Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Den Haag

Is je trap dusdanig verouderd? Of wil je jouw trap een nieuwe look geven? Dan biedt traprenovatie in Den Haag een goede uitkomst. Bij Next Step Traprenovatie geven we jouw trap graag een metamorfose. Ja, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Den Haag

Traprenovatie in Den Haag: nieuwe look!

traprenovatie in Den Haag met trapverlichtingEen trap hoort natuurlijk dé blikvanger van jouw woning te zijn. Met traprenovatie in Den Haag is jouw trap weer als nieuw, in de stijl die jij wenst. Dit is al na één dag afgerond. Je vindt Next Step Traprenovatie in Emmeloord, maar onze vakmensen zie je door heel Nederland. Ook in Den Haag staan we voor je klaar om van jouw bestaande trap weer een blikvanger te maken.

De vele mogelijkheden

Wij renoveren elke trap. Het maakt hierbij niet uit van welk materiaal jouw trap gemaakt is. De volgende type trappen zijn bijvoorbeeld mogelijk voor traprenovatie in Den Haag:

Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat jouw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt. Maar je kunt ook kiezen voor traprenovatie in Den Haag waarbij we stootborden of trapleuningen vervangen.

Next Step afbeelding - 1

HPL is antislip én slijtvast

Jij gebruik de trap elke dag en waarschijnlijk ook wel meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Vandaar dat Next Step Traprenovatie in Den Haag wordt gedaan door middel van HPL. Dit staat voor High Pressure Laminate. Het voordeel hiervan is dat het vele malen stoot- en slijtvaster is dan CPL, wat veel concurrenten gebruiken.

Milieuvriendelijke traprenovatie in Den Haag

Bij traprenovatie in Den Haag houden we rekening met de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC® certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met onder andere behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Jij hebt op die manier dus een erg duurzaam product in huis. Daarnaast heb je maar liefst 20 jaar garantie op de hoogwaardige overzettreden.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Den Haag

Er zijn diverse redenen om voor Next Step Traprenovatie in Den Haag te kiezen. Hierbij een overzicht van de voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering 

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit