fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Trapmatten verwijderenEen goed idee?

Trapmatten aan vervanging toe?

10 januari 2019

Je kijkt naar je trap en, of je nou naar boven of naar beneden wilt, eigenlijk kun je geen kant meer op. De trapmat op iedere trede heeft je schaakmat. Die zijn aan vervanging toe. Gelukkig kun je hiermee wél alle kanten op. Trapmatten zijn er van stof tot velours, en van rubber tot sisal. Het is ook nog eens een praktisch alternatief voor vloerbedekking op je trap. Maar helaas kent het ook (vaak) hetzelfde nadeel: een goedkope uitstraling.

Ons advies: kies voor een traprenovatie van Next Step. Binnen één dag heb je een compleet nieuwe trap! Ontdek hier alle voordelen van een traprenovatie met Next Step.

Op het matje

Als je de trapmatten van je treden wilt gaan verwijderen stuit je op een aantal problemen. Je moet namelijk oppassen voor de lijmresten die het achterlaat. Je wilt krassen voorkomen en je moet heel erg voorzichtig zijn met de bijtende producten die je eventueel wilt inzetten voor het verwijderen van de lijmresten. Hoewel trapmatten zacht en warm aanvoelen als je zonder schoenen de trap oploopt en goed betaalbaar zijn, kan het dus een hele klus zijn om je oude trapmatten te verwijderen. Ook is het van groot belang dat de nieuwe trapmatten goed geplaatst worden.

Dus beeld je eens in; hoe ziet jouw droomtrap eruit? Zie jij deze voor je met trapmatten, dan moet je de strijd aangaan en je oude trapmatten verwijderen en vervangen. Zo niet, dan is er gelukkig een alternatief: traprenovatie!

Traprenovatie

Ben jij van mening dat een trap met trapmatten net zo goed in jouw huis past als een mat in de nek van een politicus dan ben je bij Next Step aan het goede adres. Iedere trap valt te renoveren en het is stukken voordeliger dan het verbouwen of vervangen van je oude trap. De overzettreden van Next Step passen bij iedere trap als een smoking bij James Bond. Uiteraard verwijderen wij de oude trapmatten!

Wil je dat straks zorgeloos genieten van jouw droomtrap? Heb je hulp nodig of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Vragen over traprenovatie met Next Step?Stel ze gerust

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.