fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Laminaat trap renoveren? Laat uw trap renoveren door onze vakmensen met hetzelfde effect als laminaat, maar dan zonder de nadelen van laminaat!

Traprenovatie laminaat

Laminaat is goedkoop en verkrijgbaar in tal van kleuren. Bovendien vrij gemakkelijk schoon te houden. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor traprenovatie met laminaat. Ook omdat ze niet op de hoogte zijn van Next Step!

Wij bieden een fantastisch alternatief voor laminaat. De producten van Next Step bestaan uit 100% kwaliteit, en maakt dat u een betaalbare, onderhoudsarme trap met stijl terugkrijgt. Een die helemaal past bij uw woning en uw manier van leven. Trap renoveren? Opnieuw laten bekleden? Next Step is traprenovatie met een grote ‘t’. De letter ‘t’ van tevredenheid!

Laminaat traprenovatie met detail

Hoe mooi laminaat er op uw trap ook uitziet, er zijn helaas wel nadelen aan verbonden. Zo is het niet krasvrij, glad, dus kindonvriendelijk, minder sfeervol en lastig te repareren. Wanneer het niet professioneel is gelegd, gaat het kraken, en zorgt het voor geluidsoverlast. Ook kunnen er scheuren ontstaan. Dus waarom kiezen voor laminaat traprenovatie als er Next Step is?

Laat het renoveren over aan onze vakmensen. U heeft weer een nieuwe trap met hetzelfde effect als laminaat, maar dan zonder die vervelende nadelen! Niet voor niets lopen architecten, designers, interieurontwerpers en aannemers met onze trappen weg. Next Step is geen gewone trap, het is de overtreffende trap van mooi! Details maken het verschil.

Geen hak- en breekwerk

Bij Next Step Traprenovatie worden compleet nieuwe traptreden geplaatst of worden de treden voorzien van een nieuwe bekledingsplaat. Zonder hak en breekwerk. Supersnelle montage, zonder troep in huis. De treden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Let op, krasvrij, stabiel, dus geen gekraak, duurzaam, onderhoudsarm, waterdicht en bestand tegen hitte, stoten en vlekken. De treden hebben aan de bovenkant een voelbare structuur die stroef is, dus antislip. Ideaal! Schuren of verven is er niet bij en u heeft de keuze uit tal van kleuren. Ja, u kunt zelfs kiezen voor een eigen dessin!

Traprenovatie van uw laminaat trap? Neem de juiste stappen. Laat u gerust eens geheel vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd