fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Wilt u uw trap laten renoveren in Breda?Snel en betaalbaar een nieuwe trapJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Breda

Next Step is de specialist van Nederland als het gaat om Traprenovatie. Onze medewerkers zijn dagelijks door het hele land te vinden, en Breda wordt daarbij natuurlijk niet overgeslagen!

Binnen een dag kunnen wij uw trap een volledig nieuwe look geven. Maar een Next Step traprenovatie is meer dan alleen een mooi plaatje. Uw trap wordt voorzien van een keiharde toplaag waar u nog jaren van kunt genieten!

Waarom een traprenovatie?

Zowel in de nieuwbouw als in bestaande woningen wordt steeds vaker gekozen voor traprenovatie. De meest voorkomende reden is dat de bewoners genoeg hebben van hun oude trap. Of hij is niet meer van deze tijd, of hij past niet bij de rest van de inrichting. Wat de reden ook is, met een Next Step traprenovatie, kunt u precies de trap kiezen die past bij het interieur van uw woning in Breda.

Binnen een dag een traprenovatie in Breda

Een traprenovatie die wordt uitgevoerd door ons is binnen een dag gereed. Bovendien komt er met onze werkwijze geen hak- of breekwerk aan te pas. Wij maken gebruik van hoogwaardige overzettreden, die ter plekke op maat worden gezaagd. Dit doen we overigens wel buiten de deur, om overlast te beperken. Aan het eind van de werkdag heeft u een volledig vernieuwde trap!

Hollands kwaliteitsproduct

Wanneer u ervoor kiest om de traprenovatie door ons te laten uitvoeren, weet u zeker dat er een kwaliteitsproduct wordt gebruikt. Na de traprenovatie is uw woning in Breda uitgerust met een veilige, slijtvaste en mooie trap. De overzettreden worden gemaakt in onze productiefaciliteit in Kampen. Ze zijn voorzien van een keiharde HPL-toplaag, waarin een antislip profiel is aangebracht. Krasjes en glijpartijen zijn hierdoor verleden tijd!

Match kleur en interieur

Van een witte trap naar een donker design? Of liever een warm houten design? Onze collectie maakt het mogelijk. Door onze uitgebreide collectie kunt u naar hartenlust combineren met kleuren en stijlen. Heeft u advies nodig over de kleur die het beste bij uw woning past? Schroom niet om contact op te nemen met onze adviseurs!

Renovatie voor alle soorten trappen in Breda

Of uw woning of pand in Breda is uitgerust met een open trap, dichte trap: het maakt voor ons niets uit. Alle trappen kunnen wij renoveren, zelfs de stootborden tussen de treden. Wilt u een betonnen trap renoveren met Next Step treden? Ook dat is geen probleem! Onze renovaties worden altijd uitgevoerd op een manier dat er geen naadjes in het zicht komen. Een prachtige toevoeging aan uw woning in Breda dus!

Onze beloften

  • Binnen een dag een traprenovatie
  • Geen hak- en breekwerk
  • Oer Hollandse kwaliteit
  • Een duurzame keuze
  • Nooit meer schilderen
  • Antislip en slijtvast
  • Heldere communicatie

Woont u in Breda en bent u geïnteresseerd geraakt in een traprenovatie? Neem dan contact met ons op!

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd