Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Barneveld

Al vanaf €2850,- incl. btw en montage! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Barneveld

Net verhuisd in een nieuwe koopwoning in Barneveld en is de trap toch niet jouw stijl of kan het wel een likje verf gebruiken? Of wil je gewoon iets nieuws en denk je aan traprenovatie? Een goede keuze. Een nieuwe trap is vaak veel duurder en dat terwijl renovatie een net zo prachtig resultaat biedt. En bij Next Step Traprenovatie doen we dat al binnen één dag.

We zijn gevestigd in Emmeloord, maar onze vakkundige monteurs vind je kriskras door heel het land. We kunnen dus ook naar Barneveld komen!

Zo kunnen wij in Barneveld jouw trap renoveren

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe we jouw trap kunnen renoveren in Barneveld, want we renoveren elke trap. Zo kunnen we een open trap dicht maken, wat de trap extra veilig maakt. Zeker aan te raden met kleine kinderen.
Ook zorgen we ervoor dat de trapleuning echt perfect matcht met de treden en zelfs is er de mogelijkheid om ledverlichting plaatsen. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen.

Beresterk en duurzaam HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Het is dus belangrijk dat de trap duurzaam in gebruik is. Bij Next Step Traprenovatie gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De slijtlaag van CPL is dunner. We kiezen bewust voor HPL met FSC®-certificaat)

Kwalitatief en veilig

Door het gebruik van HPL is de trap de komende (tientallen) jaren onderhoudsvrij én stoot- en slijtvast. Maar ook is het antislip, dankzij de unieke coating. Extra veilig! En we hebben het materiaal voor je in verschillende kleuren en structuren.

Lees meer over ons materiaal

Onze werkwijze

Vaak kunnen we de renovatie van jouw trap in één dag klaar hebben. Maar voordat onze monteur bij jou aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step Traprenovatie?

  • Binnen één dag geplaatst
  • Geen hak- en breekwerk
  • Veilig en kindvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
  • 98% tevredenheid
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Inspiratie nodig?

Waarschijnlijk heb je nu al een idee over het renoveren van jouw trap. Wil je toch nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan eens wat voorbeelden van onze traprenovaties op onze website, lees onze blogs of doe inspiratie op in onze online catalogus! Hierin vind je talloze voorbeelden van onze uitgebreide kleurencollectie. Daarnaast vind je in onze catalogus het antwoord op al jouw vragen omtrent traprenovatie; van welk materiaal we gebruiken tot hoe de renovatiedag eruitziet.

Laat je adviseren

Vraag ons ook gerust om advies. Daar zijn we voor. Wanneer je een offerte bij ons hebt aangevraagd kunnen we bij je thuis langskomen om deze te bespreken, maar je kunt ook bij ons langskomen in onze showroom in Emmeloord. Hier hebben we verschillende voorbeelden staan om te bekijken.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit