Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Deventer

Binnen 1 dag geregeld

Traprenovatie Deventer

Vaak is de hal de eerste ruimte van het huis die het bezoek ziet en meestal kent die ruimte één grote blikvanger: de trap. Is jouw trap niet langer een stralend middelpunt en is een opknapbeurt geen overbodige luxe? Kies dan voor traprenovatie in Deventer door Next Step Traprenovatie!

Next Step Traprenovatie vind je in Emmeloord, maar onze vakmensen kom je door heel Nederland tegen. Ook in Deventer creëren wij de mooiste trappen. Kies je voor een warme eikenhouten uitstraling? In combinatie met stalen stootborden? In onze collectie zit er altijd wel iets voor jou bij.

Betaalbare traprenovatie in Deventer

De mooiste trap van Deventer, dat is niet die van jou. Schaam je je zodra je de voordeur opent? Sluit jouw trap niet aan op jouw interieur en wil je graag een nieuwe trap zonder gedoe? Dan hebben wij de oplossing! Een traprenovatie via Next Step is snel, betaalbaar én van hoge kwaliteit.

Voor de traprenovaties in Deventer maken wij gebruik van High Pressured Laminate met FSC®-certificaat, kortom HPL. HPL bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen en is daardoor heel stoot- en slijtvast. Veel slijtvaster dan CPL, wat veel concurrenten gebruiken. Tevens is HPL ook onderhouds- en slipvrij. Dat laatste door de unieke antislip coating.

Zo kun jij zorgeloos de trap op- en aflopen. Want naast dat jouw trap een blikvanger is, is het vooral een praktisch gebruiksvoorwerp waar je meerdere keren per dag gebruik van maakt. Daarom is de veiligheid van jouw trap minstens zo belangrijk als zijn uitstraling.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een traprenovatie via Next Step is…

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Wil jij de mooiste trap van Deventer? Daar helpen je graag bij. Op zoek naar inspiratie voor jou trap? Bekijk hier wat van ons werk of lees hoe je de perfecte houten trap kiest. Benieuwd wat een traprenovatie kost? Daarover lees je hier meer. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Wat kost traprenovatie?Vraag een persoonlijke offerte aan
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit