• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Klant aan het woord: Dhr Roorda te Heerenveen

Heb je een mooi bedrijf opgebouwd, glibberen je werknemers bijna van de trap af! Rene Roorda van Houtmakers te Heerenveen kan erover mee praten. De gladde trap in zijn bedrijfspand bezorgde hem soms slapeloze nachten. “Hiervoor was de trap in het pand te glad. We werken op meerdere verdiepingen, waardoor de trap intensief wordt gebruikt.

Ook om even een kopje koffie te halen, of te overleggen met een collega op een andere verdieping gebruiken we de trap meerdere keren per dag. Er is weleens iemand bijna uitgegleden en ik wilde natuurlijk niet wachten tot dit echt zou gebeuren. Daarom schakelde ik Next Step Traprenovatie in.”

‘Next Step Traprenovatie kwam snel met ideeën’
Rene besloot de trap in zijn bedrijfspand door ons te laten bekleden. Samen met de experts uit ons team koos hij voor traptreden in de kleur Decor Sunday Oak. Een mooie, lichte kleur eikenhout. “De kleur is prachtig en geeft de hele trap een mooie, natuurlijke uitstraling,” vertelt Rene. “Hij past nu perfect bij de rest van het pand. Ik vind het fijn dat er zo goed wordt meegedacht door de experts van Next Step Traprenovatie. Toen ik uitlegde waar ik naar op zoek was, kwamen ze al snel met dit idee. Ik vind het erg mooi geworden.”

Afbeelding -

"Mooie natuurlijke uitstraling"

Rene Roorda koos voor een lichtere kleur trap, met een natuurlijke uitstraling. Welke stijl heeft jouw voorkeur?

Bekijk onze collectie

Trap is nu ook veilig voor m’n werknemers
Daarnaast is Rene erg blij dat de treden nu antislip zijn. “Dat vind ik nog wel het belangrijkste: dat de trap nu veilig is voor mijn werknemers. Dat geeft me veel rust.” Hij geniet dan ook weer van zijn welverdiende nachtrust. Misschien verbetert de renovatie zelfs op nog wel meer manieren zijn gezondheid: “Ik neem elke ochtend met plezier de trap,” lacht hij.

Ook een trapuitdaging?
Wil je ook eens met ons sparren over manieren om jouw trap een nieuwe uitstraling te geven, of heb je een ander trapuitdaging voor ons? Neem dan vooral contact met ons op. Neem ook eens een kijkje bij alle kleuren en designs die we voor jouw trap kunnen gebruiken.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit