fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie Den BoschBinnen één dag een nieuwe trapEen vrijblijvende offerte aanvragen

Uw trap in Den Bosch opknappen? Ga voor de Next Step traprenovatie!

Woont u in de omgeving van Den Bosch en bent u van plan om uw trap een opknapbeurt te geven? Dan is de traprenovatie van Next Step een mooie oplossing! Binnen één dag zorgen onze vakmensen ervoor dat uw trap beter dan nieuw wordt en helemaal past bij uw interieur. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar wij voeren onze traprenovaties uit door het hele land.

Overzettreden van HPL

Wanneer wij een trap renoveren, dan plaatsen wij overzettreden over de oude treden heen. Deze overzettreden zijn gemaakt van hogedruklaminaat, een keiharde toplaag die ervoor zorgt dat uw trap slijtvast en onderhoudsarm is. De treden gaan jarenlang mee en daarom geven wij standaard twintig jaar garantie. Naast dat de treden een topkwaliteit hebben, zorgen ze ook voor veiligheid. Door een antislipstructuur die in de treden zijn verwerkt, kunt u gerust met sokken de trap op. Hierdoor zijn antislip strips niet meer nodig.

Uw trap in Den Bosch een nieuwe look geven?

Naast dat een traprenovatie ervoor moet zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van de trap verbeterd wordt, is de uitstraling vaak ook erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat uw trap in Den Bosch weer helemaal bij het interieur past. Met het brede aanbod aan designs, komt dat met de traprenovatie van Next Step helemaal goed.

Hoe gaan wij te werk

Het proces begint bij het aanvragen van een offerte. Dit kan via de website, door te bellen of te mailen. Op basis van uw wensen, sturen wij u een vrijblijvende offerte. Bent u hier helemaal akkoord mee, dan gaan we gelijk aan de slag. Binnen twee weken wordt de trap geleverd en wordt er een afspraak gemaakt met u. Onze vakmensen komen naar Den Bosch en renoveren uw trap binnen één dag. Dit wordt zonder hak- of breekwerk gedaan, zodat u geen rommel in huis krijgt. Wanneer de renovatie klaar is, gaan de monteurs samen met u nog eens langs de trap om te kijken of u helemaal tevreden bent!

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Veilig door antislipstructuur
  • Binnen één dag klaar
  • Geen hak- of breekwerk
  • 20 jaar garantie
Wilt u ook een traprenovatie van Next Step? Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd