fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Ede laten renoveren?Binnen 1 dag klaarJa, ik wil een gratis offerte!

Binnen 1 dag renoveren we uw trap in Ede

Net verhuist naar een mooie koopwoning in Ede, maar die trap is toch niet uw stijl? Of is uw bestaande trap hoognodig aan vernieuwing toe? Dan is traprenovatie inderdaad een goede keuze. Een nieuwe trap is duurder en met renovatie heeft u dezelfde kwaliteit. Bij Next Step knappen we uw trap binnen één dag op.

U vindt ons in Kampen. Maar onze vakmensen kunt u overal tegenkomen. Met de auto zijn we in ongeveer een uur via de A6 en A7 bij u in Ede. Of u bij ons natuurlijk.

Renovatie trap in Ede met stootvast HPL

U gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus van de beste kwaliteit moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we daarom HPL, wat staat voor High Pressured Laminate.

HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt dat het veel beter tegen een (goed) stootje kan dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel gebruikt wordt. Zeer sterk en duurzaam materiaal dus.

Antislip voor extra veiligheid

Maar vergeet ook de veiligheid niet. Want naast die keiharde ijzersterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale, gepatenteerde antislipcoating, die uw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie.

Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden kan met onze Next Step producten behoort voorgoed tot het verleden.

Combineer met stijlen en kleuren

Nu u weet dat we voor uw trap alleen het beste materiaal gebruiken, kunt u gaan kijken naar de stijl en elementen. Zo kunnen we stootborden plaatsen, waarmee we uw open trap dichtmaken. En wat ook heel sfeervol is, is trapverlichting.  Bekijk voor alle kleuren en structuren eens onze collectie.

Achteraf betalen en van elke stap op de hoogte

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat u er veel hinder van ondervindt. Zo doen we niet aan hak- en breekwerk. Alles op maat zagen doen we buiten. Maar voor onze monteur bij u in Ede aan de slag gaat, neemt hij eerst elke stap met u door. Zo bent u van alle stappen op de hoogte. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom kiezen voor Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u weer een volledig nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Vraag advies

U heeft vast ideeën hoe u uw trap wilt laten opknappen. Maar vraag ons gerust tips en adviezen. Daar zijn we voor en het helpt u in uw keuzes. Vraag ondertussen dus ook gerust offerte aan. Deze heeft u al binnen 24 uur in de mail.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd