• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Opbergruimte nodig?

Zoveel spullen maar zo weinig plaats om het op te bergen? Maak optimaal gebruik van de ruimte en maak van jouw trap een opbergplek.
Gebruik de trap voor meer dan alleen boven te komen. De trap is een waar meubelstuk volop mogelijkheden! En je creëert al snel twee vierkante meter opbergruimte.

Afbeelding - Trapkast 

Trapkast 

Een trapkast is een kast geplaatst onder de trap. Hierdoor ontstaat er al snel een bergruimte van 3m2! Dus genoeg voor een heleboel spullen. Verder is het bij ons mogelijk om bij jouw renovatie ook een trapkast te plaatsen. Daarom geeft de adviseur graag advies over de mogelijkheden bij je thuis. 

Afbeelding - Traplade

Traplade

Plaats een lade onder jouw traptrede voor extra opslag. Zo kan je makkelijk en snel meer spullen kwijt. Ideaal voor schoenen, mutsen en handschoenen. Dus vraag naar de mogelijkheden!

Afbeelding - Kapstok

Kapstok

Hang de jassen netjes op en uit het zicht onder de trap. Maar zorg er bij voorkeur wel voor dat je een dichte trap heeft! Anders loop je het risico dat er vuil vanaf de traptreden op de jassen komt! Wil je een kapstok en jouw open trap dicht maken? In combinatie met een renovatie voeren wij dit graag voor je uit.

Geinspireerd door de mogelijkheden?

Wij kijken graag samen met je water bij je thuis mogelijk is. Een trapkast, traplade en een traprenovatie gaan bij ons hand in hand. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tip: bekijk ondertussen ook eens onze collectie designs en kleuren, welke we ook voor jouw trap kunnen gebruiken.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit