Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Waarom Next Step verkiezen boven PVC traprenovatieNext Step traprenovatie kiest u voor een snelle, mooie en bijzondere afwerking van uw trap.

Next Step kwaliteit beter dan PVC traprenovatie

De trap gebruikt u elke dag. Iedere dag wordt op precies dezelfde plekken druk uitgeoefend, wat zorgt voor slijtage. Dat ziet er natuurlijk minder netjes uit. Voor een traprenovatie of de afwerking van de PVC trap in uw huis, kunt u aan PVC denken, maar met het materiaal van Next Step traprenovatie kiest u voor een materiaal dat langer mooi blijft, onderhoudsvrij is én voorzien van antisliptoplaag. Bovendien duurt de traprenovatie met Next Step overzettreden maar één dag. Geen rommel en gedoe dus. Binnen een dag heeft u de trap van uw dromen.

Next Step is next level

Met ruim honderd jaar ervaring in trappen weten we waar we het over hebben. Met al die ervaring en kennis hebben we Next Step ontwikkeld: overzettreden van het beste materiaal, van hoge kwaliteit, en voorzien van 20 jaar garantie. We maken daarbij gebruik van goed en duurzaam materiaal. Zo kiezen we bewust voor HDF met HPL toplaag, wat ervoor zorgt dat de overzettreden niet alleen duurzaam zijn, maar ook krasvast en slijtvast. HPL is sterker dan PVC en CPL, Next Step gaat een treetje hoger voor een aantrekkelijke prijs.

Uniek Next Step-materiaal

Om het nog mooier te maken, zijn Next Step overzettreden voorzien een unieke antislip coating. Deze treden blijven daardoor altijd stroef, ook als u natte voeten heeft of op sokken loopt. De trap is daarom erg veilig voor ouderen en een goede aanwinst voor een huishouden met kinderen. Door de waterdichte toplaag zijn de overzettreden eenvoudig schoon te maken. Kopje koffie gemorst? Een keer een doekje eroverheen en de trap is weer schoon. Is dat niet ideaal?

Net zoveel keus als met een PVC-traprenovatie,

“Maar met een PVC-traprenovatie heb ik zoveel keus uit materiaal”, horen we weleens. Gelukkig hebben we ook met Next Step traprenovatie een enorm aanbod aan kleuren. Ga voor een warme uitstraling met een van onze verfijnde of juist rustieke houtstructuren, of kies voor modern met staal of marmer, onze HPL overzettreden zijn beschikbaar in vele kleuren. Al onze dessins zijn zo mooi dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Met eigen ogen zien wat er wel en niet goed werkt binnen uw interieur? Vraag een gratis staaltje aan!

Meer weten over een PVC-traprenovatie bij u thuis Neem dan contact met ons op voor gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd