98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Houten trap kiezen: de drie populairste houtstructuren

Zo kiest u de perfecte houten trap

Zodra u de deur van uw woning binnenstapt voelt u zich thuis. Het is perfect ingericht en helemaal naar uw smaak. Behalve die trap dan. Die is tijdens de inrichting een beetje achtergebleven en past toch niet helemaal bij de rest. Hoog tijd voor een traprenovatie! Maar dan komt de hamvraag: voor welke houten trap kiest u?

De meest populaire houtstructuren

Een trap gaat jaren mee. Sterker nog, de kans zit er dik in dat u over dertig jaar nog steeds op de overzettreden loopt die u nu uitkiest. Geen wonder dat u alle mogelijkheden uitgebreid wilt verkennen voordat u overgaat tot het maken van een keuze. Wij helpen daar graag bij. In dit artikel zetten we vast de drie populairste houtstructuren op een rij.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Chalet Oak

Laten we beginnen met de traditionele eiken houtkleur: Chalet Oak. Deze herkent u waarschijnlijk direct. Chalet Oak is een houtsoort die eigenlijk geschikt is voor iedereen die een houten trap kiest. Of u nu een klassiek type bent of liever voor een stoer interieur gaat, of u nu houdt van tierelantijntjes of kiest voor basic; Chalet Oak past perfect.

De opvallende knoesten en nerven in combinatie met zijn warme kleur, zorgt ervoor dat deze houtsoort een rustieke tint aan uw interieur geeft. Zonder alle aandacht op te eisen uiteraard.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Sunday Oak

Bent u gek op eikenhout, maar is de Chalet Oak u toch nog iets te opvallend, dan zal Sunday Oak u zeker aanspreken. Deze houtkleur staat bekend om zijn rustgevende uiterlijk. Hij mist de in het oog springende knoest van de Chalet-variant, maar heeft wel de subtiele nerven die net dat levendige accent aan uw trap geven.

Sunday Oak is de perfecte combinatie met een wat drukker ingerichte ruimte, maar vult ook een rustige ruimte goed aan. Combineer deze trap met een mooie heldergroene plant en u steelt gegarandeerd de show met uw interieur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

River Pine

Misschien is de River Pine met zijn robuuste uiterlijk wel het tegenovergestelde van de rustige Sunday Oak. Deze uitgesproken houtsoort oogt ruig, maar geeft juist net dat beetje extra uitstraling aan een basic interieur.

Met zijn grove noesten en nerven bent u wellicht bang voor onnodig vuil, maar dat is nergens voor nodig. Niet bij de trappen van Next Step ten minste. Die zijn namelijk volledig waterdicht, stootvast en gaan jarenlang mee.

De perfecte trap kiezen

Hoeveel u er ook over leest, het blijft lastig om in te schatten hoe die houtsoort er uiteindelijk uit gaat zien in uw huis. Dat snappen we. Daarom kunt u op deze website de gehele collectie bekijken. Weet u al welke kleur er op de trap komt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...