98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Jouw houten trap bekleden?

Next Step bekleedt houten trappen zoals jij dat wilt

Houten trap bekleden

Een houten trap is mooi en past in elk interieur. Modern, klassiek, landelijk, industrieel… Hout is met alles te combineren en zorgt voor een sfeer waar iedereen van houdt. Wil jij jouw houten trap bekleden? Next Step Traprenovatie geeft jouw houten trap een nieuwe look, naar jouwe wensen en passend bij jouw interieur!

Houten trap laten bekleden

Is je houten trap in een slechte staat? Dan zorgt Next Step Traprenovatie voor een renovatie van jouw trap. Onze adviseur komt graag langs en geeft je, geheel vrijblijvend, een advies op maat. Misschien is het vervangen van complete treden niet nodig en is het opnieuw bekleden, middels overzettreden, van de huidige treden de juiste en goedkoopste oplossing. Ook dan ben je bij Next step aan het juiste adres. Onze adviseur kijkt naar de mogelijkheden en geeft op basis hiervan een passend advies. Jouw houten trap krijgt in ieder geval weer een nieuwe look!

Kwalitatieve traprenovatie

Wij bieden kwalitatieve traprenovaties aan. Dit doen wij met onze unieke overzettreden, bestaande uit een toplaag van HPL. Kies je voor Next Step Traprenovatie, dan kies je voor langdurig mooi, onderhoudsvrij en veiligheid. Het materiaal is voorzien van een extra harde toplaag, hierdoor zijn alle treden voorzien van anti-slip zonder dat je hier strips op hoeft aan te brengen. Je hoeft dus geen antislip strips te gebruiken, waardoor jouw houten trap zijn uitstraling behoudt.

Houten trap bekleden met hoge kwaliteit overzettreden

De overzettreden van Next Step zijn van zeer hoge kwaliteit. Elke trede van jouw houten trap wordt door Next Step bekleed met een slijtvaste, krasvrije, natuurlijke bekledingsplaat. Doordat de treden van goed materiaal worden gemaakt en door vakmensen worden geplaatst, kunnen wij bij Next Step garanderen dat de trap voor wel 20 jaar mee gaat.

Onderhoudsvrij

Onze Next Step treden zijn onderhoudsvrij. De toplaag is snoeihard, gemaakt van melaminehars. Dankzij deze speciale toplaag is het probleem van dat vervelende schuren en schilderen gelijk opgelost!

Waterdicht, kras- en slijtvast

Slijtage kan veroorzaakt worden door het op- en aflopen van jouw trap met hoge hakken, werklaarzen en noem maar op.. Na onze renovatie kan jouw houten trap alles aan. De treden zijn waterdicht, kras- en slijtvast. Koffie gemorst? Geen probleem, met een doekje afnemen en niets aan de hand.

Veiligheid

De speciale antislip toplaag aan de bovenkant heeft een stroeve structuur. Door de slijtvaste Next Step toplaag gecombineerd met een speciale coating is jouw houten trap voorzien van antislip. Zo kan iedereen veilig jouw houten trap op en af! Zelfs de kinderen, ook nog kindvriendelijk dus.

Ruime keuze om je houten trap te bekleden

Welk design komt er op de trap? De keuze is zeer groot. De decor collectie van Next Step biedt je de keuze uit 16 verschillende mogelijkheden. 

Ga je in plaats van een houtstructuur voor een geheel ander design? ‘Betonlook’ bijvoorbeeld? Zeg het maar, Next Step Traprenovatie bekleedt jouw houten trap zoals jij dat wilt. Wij houden rekening met jouw smaak, jouw wensen en niet minder belangrijk: jouw budget! Jouw trap bekleden in de stijl zoals jij dat wilt, passend bij jouw interieur.

Inspiratie nodig?

Nog twijfels over wat nu echt bij jouw interieur past of heb je inspiratie nodig? Bekijk onze inspiratiepagina en scroll door een aantal van onze recent uitgevoerde projecten. Je kunt door onze voorbeelden bladeren, waarin verschillende foto’s te zien zijn van de door ons uitgevoerde traprenovaties in hout. Tips nodig? Lees onze blogs met de laatste nieuwtjes van Next Step Traprenovatie over trends, klantervaringen, projecten en meer!

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor jouw traprenovatie? Neem dan ook eens een kijkje op onze social media. Hier vind je de meest recente voorbeelden, tips en tricks.

Advies nodig of meer weten?

Wil je meer weten over het bekleden van jouw houten trap of de mogelijkheden bespreken met één van onze adviseurs? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze. Hij laat je kleurstalen uit onze collectie zien om jouw houten trap naar jouw smaak te bekleden. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen of neem contact op met Next Step Traprenovatie.

Jouw houten trap bekleden?Neem contact met ons op
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Uit het goede hout gesneden

Het hout dat Next Step Traprenovatie gebruikt om jouw houten trap te bekleden, is ecologisch verantwoord én voorzien van een FSC- en PEFC-label! Next Step Traprenovatie is duurzaam. Het hout komt uit bossen die duurzaam beheerd en geëxploiteerd worden. Het gebruik van duurzaam materiaal is een bewuste keuze. Kies je voor Next Step, dan kies je ook gelijk voor kwaliteit, duurzaam, milieuvriendelijk, mooi én betaalbaar!

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit