• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Houten trap bekleden

Next Step bekleedt houten trappen zoals jij dat wilt

Advies op maat voor jouw houten trap

Wil jij jouw houten trap bekleden omdat hij simpelweg vernieuwd moet worden? Of ga je enkel voor een nieuwe uitstraling? Next Step Traprenovatie zorgt voor de renovatie van jouw houten trap, passend bij jouw wensen én interieur. Een houten trap is gemakkelijk met alles te combineren en creëert  een warme sfeer binnenshuis. Modern, klassiek, landelijk, industrieel… Je kunt met Next Step alle kanten op!

Onze adviseur komt graag langs en geeft je, geheel vrijblijvend, advies op maat. Het kan zijn dat het vervangen van complete treden niet noodzakelijk is. In plaats daarvan kun je jouw houten trap opnieuw bekleden met overzettreden, de juiste en meest kosteneffectieve oplossing. In dit geval vertrouw je op Next Step. Onze adviseur kijkt naar de mogelijkheden en geeft op basis hiervan een passend advies. Jouw houten trap krijgt in ieder geval weer een nieuwe uitstraling en gaat weer jaren mee!

Jouw houten trap laten bekleden?Neem contact met ons op

Kwalitatieve traprenovatie

Bij Next Step Traprenovatie bieden we hoogwaardige traprenovaties aan, waaronder het bekleden van houten trappen. Onze unieke overzettreden, met een toplaag van HPL, staan garant voor duurzaamheid, onderhoudsgemak en veiligheid. Bij Next Step Traprenovatie kies je namelijk voor een langdurig mooie trap.

Onze overzettreden hebben een extra harde toplaag, waardoor alle treden automatisch voorzien zijn van antislip. Hierdoor is het gebruik van antislip-strips overbodig. Je kunt dus genieten van de oorspronkelijke uitstraling van jouw houten trap, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Houten trap bekleden met hoge kwaliteit overzettreden

De overzettreden van Next Step zijn van zeer hoge kwaliteit. Elke trede van jouw houten trap wordt door Next Step bekleed met een slijtvaste, krasvrije, natuurlijke bekledingsplaat. Laat jouw houten trap door de vakmensen van Next Step bekleden met ons unieke kwalitatieve materiaal. We garanderen dat de trap voor wel 20 jaar mee gaat.

Onderhoudsvrij

Dankzij onze Next Step treden geniet je van een onderhoudsvrije oplossing. De toplaag, gemaakt van melaminehars, is extreem duurzaam. Hierdoor behoort het vervelende proces van schuren en schilderen voorgoed tot het verleden!

Waterdicht, kras- en slijtvast

Slijtage kan veroorzaakt worden door het op- en aflopen van jouw trap met hoge hakken, werklaarzen en noem maar op. Na onze renovatie kan jouw houten trap alles aan. Ze zijn waterdicht, krasbestendig en slijtvast. Dus zelfs als er koffie wordt gemorst, is er geen reden tot zorgen. Gewoon even afnemen met een doekje en je trap ziet er weer als nieuw uit.

Veiligheid

De bovenzijde van onze treden is voorzien van een speciale antislip toplaag met een stroeve structuur. Door de slijtvaste Next Step toplaag gecombineerd met een speciale coating is jouw houten trap voorzien van antislip. Zo kan iedereen veilig jouw houten trap op en af! Zelfs de kinderen, ook nog kindvriendelijk dus.

Next Step afbeelding - 1

Diverse designs om je houten trap te bekleden

Bij Next Step Traprenovatie heb je een ruime keuze als het gaat om het design van je trap. Onze decor collectie biedt maar liefst 16 verschillende mogelijkheden. Of je nu kiest voor een houtstructuur of juist een compleet ander design, zoals een trendy ‘betonlook’, bij ons is alles mogelijk. We bekleden jouw houten trap volgens jouw wensen en smaak. Zo kun je jouw houten trap bekleden in een stijl die perfect past bij jouw interieur.

Uit het goede hout gesneden

Het hout dat Next Step Traprenovatie gebruikt om jouw houten trap te bekleden, is ecologisch verantwoord én voorzien van een FSC®-label! Next Step Traprenovatie is duurzaam. Het hout komt uit bossen die duurzaam beheerd en geëxploiteerd worden. Het gebruik van duurzaam materiaal is een bewuste keuze. Kies je voor Next Step, dan kies je ook gelijk voor kwaliteit, duurzaam, milieuvriendelijk, mooi én betaalbaar!

Inspiratie nodig?

Laat je jouw houten trap bekleden met hout? Of heb je nog iets meer inspiratie nodig? Bekijk onze inspiratiepagina en scroll door een aantal van onze recent uitgevoerde projecten. Van traprenovaties in betonlook tot traprenovaties met houtlook. Er is genoeg inspiratie op te doen. Tips nodig? Lees onze blogs met de laatste nieuwtjes over trends, klantervaringen, projecten en meer!

Naast onze website, waar veel inspiratie te vinden is, kun je ook nog eens een kijkje nemen op onze social media kanalen, Facebook en Instagram. Hier plaatsen we regelmatig eindresultaten van onze uitgevoerde traprenovaties.

Advies nodig of meer weten?

Wil je meer weten over het bekleden van jouw houten trap of de mogelijkheden bespreken met één van onze adviseurs? We helpen je graag! We laten je kleurstalen uit onze collectie zien om jouw houten trap naar jouw smaak te bekleden, zodat het ook goed past bij de rest van het interieur. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen of neem contact met ons op.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit