• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Een knap STAALtje werk!

Onze klant bouwbedrijf Trebbe in Zwolle was druk bezig om haar kantoorpand te renoveren. In het pand stond ook een oude stalen trap met versleten treden. Dit kon natuurlijk niet zo blijven.

Decor op maat

In overleg met de interieurarchitecte is er gekozen voor een decor op klantspecificatie. De keuze is gevallen op mat zwart. In goed overleg zijn er voor speciale projecten afwijkende kleuren mogelijk!

Montage

Als eerste hebben we de oude traptreden van de trap gehaald. Vervolgens hebben we deze vervangen door onze Next Step treden in het speciale decor met slijtlaag. Ook de trapleuning is vervangen en het staal is weer strak in de lak gezet.

Eindresultaat

Hier is het allemaal om te doen. Het eindresultaat is echt een plaatje geworden. De trap past naadloos in het moderne interieur. Door de kleur springt de trap er echt uit en is een ware eye-catcher geworden. Een pronkstuk in dit prachtige kantoorpand! Bekijk de voor en na foto’s hieronder!
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit project of heb je zelf een project waar een kleur op maat nodig is? Neem dan contact met ons op.
Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit