op eventuele gebreken alvorens u deze gaat renoveren. Niet elke partij is namelijk in staat om de trap ook constructie technisch weer in goede staat te herstellen.

Stap 3

Kies de nieuwe bekleding uit voor uw trap. Ga voor een decor dat goed past bij uw huis en interieur. Onze bekledingsplaten hebben een garantie van 20 jaar! Het is dus belangrijk dat u weloverwogen de kleur kiest..

Stap 4

De montage van de nieuwe bekledingsplaten. U kunt er voor kiezen om zelf de overzettreden te plaatsen of dit door een specialist te laten doen. Het is een lastig en precies klusje wat voor een onervaren persoon al gauw 2-3 dagen in beslag kan nemen. Hou hier van te voren dus rekening mee! Een renovatie uitgevoerd door een specialist is meestal in 1 dag gereed.

Stap 5

Genieten van uw nieuwe trap!

Interesse in onze diensten?

Wilt u uw gestoffeerde trap laten bekleden door ons of een traprenovatie laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze decorcollectie. Vraag ook meteen een kleurstaal aan. Het is gratis en geeft u een nog beter indruk van de kleuren en designs

______

 

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.