fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
TRAPRENOVATIE MET HPL✓ BINNEN TWEE WEKEN GELEVERD ✓ IN EEN DAG KLAAR
✓ 20 JAAR ANTISLIP GARANTIE ✓ GRATIS LED VERLICHTING
Gratis offerte aanvragen

Traprenovatie met HPL

Next Step traprenovaties worden uitgevoerd met overzettreden die zijn voorzien van een HPL toplaag. HPL is een materiaalsoort die je regelmatig tegenkomt in woonruimten, bedrijfspanden en openbare gelegenheden. Het wordt vaak gebruikt als vloer (laminaat), maar ook als bekleding voor traptreden of als overzettreden bij traprenovaties. HPL is goed bestand tegen vocht, hitte en krassen, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik.

Wat is HPL?

HPL staat voor High Pressured Laminate. HPL bestaat uit drie verschillende lagen: de basis, de decoratielaag en de bovenplaat. De basis bestaat uit verschillende lagen kraftpapier, geïmpregneerd met fenolhars. Door middel van de middelste laag, een decoratieve papierlaag, wordt de look van de HPL plaat bepaald. De bovenste laag bestaat uit melaninehars, wat HPL krasbestendig maakt. De drie lagen worden onder extreem hoge druk (meer dan 1000 psi) samengeperst tot een keiharde plaat.

HPL traprenovatie

De eigenschappen van HPL zijn eigenlijk perfect voor traprenovaties. Een traprenovatie wil je het liefst maar één keer doen. Je bent dus op zoek naar een oplossing waar je jaren mee vooruit kunt. Ten opzichte van de meeste houten trappen, gaan HPL traptreden veel langer mee. Je hoeft je na de traprenovatie niet meer druk te maken over slijtage en schilderwerk.

Overzettreden zijn onderhoudsarm en krasbestendig

Next Step traprenovaties worden uitgevoerd met HPL overzettreden. Next Step overzettreden zijn gemaakt van HDF (High Density Fireboard) met een toplaag van HPL. De HPL toplaag maakt het mogelijk dat we de traptreden in verschillende designs kunnen produceren. Bovendien zorgt de keiharde bovenlaag ervoor dat de trap onderhoudsarm en krasbestendig is. De HPL traptreden van Next step zijn uniek door de aangebrachte groeven in de toplaag. Dit maakt antislip strips overbodig!

Traprenovatie binnen een dag

Een HPL traprenovatie is meestal al binnen een dag uitgevoerd. Doordat de overzettreden op maat gezaagd worden, hoeft de oude trap er dus niet uitgebroken te worden. Dit scheelt je een hoop overlast! Daarnaast ontvangt u gratis LED verlichting t.w.v € 455,- bij uw traprenovatie.

Traprenovatie? Neem de juiste stappen. Laat je gerust eens geheel vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd