Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap in Amsterdam aan vernieuwing toe?Renovatie in 1 dag zonder hak- en breekwerk

Opzoek naar een traprenovatie in Amsterdam?

Vaak is de hal de eerste ruimte van het huis die het bezoek ziet en meestal kent die ruimte één grote blikvanger: de trap. Is uw trap niet langer meer het stralend middelpunt en denkt u dus aan laten renoveren? Bij Next Step Traprenovaties maken wij uw trap in Amsterdam binnen een dag als nieuw!

Next Step Traprenovaties vindt u in Kampen, maar onze vakmensen komt u door heel Nederland tegen. Ook in Amsterdam creëren wij de mooiste trappen. Bijvoorbeeld de combinatie van eikenhout met stalen stootborden.  In onze collectie zit er altijd wel iets voor u bij. Wilt u rustig thuis kijken welk design het mooist past? Vraag dan gratis staaltjes aan.

Traprenovatie met HPL laminaat in Amsterdam

Traprenovatie AmsterdamU gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De toplaag / slijtlaag van CPL is dunner.

FSC certificaat

We kiezen bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening is gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Geen verrassingen tijdens uw renovatie

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe u uw trap wilt laten renoveren. U kunt in onze collectie deze mogelijkheden alvast bekijken. U kunt zelf uw keuze maken, maar advies is vaak wel erg prettig. En daar zijn we ook voor.

Heeft u een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat u er veel hinder van ondervindt. En voor onze monteur bij u aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komen er geen verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Meer informatie?Bel of mail ons

Tip: doe alvast inspiratie op

Al een beeld voor ogen hoe u de trap wilt laten renoveren? Het is sowieso altijd leuk om wat inspiratie op te doen. We hebben voor u daarom enkele voorbeelden van vernieuwde trappen verzameld. Om echt een goed idee te krijgen van ons product, kunt u hiernaast (of hieronder, als u mobiel deze pagina bekijkt) een staal aanvragen. En dat is gewoon gratis.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd