fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Den Haag laten opknappen?Renovatie binnen 1 dag en geleverd binnen twee weken na akkoord op offerteJa, ik wil een gratis offerte!

Uw trap in Den Haag een nieuwe look met traprenovatie

De trap is ook vast en zeker bij u in Den Haag de blikvanger in huis. Het is dan natuurlijk gewoon mooi als de trap er piekfijn uit ziet. Vindt u dat dat wel eens beter is geweest? En kunnen bijvoorbeeld de treden wel een likje verf gebruiken? Dan biedt traprenovatie de uitkomst. Bij Next Step Traprenovatie geven we uw trap graag een metamorfose. Dat doen we binnen één dag, zonder dat u er hinder van heeft.

U vindt ons in Kampen, maar onze vakmensen komt u overal in Nederland tegen. Ook in regio Zuid-Holland toveren we bestaande trappen om tot weer een ware blikvanger, waar u weer jaren van kunt genieten.

Veel mogelijkheden met traprenovatie voor u in Den Haag

traprenovatie in Den Haag met trapverlichtingWe renoveren elke trap. En er zijn ook vele manieren om uw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. U kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat uw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt. Maar ook kunnen we led-verlichting aanbrengen onder de treden.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw trap zijn oorspronkelijke karakter en charme te behouden.

Antislip en slijtvast met HPL laminaat

U gebruik de trap elke dag en waarschijnlijk ook wel meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Daarom gebruiken we bij Next Step Traprenovatie het beresterke HPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt het vele malen stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Naast dat het materiaal sterk is (en in vele kleuren te verkrijgen is), heeft het ook een unieke antislip coating. De trap is dus extra veilig in gebruik. Zeker niet onbelangrijk. Want wanneer loopt u de trap niet op met sokken? Of uw kinderen?

Renovatie met behoud van natuur

We houden van ons vak. Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. U heeft op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Geen verrassingen tijdens en na de renovatie

Voor onze monteurs met uw trap in Den Haag aan de slag gaan, nemen zij eerst nog even alle stappen rustig met u door. Dan bent u van elke stap van het renovatieproces op de hoogte en komen er geen vervelende verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Tip: vraag gratis staal aan

U heeft wellicht al ideeen hoe u uw trap wilt laten renoveren. U kunt hier ondertussen altijd nog wat inspiratie opdoen. Maar vraag ons gerust al uw vragen en om advies. Dat maakt keuzes maken gemakkelijker.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd