fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
PVC traprenovatie? Kies voor Next Step!Next Step traprenovatie kies je voor een snelle, mooie en bijzondere afwerking van jouw trap.Ja, ik wil een gratis offerte!

Next Step kwaliteit beter dan PVC traprenovatie

De trap wordt meestal dagelijks gebruikt. Iedere dag wordt er op precies dezelfde plekken druk uitgeoefend. Dit zorgt voor slijtage. Slijtage ziet er natuurlijk minder netjes uit. Wanneer je denkt aan een traprenovatie of de afwerking van je trap, denkt je wellicht aan PVC trapbekleding. Wanneer je kiest voor Next Step, kies je voor een materiaal wat langer mooi blijft, onderhoudsvrij is én voorzien is van een extra harde toplaag, welke ook nog eens antislip is.

Exclusieve collectie kleuren

Geef je trap een persoonlijke touch met een van de decors van Next Step. Bekijk onze tijdloze kleuren en structuren waarmee we jouw trap kunnen transformeren.

Naar de collectie

HPL sterker dan PVC

Met ruim honderd jaar ervaring in trappen weten we precies waar we het over hebben. Met al deze kennis en ervaring is Next Step ontwikkeld: overzettreden van het beste materiaal en hoge kwaliteit. Daarnaast geven we je 20 jaar garantie, want wij weten dat de kwaliteit van een trap van Next Step goed is.

Bij Next Step overzettreden maken we om die reden gebruik van HDF met een sterke en duurzame HPL toplaag. HPL is de afkorting van High Pressure Laminate en bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen zijn onder hoge druk samengeperst, oftewel gelamineerd. Hierdoor zijn de overzettreden niet alleen duurzaam, maar ook kras- en slijtvast.

HPL is sterker dan PVC en CPL. Om deze reden is het een perfect (en best verkopend) alternatief voor PVC. De trap wordt iedere dag opnieuw gebruikt, dus kies voor goed materiaal. Kies voor Next Step.

Daarom Next Step materiaal

Alle trappen van Next Step beschikken over een unieke antislip coating. Hierdoor blijven de treden altijd stroef, ook als je natte voeten hebt of op sokken loopt. Jouw trap is om deze reden ook veilig voor ouderen en een goede aanwinst voor een huishouden met kinderen. 

Naast veilig is een trap van Next Step ook gemakkelijk schoon te maken. Heb je een kopje koffie gemorst? Geen enkel probleem! Een keer met een doekje eroverheen en de trap is weer schoon. Ideaal!

Uw voordelen

De voordelen van een Next Step trap voor je op een rijtje:

  • Bewezen sterker dan PVC
  • Extra harde toplaag
  • Slijtvast. Krasjes maken ook geen kans
  • Kleurvast (ook als de zon er de hele dag op schijnt)
  • 20 jaar garantie

Net zoveel keus als met een PVC-traprenovatie

“Maar als ik kies voor traprenovatie met PVC heb ik zoveel keuze uit materiaal” is een uitspraak die wij wel eens horen bij Next Step. Gelukkig heb je bij Next Step traprenovatie een enorm aanbod aan designs. Kies voor een warme uitstraling met een van onze verfijnde of juist rustieke houtstructuren. Daarnaast bieden we bij Next Step ook moderne treden aan zoals staal of marmer. Verder zijn onze HPL overzettreden beschikbaar in vele kleuren.

Wil je meer weten over een traprenovatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd