98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie in Barneveld

Traprenovatie: binnen 1 dag geregeld Ja, ik wil een gratis offerte!

Jouw trap in Barneveld laten renoveren

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Barneveld en is de trap toch niet jouw stijl of kan het wel een likje verf gebruiken? Of wil je gewoon iets nieuws en denk je aan traprenovatie? Een goede keus. Een nieuwe trap is vaak veel duurder en dat terwijl renovatie een net zo prachtig resultaat biedt. En bij Next Step doen we dat al binnen één dag.

We zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakkundig monteurs vind je kriskras door heel het land. Regelmatig zijn ze in Barneveld aan het werk.

Zo kunnen wij in Barneveld jouw trap renoveren

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe we jouw trap kunnen renoveren in Barneveld. Want we renoveren elke trap. Zo kunnen we een open trap dicht maken, wat de trap extra veilig maakt. Zeker aan te raden met kleine kinderen.

Ook zorgen we ervoor dat de trapleuning echt perfect matcht met de treden en zelfs is er de mogelijkheid om led-verlichting plaatsen. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen.

Beresterk en duurzaam HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Het is dus belangrijk dat de trap duurzaam in gebruik is.  Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL (we kiezen bewust voor HPL met FSC certificaat) is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De slijtlaag van CPL is dunner.

Kwaliteit en veiligheid in één

Door het gebruik van HPL is de trap de komende (tientallen) jaren onderhoudsvrij én stoot- en slijtvast. Maar ook is het antislip, dankzij de unieke coating. Extra veilig! En we hebben het materiaal voor je in verschillende kleuren en structuren.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Van elke ‘step’ op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Maar voordat onze monteur bij jou aan de slag gaat neemt hij eerst elke stap met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en kom je niet voor verrassingen te staan. Bekijk meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heb je een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Laat je goed adviseren

Vraag ons ook gerust om advies. Daar zijn we voor. En het helpt je in jouw keuzes naar een nieuwe look op jouw trap.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit