Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Trappenspecialist

Waarom Next Step Traprenovatie?

Is jouw trap versleten en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Next Step Traprenovatie is dé trappenspecialist waar jij naar op zoek bent. Profiteer van persoonlijke service en kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor jouw trap nog jaren mee kan.

Als trappenspecialist begrijpen we dat traprenovatie een belangrijke investering is voor jouw huis en daarom hebben we ons proces geoptimaliseerd om aan jouw behoeften te voldoen. Bij ons is transparantie gegarandeerd, met vaste prijzen per trede, ongeacht de complexiteit van je trap. Je ontvangt een offerte binnen 24 uur.

Kies voor betrouwbare kwaliteit met Next Step, waar we meer dan honderd jaar ervaring in traprenovatie combineren met het beste FSC®-gecertificeerd materiaal, voor duurzaamheid en stijl.

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde HPL trap. Lees meer over onze unieke werkwijze.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen supersnel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

HPL-materiaal

Het kiezen voor een HPL-traprenovatie biedt tal van voordelen, vandaar dat wij als trappenspecialist maar liefst 20 jaar garantie geven. HPL traptreden zijn slijtvast en behouden hun mooie uitstraling, zelfs bij intensief gebruik. Met de antislip structuur zijn uitglijden en ongelukken verleden tijd.

Daarnaast is het HPL-materiaal onderhoudsarm en behouden ze hun kleur, zelfs met UV-straling en zonlicht. Ze zijn waterbestendig, omdat er geen ruimte is voor vocht om zich te nestelen. Schoonmaken is heel eenvoudig, de traptreden zijn bestand tegen warmte en vlekken, waardoor je je trap altijd in perfecte staat kunt houden.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Duurzaamheid

Bij Next Step Traprenovatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze toewijding aan het milieu komt tot uiting in het gebruik van hoogwaardige materialen met een FSC®-keurmerk. We streven naar een duurzame benadering in het gehele productieproces van onze Next Step overzettreden, waarbij we zuinig omgaan met grondstoffen en afval. Zowel de melaminehars als de fenolhars die nodig zijn voor onze HPL-toplaag zijn natuurlijke producten en dragen bij aan een milieuvriendelijke productie van onze overzettreden.

We hergebruiken afval waar mogelijk en geven de voorkeur aan digitale correspondentie om papier te besparen, zoals onze catalogus. Brochures en flyers die wel worden afgedrukt, produceren we CO2-neutraal op 100% gerecycled papier. Bij Next Step Traprenovatie is een traprenovatie niet alleen stijlvol, maar ook ecologisch verantwoord.

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Onderdeel van De Vries Trappen

Next Step Traprenovatie is onderdeel van De Vries Trappen. Al vier generaties maakt De Vries Trappen trappen. Of het nu om een groot bouwproject gaat met honderden trappen, of één unieke trap voor in huis, de trapspecialisten maken van alle wensen werkelijkheid.

Ben je op zoek naar een geheel nieuwe trap? Dan vraag je gemakkelijk een offerte aan bij De Vries Trappen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over een traprenovatie? Neem dan contact op met onze trappenspecialisten voor een gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit