fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap in Apeldoorn aan vernieuwing toe?Snel en betaalbaar een traprenovatieJa, ik wil een gratis offerte!

Opzoek naar een traprenovatie in Apeldoorn?

Kan uw oude trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u gewoon iets nieuws? Dan is traprenovatie een prachtige en betaalbare oplossing voor in Apeldoorn. Snel en eenvoudig maken we uw trap weer helemaal als nieuw. De nieuwe look past vervolgens naadloos bij uw interieur en geeft ook precies weer wat u in gedachten heeft. Het maakt daarbij niet uit of uw trap nu van beton is, van hout, open of dicht.

We zijn gevestigd in Kampen, op ongeveer 40 minuten met de auto vanaf Apeldoorn. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

Traprenovatie in Apeldoorn met stootvast HPL

Een trap is iets wat u natuurlijk meerdere keren per dag gebruikt. Dan is het ook logisch dat het duurzaam moet zijn, om er ook echt lang plezier van te hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

FSC certificaat

We kiezen bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening is gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders.

5 Redenen om te kiezen voor Next Step!

  • Binnen 1 dag is uw trap weer als nieuw
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

We helpen u met uw keuzes

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden hoe u uw trap wilt laten opknappen in Apeldoorn. Open trappen kunnen we dicht maken. We kunnen led-verlichting plaatsen (sfeervol maar ook veilig in het donker). Kortom, we renoveren alle soorten trappen. Misschien heeft u zelf ook al veel ideeën. Maar het is vaak ook wel zo prettig om wat advies te ontvangen. Stel daarom ook al uw vragen. Daar zijn we voor.

Geen verrassingen tijdens de renovatie

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voor onze monteur bij u in Apeldoorn aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komen er geen verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Meer informatie?Bel of mail ons
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd