• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Betonnen trap bekleden?

Wij bekleden jouw betonnen trap en geven deze een complete metamorfose.

Jouw betonnen trap bekleden is maatwerk

Wij zijn specialist als het om jouw betonnen trap bekleden gaat. Beton is ijzersterk en gaat lang mee, maar natuurlijk slijten de traptreden wel. Soms zie je vervelende sporen van slijtage wat jouw betonnen trap minder mooi maakt. Next Step Traprenovatie is hiervoor de oplossing.

Iedere trap is uniek, door de verschillende afmetingen, vormen en stijlen. Dat maakt het bekleden van jouw betonnen trap ook zeker een maatwerkproject. Met de strakke afwerking, die bij ons op nummer één staat, heb jij weer een nieuwe trap binnen één dag.

Wellicht heb je al ideeën opgedaan en weet je precies wat je wilt, dan nog is het geen slecht idee om een specialist uit te nodigen. Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend advies. Ze nemen kleurstalen mee om onze ruime decor collectie in eigen omgeving te zien en bespreken de mogelijkheden. Zo kun jij jouw betonnen trap bekleden naar wens en zorgen wij voor een strak eindresultaat.

Betonnen trap bekleden creëert een mooie look & feel

Beton is duurzaam en bestand tegen hitte en stoten. Dat zijn de overzettreden van Next Step ook! Jouw betonnen trap bekleden met de overzettreden van Next Step heeft dezelfde voordelen als een trap van beton. We geven je trap een complete metamorfose, zo heb jij binnen één dag een compleet andere ‘look and feel’!

Kies traptreden in de kleur die jij wilt. Dat kan natuurlijk ook weer een betonlook zijn, maar dat hoeft niet… Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie houtlook traprenovatie? Laat jouw betonnen trap bekleden hout, voor een compleet andere uitstraling. Zeg het maar! Wij kunnen jouw trap bekleden, passend bij jouw wensen en interieur.

Topkwaliteit overzettreden

Onze renovaties worden uitgevoerd met HPL overzettreden. Met een kern van HDF en een HPL toplaag. Deze toplaag zorgt ervoor dat wij jouw betonnen trap kunnen bekleden in het door jouw gewenste design. Bovendien zorgt deze harde toplaag voor een aantal voordelen; onderhoudsarm, kras- en slijtvast én antislip. De treden zijn dus bestand tegen hitte en vlekken.

Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje is voldoende. Daarnaast is schuren of schilderen verleden tijd. Bovendien heeft de bovenkant van elke trede een stroeve structuur. Dit maakt het een antislip trap en is deze dus ook veilig voor kinderen. Dat is een mooie bijkomstigheid!

Eigen identiteit

Klassiek, landelijk, modern of industrieel… Next Step Traprenovatie zorgt voor de uitstraling die bij jouw omgeving en stijl past. Jouw betonnen trap bekleden naar jouw wens? Dan ben je bij Next Step aan het juiste adres. Creëer een trap die aansluit bij jouw voorkeuren. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Natuurlijk kun je ook alvast inspiratie opdoen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze digitale catalogus of bekijk de voorbeelden van onze uitgevoerde projecten.

Betonnen trap bekleden met hout

Met onze uitgebreide decor collectie is er van alles mogelijk, van houtlook en betonlook tot een zwarte trap en witte trap. Heb je nu een betonnen trap, dan kun je deze natuurlijk dezelfde uitstraling geven. Kies voor een traprenovatie betonlook. Onze designs Narvic Dock [3243] en Berlin Concrete [3557] passen hier uitstekend bij. Ga je toch liever voor een hele andere uitstraling? Laat je betonnen trap bekleden met hout. Van een lichte houtskleur tot een donkere look, met veel nerven en noesten of juist wat subtieler. Voor ieder wat wils.

Next Step afbeelding - 1

Betonnen trap bekleden binnen één dag

Jouw betonnen trap bekleden binnen één dag? Het kan bij Next Step Traprenovatie. De materialen zagen we buiten, zodat je binnen geen last van ons hebt. Hierdoor blijft jouw woning ook nog eens stofvrij. Na de montage is je betonnen trap weer als herboren. Je kunt jaren profiteren van een onderhoudsarme trap. Bij Next Step Traprenovatie garanderen we dan ook dat jouw trap voor wel 20 jaar mee gaat!

Inspiratie voor jouw betonnen traprenovatie

Je kunt jouw betonnen trap de betonlook geven zoals die altijd is geweest, maar misschien wil je nu wel eens wat anders. Onze decor collectie aan kleuren en soorten is erg breed.

Samen met onze adviseur van Next Step kom je er altijd uit, laat je zeker inspireren. Je kunt nu ook alvast inspiratie opdoen. Bekijk onze inspiratiepagina voor voorbeelden en blogs over onder andere onze recent uitgevoerde projecten.

Next Step afbeelding - 1

Meer weten?

Wil je passend advies over het bekleden van jouw betonnen trap? Sparren over de mogelijkheden met één van onze adviseurs? We helpen je graag. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen of neem contact op met Next Step Traprenovatie. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!

Wil je jouw betonnen trap bekleden?Vraag vrijblijvend een offerte aan
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit