Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Klant aan het woord: fam Koopmans te Heeg

06 januari 2018

In de categorie klant aan het woord vertellen onze klanten over hun ervaringen met Next Step Traprenovatie.
Voor de familie Koopmans hebben wij in 2017 een traprenovatie uitgevoerd. Dit is hun ervaring.

De klant: Bouke Koopmans uit Heeg

Wij bevelen nextstep-traprenovatie dan ook ten zeerste bij u aan.

Leeftijd trap 33 jaar

Onze huidige trap heeft een leeftijd van 33 jaar. In de loop der tijd heeft hij de nodige gedaanteverwisselingen ondergaan. Van bruin gebeitst tot de nodige kleuren die in de loop der jaren bij het tijdsbeeld pasten. Wat ons wel altijd heeft gestoord waren de vele deuken en butsen in de traptreden. Een gestoffeerde trap was voor ons niet weggelegd vanwege een huisstofallergie.

Traprenovatie

Na veel wikken en wegen hebben we besloten om tot een grondige traprenovatie over te gaan. We hebben zelfs even overwogen om een compleet nieuwe trap te laten plaatsen.
In november 2017 kwamen we in contact met de adviseur van nextstep-traprenovatie. Die rekende ons voor dat we veel geld konden besparen door gebruik te maken van de nextstep-renovatie in plaats van een nieuwe trap te laten plaatsen. Hij kwam bij ons thuis met de nodige stalen waaruit we konden kiezen. Daarbij moesten we rekening houden met de bestaande eiken vloer die op de begane grond ligt en de vloer die op de eerste verdieping ligt. Door de grootte van de stalen kregen we een goede indruk welke houtsoort het beste bij ons interieur zou passen. Ook gaf hij ons advies over de trapleuning, want de huidige leuning past qua kleur eigenlijk niet bij de nieuwe trap.

Witte stootborden

We hebben besloten om geen stootborden in dezelfde houtsoort te laten plaatsen omdat dit naar ons inzicht allemaal te donker zou worden. Onze voorkeur ging uit naar witte stootborden, dit om de nadruk te leggen op de houtnerf van de traptreden die door het contrast met witte stootboren veel beter tot zijn recht komt. Het is zo een echte eye-catcher geworden met een prachtige luxe uitstraling.

Voordelen

Het voordeel van nextstep-traprenovatie is dat in één dag alles is gefixt.

De trap in de ochtend

Versleten en voorzien van vele oude lagen verf.
Echt toe aan een opknapbeurt.

Eindresultaat

We zijn zoals u kunt zien erg tevreden met het resultaat!
We hebben gekozen voor de kleur Chalet Oak. Dit in combinatie met witte stootborden om de mooie treden echt goed op te laten vallen.

Het resultaat ziet u hierboven en daar zijn wij, zoals u zult begrijpen, heel content mee. Ook de voorbereidende gesprekken en de adviezen hebben ons erg geholpen bij het maken van onze keuze. We kregen echt de indruk dat het onze keuze was. Er werd ons niets opgelegd, maar er werden wel verschillende tips gegeven waar er we rekening mee moesten houden.

Financieel is het ook erg aantrekkelijk en dat is een hele leuke bijkomstigheid.

 

Ook interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ondertussen eens onze kleuren en designs, welke we ook voor uw trap kunnen gebruiken. Tip: vraag dan meteen een gratis staal aan. Binnen enkele dag in huis en het geeft u een perfecte indruk.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...