• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Klant aan het woord: Fam Sloots uit Leeuwarden

In de categorie klant aan het woord vertellen onze klanten over hun ervaringen met Next Step Traprenovatie.
Voor de familie Sloots hebben wij in 2017 een traprenovatie uitgevoerd. Dit is hun ervaring.

De klant: Wim en Marjo Sloots.

Wij waren aangenaam verrast door de prijs- kwaliteitsverhouding van Next Step. Na de ontmoeting met de adviseur hadden we direct een goed gevoel en vertrouwen in de werkwijze.

Afbeelding - Snelle service

Snelle service

De levertijd was erg snel, binnen een week stond de monteur al op de stoep, fantastisch! Verder was de monteur erg vriendelijk en werkte netjes. Al het zagen gebeurde buiten. En zelfs buiten werd alles netjes achter gelaten.
Op de foto ziet u de oude situatie. De trap was bekleed met stof en kraakte behoorlijk, hier wouden we graag van af!

Afbeelding - Kraakvrij

Kraakvrij

Toen de trap nog bekleed was met vloerbedekking kraakte deze behoorlijk. Dit was een dagelijkse ergernis voor ons. Na de uitgevoerde traprenovatie van Next Step is dit nu geheel verholpen!

Afbeelding - Resultaat

Resultaat

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. We hebben er voor gekozen om de treden en stootborden te laten bekleden in dezelfde stijl, kleur River Pine. De trap heeft nu een prachtige natuurlijke uitstraling waar we elke dag nog van genieten. Dus we raden dan Next Step ook zeker aan!

Ook benieuwd naar traprenovatie?

Neem dan eens contact op met een van onze adviseurs. En wie weet u vertelt u dan straks uw verhaal hier. Tip: bekijk ondertussen ook eens onze collectie designs en kleuren, welke we ook voor uw trap kunnen gebruiken.

Afbeelding - River Pine

River Pine

Landelijk, romantisch. De natuurgetrouwe houtstructuur, de noesten en nerven geven deze trap een puur karakter. Dit is hout zoals hout hoort te zijn. De trap oogt ruig, maar is het natuurlijk niet. De strakke, keiharde toplaag met houtprint is splintervrij, maar ook slijt- en krasvast. Geen kans op vuil in groeven of nerven, maar een waterdicht oppervlak die bestand is tegen een stootje. River Pine heeft de uitstraling van echt hout, maar dan met de voordelen van Next Step.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit