Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap toe aan vernieuwing?Traprenovatie binnen 1 dag geregeld

Geef uw trap in Almere een nieuwe look met traprenovatie

Vaak is de hal de eerste ruimte in het huis die u en uw bezoek ziet bij binnenkomst. En in die hal kent meestal één grote blikvanger: de trap. Heeft de tand des tijds zijn sporen achtergelaten en wilt u dat de trap weer het stralend middelpunt is? Dan biedt traprenovatie uitkomst. En bij Next Step doen we dat bij u in Almere binnen één dag.

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen komt u overal in heel Nederland tegen. Geregeld geven zij ook in Almere en omgeving een nieuwe look. Maak alvast eens kennis met onze collectie.

Renovatie trap in Almere met slijtvast HPL

Traprenovatie AlmereU gebruikt uw trap meerdere keren per dag. Naast mooi moet de trap ook vooral veilig en duurzaam zijn. Bij Next Step maken we daarom gebruik van HPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en is laminaat erg stootvast, slijtvast en heeft een unieke antislip coating.

Verschil HPL en CPL

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Daarmee slaan we dus twee vliegen in één klap, want de designs van onze materialen zijn naast duurzaam ook nog eens oogstrelend mooi om te zien.

Persoonlijke touch met decor van Next Step

Voor elk type interieur is er wel een passend decor. Van natuurlijk warm tot industrieel tot robuust en alles daar tussenin. Bekijk onze collectie (en vraag meteen een gratis kleurstaal aan!)

Bekijk en vergelijk met gratis kleurstaal

In onze collectie krijgt u al een goede indruk van de kleuren en desings, waarmee we uw trap een metamorfose kunnen geven. Maar de beste indruk is nog altijd om het materiaal zelf goed te ervaren. Vraag daarom gerust één of meerdere kleurstalen aan. Kunt u thuis ze in alle rust vergelijken.

Gratis kleurstaal aanvragen

Hout met FSC certificaat

Wij willen u alleen het beste van het beste bieden, en daarom is de keus voor HPL snel gemaakt. Maar bij Next Step vinden we ook de natuur belangrijk en daarom gaan we ook bewust voor HPL met FSC certificaat. Dit certificaat betekent dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders.

Daarom traprenovatie met Next Step

In het kort vatten we even voor u samen waarom Next Step een wel erg goede keuze is:

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsarm
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.
Meer informatie?Bel of mail ons

Inspiratie nodig?

Misschien heeft u al een idee hoe u uw trap wilt laten renoveren. Toch nog even wat inspiratie op doen? Blader dan door enkele voorbeelden van de door ons vernieuwde trappen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd