fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw houten trap bekleden? Next Step bekleedt uw houten trap zoals u dat wilt

Houten trap bekleden

Een houten trap is mooi en past in elk interieur. Modern, klassiek, landelijk, industrieel… Hout is met alles te combineren en zorgt voor een sfeertje waar iedereen van houdt. Nu is het tijd om uw houten trap te bekleden en denkt u na over de vraag hoe dit te doen. Het antwoord is simpel: met Next Step natuurlijk. Wij bekleden uw houten trap graag en geven deze een prachtige nieuwe look! Mooi wonen begint met Next Step, de nummer 1 als het om het bekleden van uw houten trap gaat.

De juiste oplossing

Is uw houten trap in een hele slechte staat? Dan zorgt Next Step voor een complete traprenovatie. Onze adviseur komt graag langs en geeft u geheel vrijblijvend een advies op maat. Misschien is zo’n complete traprenovatie niet nodig en is het opnieuw bekleden van uw trap de juiste en goedkoopste oplossing. Ook dan bent u bij Next step aan het juiste adres.

Mooie bekledingsplaten voor uw houten trap

Elke trede van uw houten trap wordt door Next Step bekleed met een slijtvaste, krasvrije, natuurlijke bekledingsplaat. Snoeihard, met een toplaag van melaminehars. Dankzij die speciale toplaag is het probleem van uw oude houten trap – dat vervelende schuren en schilderen – gelijk opgelost! Hoezo slijtage? Hoge hakken, werkschoenen, laarzen, klompen… Alles kan op uw houten trap uit de voeten. De treden zijn waterdicht, kras- en slijtvast. Bovendien hebben ze aan de bovenkant een stroeve structuur. Zo kan iedereen veilig de houten trap op en af!

Ruime keus in kleuren

Wat komt er op de trap? Waar gaat u uw houten trap mee bekleden? De keus is groot. De collectie van Next Step snijdt echt hout. Voor het bekleden van uw houten trap bieden wij u de keuze uit tal van houtsoorten en kleuren. Beuken, essen, eiken, white wash… Met of zonder veel nerven… Er is van alles mogelijk. Of gaat u in plaats van een houtstructuur voor een geheel ander dessin op uw trap? ‘Betonlook’ of uw eigen idee? Zeg het maar, Next Step bekleedt uw houten trap zoals u dat wil. Wij houden rekening met uw smaak, uw wensen en niet minder belangrijk: uw budget!

Uit het goede hout gesneden

Het hout dat Next Step voor het bekleden van uw houten trap gebruikt, is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC en PEFC label! Next Step is duurzaam. Het hout komt uit bossen die duurzaam beheerd en geëxploiteerd worden. Dat is een bewuste keus. Kies ook voor kwaliteit, voor duurzaam, voor milieuvriendelijk, voor mooi en betaalbaar! Laat uw houten trap bekleden door Next Step.

Meer weten over het bekleden van uw houten trap? Vul het offerte formulier in of neem vrijblijvend contact op met Next Step. De volgende stap op weg naar mooi wonen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd