• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Breda

Next Step Traprenovatie is de specialist op het gebied van traprenovatie in Breda. Binnen één dag kunnen wij jouw trap een geheel nieuwe look geven. Vraag gerust een offerte aan. Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Breda

Waarom traprenovatie in Breda?

Zowel in de nieuwbouw als in bestaande woningen wordt steeds vaker gekozen voor traprenovatie in Breda. De meest voorkomende reden is dat de bewoners genoeg hebben van hun oude trap. Of hij is niet meer van deze tijd, of hij past niet bij de rest van de inrichting. Wat de reden ook is, met Next Step Traprenovatie kun je precies de trap kiezen die past bij het interieur van jouw woning in Breda.

Al binnen één dag gerealiseerd

Een traprenovatie die wordt uitgevoerd door ons is binnen een dag gereed. Bovendien komt er met onze werkwijze geen hak- of breekwerk aan te pas. Wij maken gebruik van hoogwaardige overzettreden, die ter plekke op maat worden gezaagd. Dit doen we overigens wel buiten de deur, om overlast te beperken. Aan het eind van de werkdag heb jij een volledig vernieuwde trap!

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke materialen die er voor zorgen dat jouw traptreden de komende 20 jaar weer vooruit kunnen. Dit is dan ook het garantietermijn die wij bieden.

Hollands kwaliteitsproduct

We maken gebruik van echte kwaliteitsproducten bij de traprenovatie in Breda. Na de traprenovatie is jouw woning in Breda uitgerust met een veilige, slijtvaste en mooie trap. De overzettreden worden gemaakt in onze productiefaciliteit in Utrecht. Ze zijn voorzien van een keiharde HPL-toplaag, waarin een antislip profiel is aangebracht. 

HPL betekent High Pressure Laminate en houdt in dat afzonderlijke lagen papier samengeperst zijn, waardoor er een dikke slijtlaag ontstaat. Krasjes en glijpartijen zijn hierdoor verleden tijd!

Antislip trap, uitglijden is verleden tijd

Uitglijden op de trap is een veelvoorkomend probleem. Met Next Step is dat verleden tijd. Onze overzettreden zijn namelijk voorzien van een speciale antislip toplaag. Zo voelen de treden altijd stroef aan. Deze speciale antislip toplaag is zelfs in verschillende moderne of klassieke designs beschikbaar. Doordat je geen rubberen profiel in je trede hoeft te zetten voor de veiligheid, behoud je ook nog eens de mooie uitstraling van jouw Next Step trap.

Wij geven niet voor niets 20 jaar garantie. Daarmee ben je 20 jaar verzekerd van een veilige trap, waarmee de kans op uitglijden verkleind is.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Match de overzettreden met het interieur

Van een witte trap naar een donker design? Of liever een warm houten design? Onze uitgebreide collectie maakt het mogelijk. Laat je inspireren door de vele kleuren en stijlen. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. 

Naast hoogwaardige overzettreden kun je ook bij ons terecht voor andere trapelementen, zoals stootborden, trapleuningen en LED-trapverlichting. Zo kun je jouw oude versleten trap weer omtoveren tot droomtrap.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Breda

Er zijn tal van redenen om voor Next Step Traprenovatie in Breda te kiezen. Hierbij een overzicht van de verschillende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit