• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Den Bosch

Binnen één dag een nieuwe trap Een vrijblijvende offerte aanvragen

Traprenovatie Den Bosch

Ben je van plan om jouw trap een opknapbeurt te geven? Dan is de traprenovatie in Den Bosch een mooie oplossing! Binnen één dag zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw trap beter dan nieuw wordt en helemaal past bij jouw interieur. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar wij voeren onze traprenovaties uit door het hele land.

HPL-traprenovatie in Den Bosch

Wanneer wij een trap renoveren, dan plaatsen wij overzettreden over de oude treden heen. Deze overzettreden zijn gemaakt van hogedruklaminaat, een keiharde toplaag die ervoor zorgt dat jouw trap slijtvast en onderhoudsarm is. De treden gaan jarenlang mee en daarom geven wij standaard twintig jaar garantie.

Naast dat de treden een topkwaliteit hebben, zorgen ze ook voor veiligheid. Door een antislipstructuur die in de treden zijn verwerkt, kun je gerust met sokken de trap op. Na een traprenovatie in Den Bosch zijn antislip strips niet meer nodig.

Jouw trap in Den Bosch een nieuwe look geven?

Naast dat een traprenovatie ervoor moet zorgen dat de kwaliteit en veiligheid van de trap verbeterd wordt, is de uitstraling vaak ook erg belangrijk. Je wilt natuurlijk dat jouw trap in Den Bosch weer helemaal bij het interieur past. Met het brede aanbod aan designs, komt dat met de traprenovatie van Next Step helemaal goed.

Hoe gaan wij te werk

Het proces begint bij het aanvragen van een offerte. Dit kan via de website, door te bellen of te mailen. Op basis van jouw wensen, sturen wij jou een vrijblijvende offerte voor een traprenovatie in Den Bosch. Ben je hier helemaal akkoord mee, dan gaan we gelijk aan de slag. Super snel wordt de trap geleverd en wordt er een afspraak met je gemaakt.

Onze vakmensen komen naar Den Bosch en renoveren jouw trap binnen één dag. Dit wordt zonder hak- of breekwerk gedaan, zodat je geen rommel in huis krijgt. Wanneer de renovatie klaar is, gaan de monteurs samen met jou nog eens langs de trap om te kijken of jij helemaal tevreden bent!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Waarom kiezen voor Next Step?

Een Next Step traprenovatie in Den Bosch biedt de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
Wil jij ook een traprenovatie van Next Step? Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit