• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Ede

Al vanaf €2850,- incl. btw en montage! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Binnen één dag renoveren we jouw trap in Ede

Net verhuisd naar een mooie koopwoning in Ede, maar die trap is toch niet jouw stijl? Of is jouw bestaande trap hoognodig aan vernieuwing toe? Dan is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Een nieuwe trap is duurder en met renovatie heb jij dezelfde kwaliteit. Bij Next Step Traprenovatie knappen we jouw trap binnen één dag op.

Je vindt ons in Utrecht. Maar onze vakmensen kun je overal tegenkomen. Met de auto zijn we in ongeveer een uur via de A6 en A7 bij jou in Ede. Of jij bij ons natuurlijk, om de voorbeelden in onze showroom te bekijken.

Renovatie trap in Ede met stootvast HPL

Je gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus van de beste kwaliteit moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate.

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het veel beter tegen een (goed) stootje kan dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel gebruikt wordt. Zeer sterk en duurzaam materiaal dus.

Lees meer over ons materiaal

Antislip voor extra veiligheid

Maar vergeet ook de veiligheid niet. Want naast die keiharde ijzersterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale, gepatenteerde antislipcoating, die jouw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie.

Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden met onze Next Step producten behoort voorgoed tot het verleden.

Combineer met stijlen en kleuren

Nu je weet dat we voor jouw trap alleen het beste materiaal gebruiken, kun jij gaan kijken naar de stijl en elementen. Zo kunnen we stootborden plaatsen, waarmee we jouw open trap dichtmaken. En wat ook heel sfeervol is, is trapverlichting. Bekijk voor alle kleuren en structuren eens onze collectie.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Achteraf betalen en van elke stap op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat jij er veel hinder van ondervindt. Zo doen we niet aan hak- en breekwerk. Alles op maat zagen doen we buiten. Maar voor onze monteur bij jou in Ede aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met je door. Zo ben je van alle stappen op de hoogte. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN.

Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Next Step Traprenovatie?

  • Binnen één dag geplaatst
  • Geen hak- en breekwerk
  • Veilig en kindvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
  • 98% tevredenheid

Inspiratie nodig?

Waarschijnlijk heb je nu al een idee over het renoveren van jouw trap. Wil je toch nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan eens wat voorbeelden van onze traprenovaties op onze website, lees onze blogs of doe inspiratie op in onze online catalogus! Hierin vind je talloze voorbeelden van onze uitgebreide kleurencollectie. Daarnaast vind je in onze catalogus het antwoord op al jouw vragen omtrent traprenovatie; van welk materiaal we gebruiken tot hoe de renovatiedag eruitziet.

Vraag advies

Je hebt vast ideeën hoe jij jouw trap wilt laten opknappen. Maar vraag ons gerust tips en adviezen. Daar zijn we voor en het helpt je in jouw keuzes. Vraag ondertussen dus ook een offerte aan. Deze ontvang je binnen 24 uur (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit