fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Trapmatten verwijderenEen goed idee?

Trapmatten aan vervanging toe?

10 januari 2019

Je kijkt naar je trap en, of je nou naar boven of naar beneden wilt, eigenlijk kun je geen kant meer op. De trapmat op iedere trede heeft je schaakmat. Die zijn aan vervanging toe. Gelukkig kun je hiermee wél alle kanten op. Trapmatten zijn er van stof tot velours, en van rubber tot sisal. Het is ook nog eens een praktisch alternatief voor vloerbedekking op je trap. Maar helaas kent het ook (vaak) hetzelfde nadeel: een goedkope uitstraling.

Ons advies: kies voor een traprenovatie van Next Step. Binnen één dag heb je een compleet nieuwe trap! Ontdek hier alle voordelen van een traprenovatie met Next Step.

Op het matje

Als je de trapmatten van je treden wilt gaan verwijderen stuit je op een aantal problemen. Je moet namelijk oppassen voor de lijmresten die het achterlaat. Je wilt krassen voorkomen en je moet heel erg voorzichtig zijn met de bijtende producten die je eventueel wilt inzetten voor het verwijderen van de lijmresten. Hoewel trapmatten zacht en warm aanvoelen als je zonder schoenen de trap oploopt en goed betaalbaar zijn, kan het dus een hele klus zijn om je oude trapmatten te verwijderen. Ook is het van groot belang dat de nieuwe trapmatten goed geplaatst worden.

Dus beeld je eens in; hoe ziet jouw droomtrap eruit? Zie jij deze voor je met trapmatten, dan moet je de strijd aangaan en je oude trapmatten verwijderen en vervangen. Zo niet, dan is er gelukkig een alternatief: traprenovatie!

Traprenovatie

Ben jij van mening dat een trap met trapmatten net zo goed in jouw huis past als een mat in de nek van een politicus dan ben je bij Next Step aan het goede adres. Iedere trap valt te renoveren en het is stukken voordeliger dan het verbouwen of vervangen van je oude trap. De overzettreden van Next Step passen bij iedere trap als een smoking bij James Bond. Uiteraard verwijderen wij de oude trapmatten!

Wil je dat straks zorgeloos genieten van jouw droomtrap? Heb je hulp nodig of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Vragen over traprenovatie met Next Step?Stel ze gerust

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...