fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Laminaat trap bekleden?Komt er een compleet nieuwe trap? Of kiest u voor trapbekleding van uw laminaat trap?

Laminaat trap bekleden

Wanneer uw laminaat trap versleten is, heeft u een probleem… Hoe gaan we dit oplossen? Komt er een compleet nieuwe trap? Of kiest u voor trapbekleding van uw laminaat trap? Next Step weet het antwoord.

Keuze voor laminaat

De keuze voor laminaat is heel begrijpelijk. Het is goedkoop, verkrijgbaar in tal van kleuren en onderhoudsvrij. Tja, al die voordelen wilt u natuurlijk graag behouden… Dat kan! Laat uw laminaat trap renoveren of bekleden door Next Step. Dat is 100% kwaliteit. Met Next Step haalt u een betaalbare, onderhoudsvrije trap in huis, een trap in een stijl die u aanspreekt.

Overzettreden

Misschien is uw laminaat trap aan een complete renovatie toe, misschien ook niet… Is dat laatste het geval, dan werkt Next Step met zogenaamde overzettreden. Een geweldig alternatief voor een complete renovatie. Snel en betaalbaar!

Overzettreden zijn treden die over uw oude laminaattreden heen worden gezet. Zonder hak- of breekwerk, zonder troep. Binnen 1 dag heeft u een fraaie trap in huis die de nodige bewondering oproept. Onze collectie herbergt tal van kleuren en structuren. Zo kunt u kiezen voor de uitstraling van laminaat, een mooie ‘houtsoort’, bijvoorbeeld essen, mahonie of eiken. Maar ook ‘betonlook’ behoort tot de mogelijkheden, evenals een strak design. De mogelijkheden zijn legio.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Hoe mooi laminaat er op uw trap ook uitziet, er zijn helaas wel nadelen aan verbonden. Zo is laminaat niet krasvrij, glad, dus kind-onvriendelijk, minder sfeervol en lastig te repareren. Wanneer het niet professioneel is gelegd, gaat het kraken, en zorgt het voor geluidsoverlast. Ook kunnen er scheuren ontstaan.

Laat uw laminaat trap daarom opnieuw bekleden door de vakmensen van Next Step. De treden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Schuren of verven is verleden tijd. Ze zijn krasvrij, stabiel, dus geen gekraak, duurzaam, onderhoudsvrij, waterdicht en bestand tegen hitte, stoten en vlekken. De treden hebben aan de bovenkant een voelbare structuur die stroef is, dus antislip. Dat voel je wel, maar zie je niet. Ideaal!

Uw laminaat trap bekleden? Onderneem de juiste stappen. Ga voor Next Step en laat u vrijblijvend voorlichten door onze adviseur. Hij komt graag met de kleurstalen langs en vertelt u vrijblijvend over het unieke materiaal waarmee Next Step uw laminaat trap kan bekleden. Next Step is de overtreffende trap van mooi!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd