98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Is uw gestoffeerde trap versleten?

Uw gestoffeerde trap is versleten en u wilt deze weer opgeknapt hebben? Hoe gaat u te werk en waar moet u om denken? Wij hebben een stappenplan opgezet voor u.

Afbeelding - Stap 1

Stap 1

Uw bestaande trap is bekleed met vloerbedekking. Voordat u kan beginnen met de renovatie moet de oude vloerbedekking verwijderd worden. U kunt er voor kiezen om zelf de vloerbedekking te verwijderen of dit uit te laten voeren door een specialist.

Afbeelding - Stap 2

Stap 2

U heeft de oude vloerbedekking verwijderd van de trap. De oude trap is nu goed zichtbaar, inspecteer de trap goed op eventuele gebreken alvorens u deze gaat renoveren. Niet elke partij is namelijk in staat om de trap ook constructie technisch weer in goede staat te herstellen.

Afbeelding - Stap 3

Stap 3

Kies de nieuwe bekleding uit voor uw trap. Ga voor een decor dat goed past bij uw huis en interieur. Onze bekledingsplaten hebben een garantie van 20 jaar! Het is dus belangrijk dat u weloverwogen de kleur kiest..

Afbeelding - Stap 4

Stap 4

De montage van de nieuwe bekledingsplaten. U kunt er voor kiezen om zelf de overzettreden te plaatsen of dit door een specialist te laten doen. Het is een lastig en precies klusje wat voor een onervaren persoon al gauw 2-3 dagen in beslag kan nemen. Hou hier van te voren dus rekening mee! Een renovatie uitgevoerd door een specialist is meestal in 1 dag gereed.

Afbeelding - Stap 5

Stap 5

Genieten van uw nieuwe trap!

Interesse in onze diensten?

Wilt u uw gestoffeerde trap laten bekleden door ons of een traprenovatie laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze volledige collectie.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...