Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie met laminaat? Laat uw trap renoveren door onze vakmensen met high pressured laminate (hpl)!Direct een gratis offerte?

Traprenovatie laminaat

Trap laminaat is voordelig en verkrijgbaar in tal van kleuren. Bovendien vrij gemakkelijk schoon te houden. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor laminaat bij traprenovatie. Ook omdat ze niet op de hoogte zijn van Next Step!

Bij Next Step bieden we een fantastisch alternatief voor laminaat; HPL. De producten van Next Step bestaan 100% uit kwaliteit, dit maakt dat u een betaalbare, onderhoudsarme trap met stijl terugkrijgt. Daarnaast hebben we zoveel verschillende stijlen, dat de trap altijd helemaal past bij uw woning en uw manier van leven. Wilt u uw trap renoveren? Of opnieuw bekleden? Next Step is traprenovatie met een grote ‘t’. De letter ‘t’ van tevredenheid!

Laminaat traprenovatie met detail

Hoe mooi trap laminaat er ook uitziet, er zijn helaas wel nadelen aan verbonden. Zo is laminaat niet krasvrij, is het glad, hierdoor dus kindonvriendelijk en daarnaast ook minder sfeervol en lastig te repareren. Wanneer u uw trap bekleed met laminaat en het is niet professioneel gelegd, gaat het kraken, en zorgt het voor geluidsoverlast. Ook kunnen er scheuren ontstaan. Dus waarom zou u kiezen voor een trap bekleed met laminaat als er Next Step is?

Laat uw renovatie over aan onze vakmensen. Het is niets voor niets dat architecten, designers, interieurontwerpers en aannemers met onze trappen weglopen. Bij Next Step krijgt u geen gewone trap, het is de overtreffende trap van mooi! Next Step levert u een nieuwe trap met hetzelfde effect als laminaat, maar dan zonder de vervelende nadelen! Details maken het verschil.

Geen hak- en breekwerk

Bij Next Step Traprenovatie worden compleet nieuwe traptreden geplaatst of worden de treden voorzien van een nieuwe bekledingsplaat. Dit gebeurt zonder hak en breekwerk. Supersnelle montage, zonder troep in huis. Verder zijn de treden van topkwaliteit, deze zijn namelijk gemaakt van slijtvast HPL. Let op, deze treden zijn krasvrij, stabiel, dus geen gekraak, duurzaam, onderhoudsarm, waterdicht en bestand tegen hitte, stoten en vlekken. Onze treden hebben aan de bovenkant een voelbare structuur die stroef is, dus antislip. De ideale trap voor iedere situatie. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren, en zelfs voor een eigen design!

Wilt u uw laminaten trap renoveren? Neem de juiste stappen. Laat u gerust eens geheel vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd