fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Jouw houten trap bekleden? Next Step bekleedt houten trappen zoals jij dat wilt

Houten trap bekleden

Een houten trap is mooi en past in elk interieur. Modern, klassiek, landelijk, industrieel… Hout is met alles te combineren en zorgt voor een sfeertje waar iedereen van houdt. Nu is het tijd om je houten trap te bekleden en denk je na over de vraag hoe dit te doen. Het antwoord is simpel: met Next Step natuurlijk. Wij bekleden jouw houten trap graag en geven deze een prachtige nieuwe look! Mooi wonen begint met Next Step, de nummer 1 als het om het bekleden van trappen gaat.

De juiste oplossing

Is je houten trap in een hele slechte staat? Dan zorgt Next Step voor een complete traprenovatie. Onze adviseur komt graag langs en geeft je geheel vrijblijvend een advies op maat. Misschien is het vervangen van complete treden niet nodig en is het opnieuw bekleden van de huidige treden de juiste en goedkoopste oplossing. Ook dan ben je bij Next step aan het juiste adres.

Mooie bekledingsplaten voor uw houten trap

Elke trede van jouw houten trap wordt door Next Step bekleed met een slijtvaste, krasvrije, natuurlijke bekledingsplaat. Snoeihard, met een toplaag van melaminehars. Dankzij die speciale toplaag is het probleem van jouw oude houten treden – dat vervelende schuren en schilderen – gelijk opgelost! Hoezo slijtage? Hoge hakken, werkschoenen, laarzen, klompen… Na de renovatie kan alles op de trap uit de voeten. De treden zijn waterdicht, kras- en slijtvast. Bovendien hebben ze aan de bovenkant een stroeve structuur. Zo kan iedereen veilig de houten trap op en af!

Ruime keuze in kleuren om je houten trap te bekleden

Wat komt er op de trap? De keuze is groot. De collectie van Next Step snijdt echt hout. Wij bieden je de keuze uit tal van houtsoorten en kleuren. Beuken, essen, eiken, white wash… Met of zonder veel nerven… Er is van alles mogelijk. Of ga je in plaats van een houtstructuur voor een geheel ander design? ‘Betonlook’ bijvoorbeeld? Zeg het maar, Next Step bekleedt jouw houten trap zoals jij dat wilt. Wij houden rekening met jouw smaak, jouw wensen en niet minder belangrijk: jouw budget!

Uit het goede hout gesneden

Het hout dat Next Step voor het bekleden van jouw houten trap gebruikt, is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC- en PEFC-label! Next Step is duurzaam. Het hout komt uit bossen die duurzaam beheerd en geëxploiteerd worden. Dat is een bewuste keuze. Kies ook voor kwaliteit, voor duurzaam, voor milieuvriendelijk, voor mooi en betaalbaar! Laat je houten trap bekleden door Next Step.

Meer weten over het bekleden van jouw houten trap? Vul het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact op met Next Step. De volgende stap op weg naar mooi wonen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd