fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Woont u in Arnhem en is uw trap aan vernieuwing toe?Renovatie binnen 1 dagJa, ik wil een gratis offerte!

Uw trap in Arnhem laten renoveren

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Arnhem en is de trap toch niet uw stijl of verouderd? Of wilt u gewoon iets nieuws voor uw bestaande trap? Dan is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Een nieuwe trap is aardig duurder en de kwaliteit van renovatie is hetzelfde als in nieuwstaat. En bij Next Step doen we dat gewoon binnen één dag.

U vindt ons in Kampen. Maar onze vakmensen kunt u overal tegenkomen. Met de auto zijn we in ongeveer een uur bij u in Arnhem. Of u bij ons natuurlijk.

Renovatie trap in Arnhem met stootvast HPL

U gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus van de beste kwaliteit moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Daarom gebruiken we bij Next Step HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het veel beter tegen een (goed) stootje kan dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel gebruikt wordt.

Overzettreden zijn antislip

Maar vergeet ook de veiligheid niet. Want hoe vaak loopt u op sokken de trap op (of af). Of uw kinderen? Uitglijden, daar moet u niet aan denken. Wij ook niet. Daarom maken we bij Next Step gebruik van HPL laminaat met een unieke antislip coating.

Combineer met stijlen

Nu u weet dat we voor uw trap alleen het beste materiaal gebruiken, kunt u gaan kijken naar de stijl. We renoveren alle soorten trappen. En er zijn ook vele manieren om uw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Ook als u de charme en karakter van uw trap wilt behouden.

Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. U kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat uw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt.

Ook kunnen we open trappen dichtmaken, wat ook veiliger is voor als u kleine kinderen heeft.

Al gehoord van Next Step vloeren?

Wilt u uw trap naadloos over laten vloeien naar de vloer? Wanneer u de trap en de vloer in dezelfde stijl laat uitvoeren, legt u de basis voor een mooi interieur. Informeer bij onze Next Step adviseurs naar de mogelijkheden!

Meer over Next Step vloeren

We gaan direct van start met renoveren

Heeft u een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. En voordat onze monteur bij u aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met u door. Op die manier bent u van alles op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u weer een volledig nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Vraag advies

Vraag ons gerust om advies, daar zijn we voor. En het helpt u bij al uw vragen, twijfels en in uw keuzes.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd