98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

PVC traprenovatie

Bij Next Step Traprenovatie kies je voor een snelle, mooie en bijzondere afwerking van jouw trap. Direct een prijs op maat aanvragen

PVC traprenovatie voor jouw trap

De trap wordt meestal dagelijks gebruikt. Iedere dag wordt er op precies dezelfde plekken druk uitgeoefend. Dit zorgt voor slijtage. Slijtage ziet er natuurlijk minder netjes uit. Wanneer je denkt aan een traprenovatie of de afwerking van je trap, denkt je wellicht aan PVC trapbekleding. Wanneer je kiest voor Next Step, kies je voor een materiaal wat langer mooi blijft, onderhoudsvrij is én voorzien is van een extra harde toplaag, welke ook nog eens antislip is. 

Kosten traprenovatie PVC

De kosten voor een PVC traprenovatie liggen laag, maar je levert dan wel in op kwaliteit. Next Step biedt kwalitatieve traprenovaties aan met unieke overzettreden die voorzien zijn van een HPL-toplaag. Wanneer je dus kiest voor Next Step, kies je voor een materiaal dat langer mooi blijft, onderhoudsvrij is én voorzien is van een extra harde toplaag, welke ook nog eens antislip is. Je geniet dus van een prachtige antislip trap, zonder dat je hier antislip strips op hoeft aan te brengen. De kosten van een traprenovatie hangen van diverse factoren af:

  • De vorm van je open trap
  • Het aantal traptreden
  • De grootte van de traptreden

Offerte aanvragen

Afbeelding - Exclusieve collectie kleuren

Exclusieve collectie kleuren

Geef je trap een persoonlijke touch met een van de decors van Next Step. Bekijk onze tijdloze kleuren en structuren waarmee we jouw trap kunnen transformeren.

Naar de collectie

HPL-traprenovatie vs. PVC traprenovatie

Met ruim honderd jaar ervaring in trappen weten we precies waar we het over hebben. Met al deze kennis en ervaring is Next Step ontwikkeld: overzettreden van het beste materiaal en hoge kwaliteit. Daarnaast geven we je 20 jaar garantie, want wij weten dat de kwaliteit van een trap van Next Step goed is.

Bij Next Step overzettreden maken we om die reden gebruik van HDF met een sterke en duurzame HPL toplaag. HPL is de afkorting van High Pressure Laminate en bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen zijn onder hoge druk samengeperst, oftewel gelamineerd. Hierdoor zijn de overzettreden niet alleen duurzaam, maar ook kras- en slijtvast.

HPL is sterker dan PVC en CPL. Om deze reden is het een perfect (en best verkopend) alternatief voor PVC. De trap wordt iedere dag opnieuw gebruikt, dus kies voor goed materiaal. Kies voor een HPL-traprenovatie van Next Step.

Uniek Next Step materiaal

Alle trappen van Next Step beschikken over een unieke antislip coating. Hierdoor blijven de treden altijd stroef, ook als je natte voeten hebt of op sokken loopt. Jouw trap is om deze reden ook veilig voor ouderen en een goede aanwinst voor een huishouden met kinderen. 

Naast veilig is een trap van Next Step ook gemakkelijk schoon te maken. Heb je een kopje koffie gemorst? Geen enkel probleem! Een keer met een doekje eroverheen en de trap is weer schoon. Ideaal!

Next Step afbeelding - 1

Voordelen van Next Step HPL-traprenovatie

  • Bewezen sterker dan PVC
  • Extra harde toplaag
  • Slijtvast. Krasjes maken ook geen kans
  • Kleurvast (ook als de zon er de hele dag op schijnt)
  • 20 jaar garantie
  • Net zoveel kleurkeuze als met een PVC-traprenovatie

De voor- en nadelen van een PVC traprenovatie

Het grote voordeel van een PVC-traprenovatie is dat deze relatief goedkoop is. Ook is PVC makkelijk schoon te maken. Echter heeft een PVC-traprenovatie ook een aantal nadelen. Zo komen er sneller krasjes op een PVC-trap en slijt deze sneller, omdat het materiaal van lagere kwaliteit is. Daarnaast oogt de trap minder mooi dan bij een houten traprenovatie. Tot slot is de trap minder veilig, omdat deze geen antislip toplaag heeft.

“Maar als ik kies voor traprenovatie met PVC heb ik zoveel keuze uit materiaal” is een uitspraak die wij wel eens horen bij Next Step. Gelukkig heb je bij Next Step traprenovatie een enorm aanbod aan designs. Kies voor een warme uitstraling met een van onze verfijnde of juist rustieke houtstructuren. Daarnaast bieden we bij Next Step ook moderne treden aan zoals staal of marmer. Verder zijn onze HPL overzettreden beschikbaar in vele kleuren.

Voor- en na foto’s Next Step traprenovatie

Bekijk hieronder de voor en na foto’s van een gerenoveerde trap door Next Step Traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen super snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Laat jouw PVC trap renoveren

Wil je meer weten over een traprenovatie met HPL? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de kosten van een traprenovatie.

Offerte aanvragen

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit