fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap in Almere toe aan renovatie?Traprenovatie binnen 1 dag geregeldJa, ik wil een gratis offerte!

Geef uw trap in Almere een nieuwe look met traprenovatie

Vaak is de hal de eerste ruimte in het huis die u en uw bezoek ziet bij binnenkomst. En in die hal kent meestal één grote blikvanger: de trap. Heeft de tand des tijds zijn sporen achtergelaten en wilt u dat de trap weer het stralend middelpunt is? Dan biedt traprenovatie uitkomst. En bij Next Step doen we dat bij u in Almere binnen één dag.

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen komt u overal in heel Nederland tegen. Geregeld geven zij ook in Almere en omgeving een nieuwe look aan alle soorten trappen. Maak alvast eens kennis met onze collectie.

De mogelijkheden van traprenovatie voor u in Almere

Er is veel mogelijk op het gebied van renovatie van uw bestaande trap. Zo kiezen veel mensen voor het vernieuwen van de traptreden, door overzettreden overheen te plaatsen. Dat is inderdaad een snelle en al hele mooie manier om de trap op te frissen.

Maar ook kunnen we uw open trap dicht maken. Een dichte trap is veiliger. Zeker met kleine kinderen in huis. Bekijk de verschillende trapelementen hier voor meer informatie.

Renovatie trap in Almere met slijtvast HPL

Traprenovatie AlmereU gebruikt uw trap meerdere keren per dag. Naast mooi moet de trap ook vooral veilig en duurzaam zijn. Bij Next Step maken we daarom gebruik van HPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en is laminaat erg stootvast, slijtvast en heeft een unieke antislip coating.

Verschil HPL en CPL

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Daarmee slaan we dus twee vliegen in één klap, want de designs van onze materialen zijn naast duurzaam ook nog eens oogstrelend mooi om te zien.

Persoonlijke touch met decor van Next Step

Voor elk type interieur is er wel een passend design. Van natuurlijk warm tot industrieel tot modern en alles daar tussenin. Bekijk hier onze volledige collectie!

Hout met FSC certificaat

Wij willen u alleen het beste van het beste bieden, en daarom is de keus voor HPL snel gemaakt. Maar bij Next Step vinden we ook de natuur belangrijk en daarom werken we bewust met HPL met het FSC certificaat. Dit certificaat betekent dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders.

Daarom traprenovatie met Next Step

In het kort vatten we even voor u samen waarom Next Step een wel erg goede keuze is:

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsarm
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Laat u inspireren

Heeft u al een idee hoe u we uw oude trap weer kunnen doen uitblinken? Of is dat idee nog niet helemaal concreet? Geen nood, we hebben enkele voorbeelden van door ons gerenoveerde trappen voor u tentoongesteld. Kunt u alvast wat (extra) inspiratie opdoen

Vraag ons ondertussen ook gerust al uw vragen en we voorzien ze allemaal van een eerlijk en deskundig antwoord. Daar zijn we voor en doen we graag voor u.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd