Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Betonnen trap bekleden?

Wij bekleden jouw betonnen trap en geven deze een complete metamorfose.

Betonnen trap bekleden

Beton is ijzersterk en gaat lang mee, maar natuurlijk slijten de traptreden wel. Soms zie je vervelende sporen van slijtage wat jouw betonnen trap minder mooi maakt. Next Step Traprenovatie is hiervoor de oplossing. Wij zijn specialist als het om jouw betonnen trap bekleden gaat.

Jouw betonnen trap bekleden is maatwerk

Wellicht heb je zelf al een idee over traprenovatie, heb je woonmagazines doorgebladerd of een kijkje bij vrienden of familie genomen. Dan nog is het geen slecht idee om een specialist uit te nodigen. De adviseurs van Next Step komen graag bij je over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Ze nemen kleurstalen mee om onze ruime decor collectie in eigen omgeving te zien en bespreken de mogelijkheden.

Een mooie look & feel

Beton is duurzaam, bestand tegen stoten en hitte. Dat zijn de overzettreden van Next Step ook! Daarmee bekleden wij jouw betonnen trap en geven deze een complete metamorfose. Binnen één dag heb jij een compleet andere ‘look & feel’! 

Kies traptreden in de kleur die jij wilt. Dat kan natuurlijk ook weer een betonlook zijn, maar dat hoeft niet… Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie houtlook traprenovatie? Zeg het maar! Wij kunnen jouw trap bekleden, passend bij jouw wensen en interieur.

IJzersterke traprenovatie

Beton is stoer en ijzersterk, maar onze trapbekleding doet er niet voor onder. Dat is bekleding zoals jij voor ogen hebt, onderhoudsvrij! Nooit meer schuren of schilderen. Onze overzettreden worden volgens een uniek productieproces gemaakt en hebben een steenharde bekledingsplaat die kras- en slijtvast is. De bekledingsplaat houdt ook altijd dezelfde kleur en structuur, ook al gaan er duizenden voeten overheen!

Topkwaliteit overzettreden

Onze overzettreden beschikken over een topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Deze toplaag is keihard en bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje is voldoende. 

Bovendien heeft de bovenkant van elke trede een stroeve structuur. Dit maakt het een antislip trap en is deze dus ook veilig voor kinderen. Dat is een mooie bijkomstigheid!

Eigen identiteit

Klassiek, landelijk, modern of industrieel… Next Step Traprenovatie zorgt voor de uitstraling die bij jouw omgeving en stijl past. Jouw betonnen trap mooi laten bekleden? Dan ben je bij Next Step aan het juiste adres. Creëer een trap die aansluit bij jouw voorkeuren. Onze adviseurs helpen je hier graag bij.

Betonnen trap bekleden binnen één dag

Wij bekleden jouw betonnen trap binnen één dag. De materialen zagen we buiten, zodat je binnen geen last van ons hebt. Hierdoor blijft jouw woning ook nog eens stofvrij. Na de montage is je betonnen trap weer als herboren. Je kunt jaren profiteren van een onderhoudsarme trap. Bij Next Step Traprenovatie garanderen we dan ook dat jouw trap voor wel 20 jaar mee gaat!

Inspiratie voor jouw betonnen traprenovatie

Je kunt jouw betonnen trap de betonlook geven zoals die altijd is geweest, maar misschien wil je nu wel eens wat anders. Een houtstructuur bijvoorbeeld. Heb je een houten trap en wil je deze graag een betonlook geven? Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Onze decor collectie aan kleuren en soorten is erg breed. 

Samen met onze adviseur van Next Step kom je er altijd uit, laat je zeker inspireren. Je kunt nu ook alvast inspiratie opdoen. Bekijk onze inspiratiepagina voor voorbeelden en blogs over onder andere onze recent uitgevoerde projecten.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Meer weten?

Wil je passend advies over het bekleden van jouw betonnen trap? Sparren over de mogelijkheden met één van onze adviseurs? We helpen je graag. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen of neem contact op met Next Step Traprenovatie. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze!

Wil je jouw betonnen trap bekleden?Vraag vrijblijvend een offerte aan
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit