fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Keepboomtrap renoverenNatuurlijk kan dat, maar het vraagt wel een andere werkwijze

Keepboomtrap renoveren

18 juli 2019

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur? Geen nood! Next Step doet ook renovaties bij keepboomtrappen.

Wat is een keepboomtrap?

Bij de meeste trappen zitten de treden verbonden aan 2 planken, die van onder tot boven lopen. Deze planken worden ook wel trappenbomen genoemd. Bij de meeste trappen worden de standaard bomen gebruikt, dit zijn bomen waarin uitsparingen gefreesd zijn, waar de treden in bevestigd worden. Bij een keepboomtrap worden de bomen op zo’n manier gefreesd, dat de traptreden op de boom steunen. Het verschil tussen een gewone boom en een keepboom is dat de treden bij een gewone boom in de boom hun steun vinden en bij een keepboom op de boom steunen.

Hoe gaat zo’n renovatie in zijn werk?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een keepboomtraprenovatie, komen wij vrijblijvend bij je langs om je trap op te meten en een offerte op maat te maken. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, zetten we de order in productie en wordt de renovatie in de meeste gevallen binnen een week ingepland. De renovatie zelf duurt altijd maximaal 1 dag en de traptreden worden bij je thuis op maat gezaagd. Het zagen van de traptreden doen we altijd buiten, zodat je huis stofvrij blijft.

Hoe worden de zijkanten van mijn keepboomtrap afgewerkt?

Bij een gewone trapboom worden de zijkanten van de treden strak tegen de boom aangeplakt, zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Bij de keepboomtrap zijn de zijkanten echter wel zichtbaar. Daarom werken wij de zijkanten ook strak af als we een keepboomtrap renoveren. De zijkanten worden een beetje opgedikt, zodat het lijkt alsof de treden volledig massief zijn.

Ook interesse in het laten renoveren van uw keepboomtrap?Vraag nu een offerte aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.