Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Opbergruimte nodig?

Zoveel spullen maar zo weinig plaats om het op te bergen? Maak optimaal gebruik van de ruimte en maak van jouw trap een opbergplek.
Gebruik de trap voor meer dan alleen boven te komen. De trap is een waar meubelstuk volop mogelijkheden! En je creëert al snel twee vierkante meter opbergruimte.

Afbeelding - Trapkast 

Trapkast 

Een trapkast is een kast geplaatst onder de trap. Hierdoor ontstaat er al snel een bergruimte van 3m2! Dus genoeg voor een heleboel spullen. Verder is het bij ons mogelijk om bij jouw renovatie ook een trapkast te plaatsen. Daarom geeft de adviseur graag advies over de mogelijkheden bij je thuis. 

Afbeelding - Traplade

Traplade

Plaats een lade onder jouw traptrede voor extra opslag. Zo kan je makkelijk en snel meer spullen kwijt. Ideaal voor schoenen, mutsen en handschoenen. Dus vraag naar de mogelijkheden!

Afbeelding - Kapstok

Kapstok

Hang de jassen netjes op en uit het zicht onder de trap. Maar zorg er bij voorkeur wel voor dat je een dichte trap heeft! Anders loop je het risico dat er vuil vanaf de traptreden op de jassen komt! Wil je een kapstok en jouw open trap dicht maken? In combinatie met een renovatie voeren wij dit graag voor je uit.

Geinspireerd door de mogelijkheden?

Wij kijken graag samen met je water bij je thuis mogelijk is. Een trapkast, traplade en een traprenovatie gaan bij ons hand in hand. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tip: bekijk ondertussen ook eens onze collectie designs en kleuren, welke we ook voor jouw trap kunnen gebruiken.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer