Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Laminaat trap bekleden?

Kies voor HPL-overzettreden van Next Step Traprenovatie

Laminaat trap laten bekleden

Wanneer jouw laminaat trap versleten is, heb je twee keuzes. Komt er een compleet nieuwe trap? Of ga je jouw laminaat trap laten bekleden? De keuze is simpel wat ons betreft!

Overzettreden van Next Step

Je hoeft jouw huidige trap niet te slopen om een nieuwe trap te krijgen, integendeel! Jouw huidige trap dient als basis voor de traprenovatie door Next Step. Wij plaatsen overzettreden over jouw huidige trap heen en binnen één dag heb je al een nieuwe trap, zonder hak- en breekwerk!

Binnen één dag heb jij een fraaie trap in huis die de nodige bewondering oproept. Onze collectie herbergt tal van kleuren en structuren. Zo kun je kiezen voor de uitstraling van laminaat, een mooie houtlook, maar ook een betonlook behoort tot de mogelijkheden, evenals een strak design. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Jouw trap laten bekleden met laminaat

Wanneer je je laminaat trap laat bekleden bij Next Step Traprenovatie hoef je niet helemaal afscheid te nemen van het laminaat. Nee, in tegendeel! Wij werken met overzettreden die voorzien zijn van een HPL-toplaag.

HPL staat voor High Pressure Laminate, ook een vorm van laminaat dus! Maar dan ook echt laminaat van het allerhoogste niveau. HPL is stootvaster en slijtvaster dan gewoon laminaat. Wanneer je kiest voor HPL van Next Step maak je daarnaast ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. Next Step is recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2 neutraal.

Next Step afbeelding - 1

Voordelen van laminaat

De keuze voor laminaat is heel begrijpelijk. Het is goedkoop, verkrijgbaar in tal van kleuren en onderhoudsvrij. Al die voordelen wil je natuurlijk graag behouden… Dat kan! Laat jouw laminaat trap renoveren of bekleden door Next Step. Dat is 100% kwaliteit. Met Next Step haal jij een betaalbare, onderhoudsvrije trap in huis.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Hoe mooi gewoon laminaat er op jouw trap ook uitziet, er zijn helaas wel nadelen aan verbonden. Zo is laminaat niet krasvrij, glad, minder sfeervol en lastig te repareren. Wanneer het niet professioneel is gelegd, gaat het kraken, en zorgt het voor geluidsoverlast. Ook kunnen er scheuren ontstaan.

Laat jouw laminaat trap daarom opnieuw bekleden door de vakmensen van Next Step. De treden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Schuren of verven is verleden tijd. Ze zijn krasvrij, stabiel, duurzaam, onderhoudsvrij, waterdicht en bestand tegen hitte, stoten en vlekken. De treden hebben aan de bovenkant een voelbare structuur die stroef is, dus antislip. Dat voel je wel, maar zie je niet. Ideaal!

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Dankzij ons veelzijdige assortiment zijn de mogelijkheden voor het bekleden van jouw laminaat trap eindeloos. Een traprenovatie is in drie eenvoudige stappen gerealiseerd:

  • Offerte aanvragen. Wanneer je ons offerteformulier invult hebben we direct alle informatie om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.
  • Adviesgesprek. We komen bij je thuis om de offerte te bespreken. We nemen voorbeelden en kleurstalen zien om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Tijdens dit gesprek plannen we ook de montage met je in.
  • Montage. De renovatie kunnen wij super snel uitvoeren. Het op maat maken van de overzettreden doen we buiten de woning, zo ondervind je zo min mogelijk last van de werkzaamheden.

Jouw laminaat trap bekleden?

Ben je eruit en wil je je laminaat trap laten bekleden? Ga voor Next Step Traprenovatie en laat je vrijblijvend voorlichten door onze adviseur. Hij komt graag met de kleurstalen langs en vertelt jou vrijblijvend over het unieke materiaal waarmee wij jouw trap kunnen bekleden.

Vraag vrijblijvend een offerte aanOfferte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit