fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Betonnen trap bekleden? Wij bekleden je betonnen trap en geven deze een complete metamorfose.

Betonnen trap bekleden

Beton is ijzersterk en gaat lang mee. Maar natuurlijk slijten de traptreden wel. Soms zie je vervelende sporen van slijtage. Daardoor is je trap minder mooi. Next Step is de oplossing. Wij zijn de nummer 1 als het om bekleden van jouw betonnen trap gaat. Kies voor mooi, kies voor Next Step!

Mooie look & feel

Beton is duurzaam, bestand tegen stoten en hitte. Dat zijn de overzettreden van Next Step ook! Daarmee bekleden wij jouw betonnen trap en geven deze een complete metamorfose. Binnen 1 dag heb je een compleet andere ‘look & feel’! Traptreden in de kleur die jij wil! Dat kan natuurlijk ‘betonlook’ zijn, maar dat hoeft niet… Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie houtstructuur? Zeg het maar! Wij kunnen aan alle wensen voldoen.

IJzersterk

Beton is stoer en ijzersterk, maar onze trapbekleding doet er niet voor onder. Dat is bekleding zoals je voor ogen hebt. Onderhoudsvrij, precies wat je wil. Onze overzettreden worden volgens een uniek productieproces gemaakt en hebben een steenharde bekledingsplaat die kras- en slijtvast is. De bekledingsplaat houdt ook altijd dezelfde kleur en structuur, ook al gaan er duizenden voeten over heen!

De toplaag is keihard en bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje en ‘klaar is kees’. Bovendien heeft de bovenkant van elke trede een stroeve structuur. Antislip en dus veilig. Dat is een mooie bijkomstigheid.

Eigen identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij jouw omgeving en stijl past. Betonnen trap mooi laten bekleden? Dan ben je bij Next Step aan het juiste adres. Creëer een trap die aansluit bij jouw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen.

Meer weten? Het materiaal en de kleuren in jouw eigen omgeving bekijken? De vele mogelijkheden op een rijtje zetten? Maak dan een afspraak met de adviseur van Next Step. Hij komt graag bij je langs en geeft gratis, vrijblijvend advies. Tja, die adviseur… Dat is een inspiratiebron waar je echt iets aan hebt! Het bekleden van jouw betonnen trap is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’. Dat doet Next Step voor je.

Montage binnen één dag

Wij renoveren jouw betonnen trap binnen één dag. De materialen zagen we buiten, zodat je binnen geen last van ons hebt. Hierdoor blijft uw woning ook nog eens stofvrij. Na de montage is je betonnen trap weer als herboren. Je kunt jaren profiteren van een onderhoudsarme trap.

Betonnen traprenovatie met identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij jou past. Betonnen trap? Traprenovatie? Creëer een trap die aansluit bij je identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen. Wellicht heb je zelf al een idee over traprenovatie, heb je woonmagazines doorgebladerd of een kijkje bij vrienden of familie genomen, maar dan nog is het geen slecht idee om de vakman uit te nodigen. De adviseurs van Next Step komen graag bij je over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Dat is een inspiratiebron waar je echt iets aan hebt! Traprenovatie is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’.

Meer weten over traprenovatie van jouw betonnen trap? We helpen je graag. Bekijk alvast onze collectie kleuren om inspiratie op te doen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd