Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Apeldoorn

Kies voor een snelle en betaalbare traprenovatie in Apeldoorn, dankzij de hoogwaardige overzettreden van Next Step Traprenovatie. Ja, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Apeldoorn

Zoek je een traprenovatie in Apeldoorn?

Kan jouw oude trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je gewoon iets nieuws? Dan is traprenovatie in Apeldoorn de perfecte oplossing. De nieuwe look past vervolgens naadloos bij jouw interieur en geeft ook precies weer wat je in gedachten hebt. Het maakt daarbij niet uit of jouw trap nu van beton, hout, open of dicht is.

Next Step Traprenovatie is gevestigd in Emmeloord, maar onze vakmensen vind je door heel Nederland. Dus ook voor traprenovatie in Apeldoorn zit je goed.

Profiteer van stootvast HPL

Onze unieke overzettreden zijn ideaal omdat deze eenvoudig over de bestaande traptreden geplaatst kunnen worden. HPL staat voor High Pressured Laminate. Dit betekent dat het uit afzonderlijke geperste lagen bestaat. Het is uiteindelijk stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminiate (CPL). Dit gebruiken veel van onze concurrenten.

Bovendien zorgt traprenovatie in Apeldoorn voor kras- en slijtvaste traptreden. Deze zijn ook nog eens bestand tegen water, hitte en stoten. Het maakt niet uit met welk schoeisel je de trap betreedt. Kies vandaag nog voor onze HPL-traprenovatie in Apeldoorn.

Milieuvriendelijk hout met FSC®-certificaat

Next Step Traprenovatie in Apeldoorn vindt plaats met milieuvriendelijk hout. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Al het hout dat wij gebruiken heeft een zogenoemd FSC®-certificaat, oftewel we gebruiken circulair hout.

Next Step afbeelding - 1

Andere mogelijkheden

We renoveren verschillende soorten trappen. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden hoe je jouw trap wilt laten opknappen in Apeldoorn. Open trappen kunnen we dicht maken. We kunnen led-verlichting plaatsen (sfeervol maar ook veilig in het donker). Ook kunnen we bijpassende stootborden en trapleuningen plaatsen.

Vaak kunnen we de traprenovatie in Apeldoorn binnen één dag klaar hebben. En voor onze monteur bij jou aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en komen er geen verrassingen om de hoek kijken. Wel zo fijn!

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Apeldoorn

Kies je voor traprenovatie in Apeldoorn door Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Meer informatie?Bel of mail ons
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit