fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie met laminaat? Laat uw trap renoveren door onze vakmensen met High Pressured Laminate (HPL)!Direct een gratis offerte?

Traprenovatie laminaat

Trap laminaat is voordelig en verkrijgbaar in tal van kleuren. Bovendien is het vrij gemakkelijk schoon te houden. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor laminaat bij traprenovatie. Ook omdat ze niet op de hoogte zijn van de treden van Next Step!

Bij Next Step bieden we een fantastisch alternatief voor laminaat; HPL. De producten van Next Step bestaan 100% uit kwaliteit, dit maakt dat u een betaalbare, onderhoudsarme trap met stijl terugkrijgt. Daarnaast hebben we zoveel verschillende stijlen, zodat de trap altijd helemaal past bij uw woning en uw manier van leven. Wilt u uw trap renoveren? Of opnieuw bekleden? Next Step is traprenovatie met een grote ‘t’. De letter ‘t’ van tevredenheid!

Wilt u uw trap bekleden met laminaat?

Hoe mooi trap laminaat er ook uitziet, er zijn helaas wel nadelen aan verbonden. Zo is laminaat niet krasvrij, het is glad, hierdoor dus kindonvriendelijk en daarnaast ook minder sfeervol en lastig te repareren. Wanneer u uw trap bekleedt met laminaat en het is niet professioneel gelegd, gaat het kraken, en dat zorgt voor geluidsoverlast. Ook kunnen er scheuren ontstaan. Dus waarom zou u kiezen voor een trap bekleed met laminaat als u ook kunt kiezen voor een trap van Next Step?

Laat uw renovatie over aan onze vakmensen. Het is niet voor niets dat architecten, designers, interieurontwerpers en aannemers met onze trappen weglopen. Bij Next Step krijgt u geen gewone trap, het is de overtreffende trap van mooi! Next Step levert u een nieuwe trap met hetzelfde effect als laminaat, maar dan zonder de vervelende nadelen! Details maken het verschil.

Geen hak- en breekwerk

Bij Next Step Traprenovatie worden compleet nieuwe traptreden geplaatst of worden de treden voorzien van een nieuwe bekledingsplaat. Dit gebeurt zonder hak- en breekwerk. Supersnelle montage, zonder troep in huis. Verder zijn de treden van topkwaliteit, deze zijn namelijk gemaakt van slijtvast HPL. Let op, deze treden zijn krasvrij, stabiel, dus geen gekraak, duurzaam, onderhoudsarm, waterdicht en bestand tegen hitte, stoten en vlekken. Onze treden hebben aan de bovenkant een voelbare structuur die stroef is, dus antislip. De ideale trap voor iedere situatie. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren, en zelfs voor een eigen design!

Kies voor professioneel advies

Wanneer u uw trap wilt renoveren, kunt u het beste kiezen voor professioneel advies. Veel verschillende soorten bekleding zullen mooi ogen, maar helaas niet zo lang mee gaan als u had gehoopt van te voren. Onze experts leggen u graag het verschil uit tussen normale trapbekleding en de trapbekleding van Next Step. Bij Next Step bieden we een hele collectie aan met kleuren waar u iedere kant mee op kan. Wilt u een houten look? Of neigt u meer richting beton? Geen probleem! Bekijk onze collectie. 

Wilt u uw laminaten trap renoveren? Neem de juiste stappen. Laat u gerust eens geheel vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd