• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Is jouw gestoffeerde trap versleten?

Jouw gestoffeerde trap is versleten en je wilt deze weer opgeknapt hebben? Hoe gaat je te werk en waar moet je om denken? Wij hebben een stappenplan opgezet voor je.

Afbeelding - Stap 1

Stap 1

Jouw bestaande trap is bekleed met vloerbedekking. Voordat je kan beginnen met de renovatie moet de oude vloerbedekking verwijderd worden. Je kunt er voor kiezen om zelf de vloerbedekking te verwijderen of dit uit te laten voeren door een specialist.

Afbeelding - Stap 2

Stap 2

Je hebt de oude vloerbedekking verwijderd van de trap. De oude trap is nu goed zichtbaar, inspecteer de trap goed op eventuele gebreken alvorens je deze gaat renoveren. Niet elke partij is namelijk in staat om de trap ook constructie technisch weer in goede staat te herstellen.

Afbeelding - Stap 3

Stap 3

Kies de nieuwe bekleding uit voor jouw trap. Ga voor een decor dat goed past bij jouw huis en interieur. Onze bekledingsplaten hebben een garantie van 20 jaar! Het is dus belangrijk dat je weloverwogen de kleur kiest..

Afbeelding - Stap 4

Stap 4

De montage van de nieuwe bekledingsplaten. Je kunt er voor kiezen om zelf de overzettreden te plaatsen of dit door een specialist te laten doen. Het is een lastig en precies klusje wat voor een onervaren persoon al gauw 2-3 dagen in beslag kan nemen. Hou hier van te voren dus rekening mee! Een renovatie uitgevoerd door een specialist is meestal in 1 dag gereed.

Afbeelding - Stap 5

Stap 5

Genieten van jouw nieuwe trap!

Interesse in onze diensten?

Wil je jouw gestoffeerde trap laten bekleden door ons of een traprenovatie laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze volledige collectie.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit