fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap toe aan renovatie?Binnen 1 dag geregeld

In Deventer op zoek naar een vakbedrijf voor uw traprenovatie?

Vaak is de hal de eerste ruimte van het huis die het bezoek ziet en meestal kent die ruimte één grote blikvanger: de trap. Is uw trap niet langer een stralend middelpunt en is een opknapbeurt geen overbodige luxe? Bij Next Step Traprenovaties maken wij uw trap binnen een dag als nieuw!

Next Step Traprenovaties vindt u in Kampen, maar onze vakmensen komt u door heel Nederland tegen. Ook in Deventer creëren wij de mooiste trappen. Kiest u voor een warme eikenhouten uitstraling? In combinatie met stalen stootborden? In onze collectie zit er altijd wel iets voor u bij.

Vlotte en betaalbare traprenovatie

De mooiste trap van Deventer, dat is niet die van u. Schaamt u zich zodra u de voordeur opent? Sluit uw trap niet aan op uw interieur en wilt u graag een nieuwe trap zonder gedoe? Dan hebben wij de oplossing! Een traprenovatie via Next Step is snel, betaalbaar én van hoge kwaliteit.

Voor de traprenovaties maken wij gebruik van High Pressured Laminate met FSC-certificaat, kortom HPL. HPL bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen en is daardoor heel stoot- en slijtvast. Veel slijtvaster dan CPL, wat veel concurrenten gebruiken. Tevens is HPL ook onderhouds- en slipvrij. Dat laatste door de unieke antislip coating.

Zo kunt u zorgeloos de trap op- en aflopen. Want naast dat uw trap een blikvanger is, is het vooral een praktisch gebruiksvoorwerp waar u meerdere keren per dag gebruik van maakt. Daarom is de veiligheid van uw trap minstens zo belangrijk als zijn uitstraling.

Een traprenovatie via Next Step is…

  • Snel, want het is binnen een dag klaar
  • Zonder hak- en breekwerk en de treden worden buiten op maat gezaagd
  • Duurzaam, want door het gebruik van HPL gaat uw trap weer jaren mee
  • Veilig, want de treden zijn slipvrij
  • Heel onderhoudsvriendelijke door onderhoudsvrije HPL-treden
  • Zorgeloos, want we houden u van elke stap van het proces op de hoogte

Wilt u de mooiste trap van Deventer? Daar helpen we u graag bij. Op zoek naar inspiratie voor uw trap? Bekijk hier wat van ons werk of lees hoe u de perfecte houten trap kiest. Benieuwd wat een traprenovatie kost? Daarover leest u hier meer. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Wat kost traprenovatie?Vraag een persoonlijke offerte aan
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd