fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Betonnen trap bekleden? Wij bekleden uw betonnen trap en geven deze een complete metamorfose.

Betonnen trap bekleden

Beton is ijzersterk en gaat lang mee. Maar natuurlijk slijten de traptreden wel. Soms ziet u vervelende sporen van slijtage. Daardoor is uw trap minder mooi. Next Step is de oplossing. Wij zijn de nummer 1 als het om bekleden van uw betonnen trap gaat. Kies voor mooi, kies voor Next Step!

Mooie look & feel

Beton is duurzaam, bestand tegen stoten en hitte. Dat zijn de overzettreden van Next Step ook! Daarmee bekleden wij uw betonnen trap en geven deze een complete metamorfose. Binnen 1 dag heeft u een compleet andere ‘look & feel’! Traptreden in de kleur die u wilt! Dat kan natuurlijk ‘betonlook’ zijn, maar dat hoeft niet… Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie houtstructuur? U zegt het maar. Wij kunnen aan alle wensen voldoen.

IJzersterk

Beton is stoer en ijzersterk, maar onze trapbekleding doet er niet voor onder. Dat is bekleding zoals u voor ogen heeft. Onderhoudsvrij, precies wat u wilt. Onze overzettreden worden volgens een uniek productieproces gemaakt en hebben een steenharde bekledingsplaat die kras- en slijtvast is. De bekledingsplaat houdt ook altijd dezelfde kleur en structuur, ook al gaan er duizenden voeten over heen!

De toplaag is keihard en bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje en ‘klaar is kees’. Bovendien heeft de bovenkant van elke trede een stroeve structuur. Antislip en dus veilig. Dat is een mooie bijkomstigheid.

Eigen identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij uw omgeving en uw stijl past. Betonnen trap mooi laten bekleden? Dan bent u bij Next Step aan het juiste adres. Creëer een trap die aansluit bij uw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen.

Meer weten? Het materiaal en de kleuren in uw eigen omgeving bekijken? De vele mogelijkheden op een rijtje zetten? Maak dan een afspraak met de adviseur van Next Step. Hij komt graag bij u langs en geeft gratis, vrijblijvend advies. Tja, die adviseur… Dat is een inspiratiebron waar u echt iets aan heeft! Het bekleden van uw betonnen trap is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’. Dat doet Next Step voor u.

Montage binnen één dag

Wij renoveren uw betonnen trap binnen één dag. De materialen zagen we buiten, zodat u binnen geen last van ons hebt. Hierdoor blijft uw woning ook nog eens stofvrij. Na de montage is uw betonnen trap weer als herboren. U kunt jaren profiteren van een onderhoudsarme trap.

Betonnen traprenovatie met identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij u past. Betonnen trap? Traprenovatie? Creëer een trap die aansluit bij uw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen. Wellicht hebt u zelf al een idee over traprenovatie. Heeft u woonmagazines doorgebladerd, een kijkje bij vrienden of familie genomen, maar dan nog is het geen slecht idee om de vakman uit te nodigen. De adviseurs van Next Step komen graag bij u over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Dat is een inspiratiebron waar u echt iets aan heeft! Traprenovatie is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’.

Meer weten over traprenovatie van uw betonnen trap? Next Step is u graag van dienst. Bekijk alvast onze collectie kleuren om inspiratie op te doen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd