• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Apeldoorn

Kies voor een snelle en betaalbare traprenovatie in Apeldoorn, dankzij de hoogwaardige overzettreden van Next Step Traprenovatie. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Apeldoorn

Zoek je een traprenovatie in Apeldoorn?

Kan jouw oude trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je gewoon iets nieuws? Dan is traprenovatie in Apeldoorn de perfecte oplossing. De nieuwe look past vervolgens naadloos bij jouw interieur en geeft ook precies weer wat je in gedachten hebt. Het maakt daarbij niet uit of jouw trap nu van beton, hout, open of dicht is.

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Utrecht, maar onze vakmensen vind je door heel Nederland. Dus ook voor traprenovatie in Apeldoorn zit je goed.

Profiteer van stootvast HPL

Onze unieke overzettreden zijn ideaal omdat deze eenvoudig over de bestaande traptreden geplaatst kunnen worden. HPL staat voor High Pressured Laminate. Dit betekent dat het uit afzonderlijke geperste lagen bestaat. Het is uiteindelijk stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminiate (CPL). Dit gebruiken veel van onze concurrenten.

Bovendien zorgt traprenovatie in Apeldoorn voor kras- en slijtvaste traptreden. Deze zijn ook nog eens bestand tegen water, hitte en stoten. Het maakt niet uit met welk schoeisel je de trap betreedt. Kies vandaag nog voor onze HPL-traprenovatie in Apeldoorn.

Milieuvriendelijk hout met FSC®-certificaat

Next Step Traprenovatie in Apeldoorn vindt plaats met milieuvriendelijk hout. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Al het hout dat wij gebruiken heeft een zogenoemd FSC®-certificaat, oftewel we gebruiken circulair hout.

Next Step afbeelding - 1

Andere mogelijkheden

We renoveren verschillende soorten trappen. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden hoe je jouw trap wilt laten opknappen in Apeldoorn. Open trappen kunnen we dicht maken. We kunnen led-verlichting plaatsen (sfeervol maar ook veilig in het donker). Ook kunnen we bijpassende stootborden en trapleuningen plaatsen.

Vaak kunnen we de traprenovatie in Apeldoorn binnen één dag klaar hebben. En voor onze monteur bij jou aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en komen er geen verrassingen om de hoek kijken. Wel zo fijn!

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Apeldoorn

Kies je voor traprenovatie in Apeldoorn door Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Een klantgerichte werkwijze

Van het aanvragen van de offerte tot de montage willen wij jou een positieve ervaring bieden. Het begint natuurlijk bij de offerteaanvraag. We zullen je bellen om eventuele vragen te beantwoorden. Zo halen we onduidelijk- of onzekerheden bij je weg. We plannen graag een adviesgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Onze ervaren trapspecialisten geven je uitleg over ons unieke materiaal. Ze nemen kleurstalen mee om te laten zien hoe het materiaal werkt, maar ook om te kijken wat mooi zou staan binnen het interieur. Op het moment van de renovatie neemt de monteur de stappen met je door. Doordat de overzettreden buitenhuis op maat gezaagd worden, scheelt dit veel troep binnen. Een HPL traprenovatie is dan ook meestal binnen één dag klaar. Zo kun jij snel genieten van jouw nieuwe Next Step trap.

Een tevreden klant is waar wij het voor doen. Wij zullen niet vertrekken voordat de klant tevreden is met zijn/haar gerenoveerde trap. Dit is ook terug te zien uit onze goede Trustpilot reviewscore!

Meer informatie?Bel of mail ons
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit