• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Klant aan het woord: fam Koopmans te Heeg

In de categorie klant aan het woord vertellen onze klanten over hun ervaringen met Next Step Traprenovatie.
Voor de familie Koopmans hebben wij in 2017 een traprenovatie uitgevoerd. Dit is hun ervaring.

De klant: Bouke Koopmans uit Heeg

Wij bevelen nextstep-traprenovatie dan ook ten zeerste bij je aan.

Leeftijd trap 33 jaar

Onze huidige trap heeft een leeftijd van 33 jaar. In de loop der tijd heeft hij de nodige gedaanteverwisselingen ondergaan. Van bruin gebeitst tot de nodige kleuren die in de loop der jaren bij het tijdsbeeld pasten. Wat ons wel altijd heeft gestoord waren de vele deuken en butsen in de traptreden. Een gestoffeerde trap was voor ons niet weggelegd vanwege een huisstofallergie.

Traprenovatie

Na veel wikken en wegen hebben we besloten om tot een grondige traprenovatie over te gaan. We hebben zelfs even overwogen om een compleet nieuwe trap te laten plaatsen.
In november 2017 kwamen we in contact met de adviseur van nextstep-traprenovatie. Die rekende ons voor dat we veel geld konden besparen door gebruik te maken van de nextstep-renovatie in plaats van een nieuwe trap te laten plaatsen. Hij kwam bij ons thuis met de nodige stalen waaruit we konden kiezen. Daarbij moesten we rekening houden met de bestaande eiken vloer die op de begane grond ligt en de vloer die op de eerste verdieping ligt. Door de grootte van de stalen kregen we een goede indruk welke houtsoort het beste bij ons interieur zou passen. Ook gaf hij ons advies over de trapleuning, want de huidige leuning past qua kleur eigenlijk niet bij de nieuwe trap.

Witte stootborden

We hebben besloten om geen stootborden in dezelfde houtsoort te laten plaatsen omdat dit naar ons inzicht allemaal te donker zou worden. Onze voorkeur ging uit naar witte stootborden, dit om de nadruk te leggen op de houtnerf van de traptreden die door het contrast met witte stootboren veel beter tot zijn recht komt. Het is zo een echte eye-catcher geworden met een prachtige luxe uitstraling.

Voordelen

Het voordeel van nextstep-traprenovatie is dat in één dag alles is gefixt.

Afbeelding - De trap in de ochtend

De trap in de ochtend

Versleten en voorzien van vele oude lagen verf.
Echt toe aan een opknapbeurt.

Afbeelding - Eindresultaat

Eindresultaat

We zijn zoals je kan zien erg tevreden met het resultaat!
We hebben gekozen voor de kleur Chalet Oak. Dit in combinatie met witte stootborden om de mooie treden echt goed op te laten vallen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Het resultaat zie je hierboven en daar zijn wij, zoals je zal begrijpen, heel content mee. Ook de voorbereidende gesprekken en de adviezen hebben ons erg geholpen bij het maken van onze keuze. We kregen echt de indruk dat het onze keuze was. Er werd ons niets opgelegd, maar er werden wel verschillende tips gegeven waar er we rekening mee moesten houden.

Financieel is het ook erg aantrekkelijk en dat is een hele leuke bijkomstigheid.

Ook interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ondertussen eens al onze designs, welke we ook voor jouw trap kunnen gebruiken.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit