• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Almere

Een traprenovatie in Almere laten uitvoeren? Kies voor Next Step Traprenovatie en maak van jouw versleten trap weer een droomtrap! Hierbij kies je uit vele soorten trapbekleding. Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak maken!

Traprenovatie Almere

Voordelige oplossing voor een versleten trap

Kies je voor traprenovatie in Almere door Next Step Traprenovatie, dan ben je gegarandeerd van diverse voordelen. Zo kunnen wij de nieuwe trapbekleding super snel leveren en in één dag gereed maken. De nieuwe overzettreden worden zonder hak- en breekwerk geplaatst. Je hebt daarna nog 20 jaar garantie op de trapbekleding.

Met Next Step Traprenovatie haal je kwaliteit in huis. Het maakt niet uit of het een houten, stalen of betonnen trap betreft. Alles is mogelijk. De hoogstaande overzettreden zijn milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Dankzij de aangebrachte antislip laag is het ook nog eens een veilige en kindvriendelijke oplossing.

De antislip overzettreden van Next Step zijn voorzien van een HPL-toplaag. In de toplaag is een uitzonderlijke samenstelling gecreëerd, die altijd stroef aanvoelt. Zo wordt de kans op uitglijden verkleind, terwijl de trapbekleding nog steeds de prachtige uitstraling behoudt.

Ruime collectie aan trapbekleding

Onze designers hebben een brede collectie aan trapbekleding gecreëerd. Kies bijvoorbeeld voor een warme uitstraling met een rustieke houtstructuur. Of ga juist voor een stoere betonlook of moderne witte trapbekleding. Je kunt alle kanten op met trapbekleding in Almere. Het is ook de moeite waard om verschillende kleuren en stijlen te mixen. Eiken traptreden met robuuste stootborden is een voorbeeld van een mooie combinatie. 

Laat je inspireren door een kijkje te nemen in onze ruime collectie aan trapbekleding. Daar vind je een aantal unieke voorbeelden. Wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Traprenovatie in Almere: duurzaamheid

Een lange levensduur en zorgeloos gebruik maken van jouw trap vinden wij enorm belangrijk. Traprenovatie in Almere is dan ook een milieuvriendelijke keuze. Het hout dat wij gebruiken als trapbekleding is uitsluitend afkomstig uit bossen die beheerd worden volgens de FSC-standaarden.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Almere

Kies je voor trappen bekleden in Almere door Next Step Traprenovatie, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Kosten traprenovatie

De prijs van een traprenovatie bij Next Step begint vanaf €2.750 incl. btw én montage. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden, een open of dichte trap en eventuele extra’s zoals trapverlichting. Voor een prijs op maat kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een prijs passend in jouw situatie. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij jouw offerte maken. Deze kun jij vervolgens al binnen één dag ontvangen in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Bij Next Step hebben we gegarandeerd een vaste prijs, geen verrassingen of extra kosten achteraf.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit