Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Waarom Next Step verkiezen boven PVC traprenovatieNext Step traprenovatie kiest u voor een snelle, mooie en bijzondere afwerking van uw trap.Ja, ik wil een gratis offerte!

Next Step kwaliteit beter dan PVC traprenovatie

De trap gebruikt u elke dag. Iedere dag wordt op precies dezelfde plekken druk uitgeoefend, wat zorgt voor slijtage. Dat ziet er natuurlijk minder netjes uit. Voor een traprenovatie of de afwerking van de trap in uw huis, kunt u aan PVC trapbekleding denken, maar met Next Step kiest u voor een materiaal dat langer mooi blijft, onderhoudsvrij is én voorzien is van extra harde toplaag, welke ook nog eens antislip is.

Exclusieve collectie kleuren

Geef uw trap een persoonlijke touch met een van de decors van Next Step. Bekijk onze tijdloze kleuren en structuren waarmee we uw trap kunnen transformeren.

Naar de collectie

HPL sterker dan PVC

Met ruim honderd jaar ervaring in trappen weten we waar we het over hebben. Met al die ervaring en kennis hebben we Next Step ontwikkeld: overzettreden van het beste materiaal, van hoge kwaliteit, en voorzien van 20 jaar garantie.

Voor onze Next Step overzettreden maken we daarom bewust gebruik van HDF met een beresterke en duurzame HPL toplaag. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate en bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen zijn onder hoge druk samengeperst, oftewel gelamineerd. Dat maakt dat de overzettreden niet alleen duurzaam zijn, maar ook krasvast en slijtvast.

HPL is sterker dan PVC en CPL. Daarom is het een perfect (en best verkopend) alternatief voor PVC op de trap, welke toch elke dag weer intensief gebruikt wordt.

Daarom Next Step materiaal

Next Step overzettreden zijn dus antslip. Dat komt door de unieke antislip coating, waardoor de treden altijd stroef blijven, ook als u natte voeten heeft of op sokken loopt. De trap is daarom erg veilig voor ouderen en een goede aanwinst voor een huishouden met kinderen.

Door de waterdichte toplaag zijn de overzettreden eenvoudig schoon te maken. Kopje koffie gemorst? Een keer een doekje eroverheen en de trap is weer schoon. Is dat niet ideaal?

Uw voordelen

In het kort nog even uw voordelen op een rij van Next Step:

  • Bewezen sterker dan PVC
  • Extra harde toplaag
  • Slijtvast. Krasjes maken ook geen kans
  • Kleurvast (ook als de zon er de hele dag op schijnt)
  • 20 jaar garantie

Net zoveel keus als met een PVC-traprenovatie

“Maar met een PVC-traprenovatie heb ik zoveel keus uit materiaal”, horen we weleens. Gelukkig hebben we ook met Next Step traprenovatie een enorm aanbod aan kleuren. Ga voor een warme uitstraling met een van onze verfijnde of juist rustieke houtstructuren, of kies voor modern met staal of marmer, onze HPL overzettreden zijn beschikbaar in vele kleuren.

Al onze dessins zijn zo mooi dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Met eigen ogen zien wat er wel en niet goed werkt binnen uw interieur? Vraag een gratis staaltje aan!

Meer weten over een PVC-traprenovatie bij u thuis? Neem dan contact met ons op voor gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd