• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Amsterdam

Is jouw versleten trap toe aan vernieuwing? Kies dan voor traprenovatie in Amsterdam door Next Step Traprenovatie. We komen graag bij jou langs in Amsterdam en geven jouw trap binnen één dag een nieuwe look. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Amsterdam

HPL-traprenovatie in Amsterdam

Dankzij HPL-traprenovatie in Amsterdam is jouw trap niet alleen dé blikvanger van je woning, maar is het ook nog eens een duurzame oplossing voor jouw versleten trap. We maken namelijk gebruik van hoogwaardige overzettreden. Deze kunnen gemakkelijk over de bestaande treden heen geplaatst worden. Dit maakt het een snelle en voordelige optie. 

Met traprenovatie in Amsterdam kun je alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie tussen eikenhout met stalen stootborden. Dankzij onze brede collectie zit er altijd wel iets voor jou bij. Onze vakmensen werken door heel Nederland, dus ook voor een traprenovatie in Amsterdam zit je goed.

trap met led verlichting - resultaat traprenovatie in amsterdam

Hout met een FSC®-certificaat

Het hout dat wij gebruiken voor trappen bekleden in Amsterdam is geheel volgens FSC richtlijnen. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Naast dat we de natuur op deze manier zoveel mogelijk intact houden, is dit hout ook erg duurzaam. Win-winsituatie!

Trap bekleden in Amsterdam: designs

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe je jouw trap kan laten renoveren in Amsterdam. Zo heb je keuze uit verschillende kleuren, mooie materialen en tal van structuren. We kunnen jouw open trap dicht maken en eventueel zelfs voorzien van trapverlichting. De trapleuning kunnen we vervolgens perfect laten matchen met de stijl van de traptreden. 

Je kunt natuurlijk zelf kiezen, maar advies betreffende een traprenovatie in Amsterdam is vaak wel erg prettig. En daar zijn we ook voor.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Altijd op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte van het proces van traprenovatie. Zo heb je binnen één dag een geheel nieuwe trap. Wij kunnen al super snel langskomen. Daarnaast vindt de traprenovatie in Amsterdam plaats zonder hak- en breekwerk. De trap is antislip en onderhoudsvrij. Uiteindelijk profiteer je van 20 jaar garantie.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Amsterdam

Kies je voor traprenovatie in Amsterdam door Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Traprenovatie in jouw bedrijfspand

De trap of het trappenhuis vormen vaak een van de drukst bezochte plekken in gebouwen en dragen op die manier bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Hier wil je niet alleen een duurzame en veilige trap, maar ook een trap die een verfijnde uitstraling heeft en naadloos past bij de rest van jouw pand.

Bij Next Step renoveren we niet alleen trappen in woonhuizen, maar ook in bedrijfspanden. We kunnen de huidige trap bekleden met onze HPL overzettreden, maar ook de oude treden helemaal vervangen door nieuwe massieve treden. In alle gevallen ervaar je de voordelen van ons unieke materiaal. Ontdek de mogelijkheden van een zakelijke traprenovatie op next-step.nl.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit