• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Woon je in Arnhem en is jouw trap aan vernieuwing toe?

Renovatie binnen 1 dag Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie in Arnhem

Ben je recentelijk verhuisd en wil je een trap in jouw stijl? Of is jouw huidige trap gewoon verouderd? Overweeg dan traprenovatie in Arnhem door Next Step Traprenovatie. Wij maken jouw trap in één dag weer als nieuw!

Kwalitatieve traprenovatie in Arnhem

Een nieuwe trap kan duur zijn. Een voordelig alternatief is dan HPL-traprenovatie in Arnhem. Dankzij de hoogwaardige overzettreden is jouw trap namelijk weer van topkwaliteit. Een trap hoort natuurlijk in orde te zijn, mede omdat je deze meerdere keren per dag gebruikt. Ook moet het dé eyecatcher van jouw woning zijn. Vandaar dat de overzettreden die we gebruiken bij de traprenovatie in Arnhem in verschillende designs beschikbaar is.

En er zijn veel manieren om jouw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Ook als je de charme en karakter van jouw trap wilt behouden. Traprenovatie in Arnhem betekent het plaatsen van overzettreden over de bestaande traptreden. Deze nieuwe traptreden zijn in diverse kleuren en stijlen te bestellen. Wij zorgen ervoor dat je weer kan genieten van je ‘nieuwe’ droomtrap!

Stootvast HPL

Bij het renoveren van jouw trap in Arnhem maken we gebruik van HPL, oftewel High Pressured Laminate. De verschillende afzonderlijke geperste lagen zorgen ervoor dat jouw trap tegen een stootje kan. Het is tevens steviger dan CPL (Continious Pressed Laminate), wat veel concurrenten gebruiken. Bovendien zijn de kras- en slijtvaste overzettreden bestand tegen hitte en water. Je zal nog lang profiteren van je trap, dat blijkt ook uit onze 20 jaar antislip garantie.

Een milieuvriendelijke keuze

Een van onze kernwaarden is “Duurzaam voor mens en milieu”. Wij vinden dit dan ook erg belangrijk, vandaar dat we uitsluitend gebruik maken van milieuvriendelijk hout. Daarnaast mag een lange levensduur van je trap ook niet ontbreken. Bij onze traprenovatie in Arnhem werken we alleen met de beste duurzame materialen.

Afbeelding - Al gehoord van Next Step vloeren?

Al gehoord van Next Step vloeren?

Wil je jouw trap naadloos over laten vloeien naar de vloer? Wanneer je de trap en de vloer in dezelfde stijl laat uitvoeren, leg je de basis voor een mooi interieur. Informeer bij onze Next Step Traprenovatie adviseurs naar de mogelijkheden!

Meer over Next Step vloeren

Van alle markten thuis!

Wij renoveren elk type trap: open of dicht en van hout, staal, beton of laminaat. Met traprenovatie in Arnhem profiteer je van een kwalitatieve, milieuvriendelijke en onderhoudsarme trap. Ook voor bijpassende stootborden en trapleuningen zit je goed bij Next Step Traprenovatie in Arnhem. Open trap dichtmaken? Geen probleem! Wij streven naar 100% tevredenheid!

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Arnhem

Kies je voor traprenovatie in Arnhem door Next Step Traprenovatie? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Kosten traprenovatie

De prijs van een traprenovatie bij Next Step begint vanaf €2.750 incl. btw én montage. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden, een open of dichte trap en eventuele extra’s zoals trapverlichting. Voor een prijs op maat kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een prijs passend in jouw situatie. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij jouw offerte maken. Deze kun jij vervolgens al binnen één dag ontvangen in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Bij Next Step hebben we gegarandeerd een vaste prijs, geen verrassingen of extra kosten achteraf.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit