98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Woon je in Arnhem en is jouw trap aan vernieuwing toe?

Renovatie binnen 1 dag Ja, ik wil een gratis offerte!

Jouw trap in Arnhem laten renoveren

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Arnhem en is de trap toch niet jouw stijl of verouderd? Of wil je gewoon iets nieuws voor jouw bestaande trap? Dan is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Een nieuwe trap is aardig duurder en de kwaliteit van renovatie is hetzelfde als in nieuwstaat. En bij Next Step doen we dat gewoon binnen één dag.

Je vindt ons in Emmeloord. Maar onze vakmensen kun je overal tegenkomen. Met de auto zijn we in ongeveer een uur bij jou in Arnhem. Of jij bij ons natuurlijk.

Renovatie trap in Arnhem met stootvast HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus van de beste kwaliteit moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Daarom gebruiken we bij Next Step HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het veel beter tegen een (goed) stootje kan dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel gebruikt wordt.

Overzettreden zijn antislip

Maar vergeet ook de veiligheid niet. Want hoe vaak loop je op sokken de trap op (of af). Of jouw kinderen? Uitglijden, daar moet je niet aan denken. Wij ook niet. Daarom maken we bij Next Step gebruik van HPL laminaat met een unieke antislip coating.

Combineer met stijlen

Nu je weet dat we voor jouw trap alleen het beste materiaal gebruiken, kun je gaan kijken naar de stijl. We renoveren alle soorten trappen. En er zijn ook vele manieren om jouw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Ook als je de charme en karakter van jouw trap wilt behouden.

Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat jouw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt.

Ook kunnen we open trappen dichtmaken, wat ook veiliger is voor als je kleine kinderen hebt.

Afbeelding - Al gehoord van Next Step vloeren?

Al gehoord van Next Step vloeren?

Wil je jouw trap naadloos over laten vloeien naar de vloer? Wanneer je de trap en de vloer in dezelfde stijl laat uitvoeren, leg je de basis voor een mooi interieur. Informeer bij onze Next Step adviseurs naar de mogelijkheden!

Meer over Next Step vloeren

We gaan direct van start met renoveren

Heb je een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voordat onze monteur bij jou aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heb je weer een volledig nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Vraag advies

Vraag ons gerust om advies, daar zijn we voor. En het helpt je bij al jouw vragen, twijfels en in jouw keuzes.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit