• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie beton

Traprenovatie van een betonnen trap doe je met Next Step. De ideale oplossing voor de trap in jouw woning. Direct een prijs op maat aanvragen

Betonnen trap renoveren

Betonnen trappen zijn duurzaam en stevig, maar na verloop van tijd kunnen ze slijtage vertonen en hun oorspronkelijke uitstraling verliezen. Maak kennis met Next Step Traprenovatie en kies voor een traprenovatie voor beton.

Betonnen trap bekleden

Beton biedt talloze voordelen, waaronder zijn robuustheid tijdens de constructiefase, waarbij een betonnen trap zelden snel beschadigd raakt. Tegenwoordig is de aanwezigheid van betonnen trappen in woningen steeds gebruikelijker. Toch kan de aanblik van een betonnen trap soms als kil en onpersoonlijk worden ervaren. Wil je dit voorkomen? Het is mogelijk om (opnieuw) een betonnen trap te laten bekleden, met als resultaat een meer uitnodigende trap.

Next Step overzettreden

Indien je de industriële uitstraling van beton wilt veranderen, dan bieden de Next Step overzettreden een uitstekende oplossing. Deze treden zijn beschikbaar in een scala aan kleuren en stijlen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een keuze te maken die past bij de rest van het interieur. Misschien zoek je een design dat nog nauwer aansluit bij de bestaande inrichting of wellicht ben je geïnteresseerd in een houtlook design? Daarnaast kun je zelf de treden laten aanpassen. Ga bijvoorbeeld voor de unieke Z-profiel treden. De keuze is geheel aan jou!

Wist je dat al onze overzettreden zijn voorzien van een HPL-toplaag? Dit is een speciale laag die niet alleen kras- en slijtvast is, maar ook antislip. Hierdoor geniet jij van een veilige antislip trap.

Afbeelding - Project: Hotel Casa

Project: Hotel Casa

Dat dit eerst een betonnen trap was, zou je niet zeggen hè? De betonnen trap in de centrale hal van Hotel Casa werd gerenoveerd met Next Step.

Meer over dit project

Inspiratie voor jouw betonnen trap

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij jou past. Betonnen trap? Traprenovatie? Creëer een trap die aansluit bij jouw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen.

Wellicht heb je zelf al een idee over je betonnen traprenovatie, heb je al woonmagazines doorgebladerd of een kijkje bij vrienden of familie genomen, maar dan nog is het geen slecht idee om de vakman uit te nodigen. De adviseurs van Next Step Traprenovatie komen graag bij je over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Dat is een inspiratiebron waar je echt iets aan hebt! Traprenovatie is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’.

Meer weten over het laten renoveren van een betonnen trap? Bij Next Step Traprenovatie helpen we je graag verder. Bekijk alvast onze collectie kleuren om inspiratie op te doen.

Voor- en na foto’s Next Step Traprenovatie

Bekijk hieronder de voor en na foto’s van een gerenoveerde trap door Next Step Traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde open trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen supersnel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Behoud de uitstraling van beton

Wil je dat stoere karakter van je oude trap bewaren? Wat dacht je van een betonlook traprenovatie? Het heeft de uitstraling van beton, maar de treden zijn nu voorzien van een steenharde HPL-toplaag die kras- en slijtvast is. Die altijd dezelfde kleur en structuur houden, ook al gaan er duizenden voeten over heen. De toplaag is bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje en ‘klaar is kees’.

Kosten van een traprenovatie beton

De kosten voor een betonnen traprenovatie variëren, omdat deze afhankelijk is de volgende factoren:

  • De vorm van je open trap
  • Het aantal traptreden
  • De grootte van de traptreden

Benieuwd naar de specifieke kosten voor jouw traprenovatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit