Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Trapmatten verwijderen

Een goed idee?

Trapmatten aan vervanging toe?

Je kijkt naar je trap en, of je nou naar boven of naar beneden wilt, eigenlijk kun je geen kant meer op. De trapmat op iedere trede heeft je schaakmat. Die zijn aan vervanging toe. Gelukkig kun je hiermee wél alle kanten op. Trapmatten zijn er van stof tot velours, en van rubber tot sisal. Het is ook nog eens een praktisch alternatief voor vloerbedekking op je trap. Maar helaas kent het ook (vaak) hetzelfde nadeel: een goedkope uitstraling.

Ons advies: kies voor een traprenovatie van Next Step. Binnen één dag heb je een compleet nieuwe trap! Ontdek hier alle voordelen van een traprenovatie met Next Step.

Op het matje

Als je de trapmatten van je treden wilt gaan verwijderen stuit je op een aantal problemen. Je moet namelijk oppassen voor de lijmresten die het achterlaat. Je wilt krassen voorkomen en je moet heel erg voorzichtig zijn met de bijtende producten die je eventueel wilt inzetten voor het verwijderen van de lijmresten. Hoewel trapmatten zacht en warm aanvoelen als je zonder schoenen de trap oploopt en goed betaalbaar zijn, kan het dus een hele klus zijn om je oude trapmatten te verwijderen. Ook is het van groot belang dat de nieuwe trapmatten goed geplaatst worden.

Dus beeld je eens in; hoe ziet jouw droomtrap eruit? Zie jij deze voor je met trapmatten, dan moet je de strijd aangaan en je oude trapmatten verwijderen en vervangen. Zo niet, dan is er gelukkig een alternatief: traprenovatie!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Traprenovatie

Ben jij van mening dat een trap met trapmatten net zo goed in jouw huis past als een mat in de nek van een politicus dan ben je bij Next Step Traprenovatie aan het goede adres. Iedere trap valt te renoveren en het is stukken voordeliger dan het verbouwen of vervangen van je oude trap. De overzettreden van Next Step passen bij iedere trap als een smoking bij James Bond. Uiteraard verwijderen wij de oude trapmatten!

Wil je dat straks zorgeloos genieten van jouw droomtrap? Heb je hulp nodig of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Vragen over traprenovatie met Next Step?Stel ze gerust

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer