fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Emmeloord in een nieuw jasjeBinnen één dag klaarJa, ik wil een vrijblijvende offerte!

Uw trap in Emmeloord binnen één dag gerenoveerd!

Afgebladerde verf, klaar met de kleur of versleten treden. Allemaal redenen om uw trap in een nieuw jasje te steken met de traprenovatie van Next Step! Binnen één dag heeft uw trap weer een topkwaliteit en past het helemaal bij uw interieurwensen. Dus woont u in de buurt van Emmeloord wilt u uw trap opknapbeurt geven? Lees dan snel verder!

HPL geeft uw trap in Emmeloord een topkwaliteit

Wanneer wij een trap renoveren, dan doen we dit door middel van overzettreden. Deze plaatsen wij over uw oude treden heen. Zo komt er geen hak- of breekwerk aan te pas. Deze overzettreden bevatten een hogedruklaminaat toplaag (HPL), die de trap een topkwaliteit geven. Ze zijn slijtvast en onderhoudsarm. Om u deze topkwaliteit te garanderen, geven wij standaard 20 jaar garantie op de treden.

Past in elk interieur

Heeft u ons uitgebreide collectie aan designs al gezien? Met de twaalf unieke designs van de basiscollectie van Next Step zit er voor iedereen wat tussen. Zo hebben wij veel verschillende houttinten, maar ook designs met bijvoorbeeld een betonlook. Deze prachtige designs hoeven ook niet verloren te gaan bij het toevoegen van antislipstrip. De Next Step treden zijn namelijk voorzien van een antislipstructuur. Zo zijn antislip strips overbodig! Wilt u de collectie met eigen ogen komen bekijken? Maak een afspraak voor een showroombezoek of vraag een gratis kleurenstaal aan!

Waarom kiezen voor Next Step treden?

  • Binnen één dag gereed
  • Zonder hak- of breekwerk
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Antislipstructuur (R10)
  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Ook een traprenovatie van Next Step?

Geef uw trap weer de topkwaliteit die het verdient en ga voor een traprenovatie van Next Step! U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen zonder dat u te maken krijgt opdringerige verkopers. Een offerte kunt u via de website aanvragen, maar u kunt ons ook bellen of mailen. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag en maken een offerte op maat. Wanneer u een akkoord geeft heeft u binnen twee weken weer een prachtige trap in uw huis in Emmeloord!

 

Geïnteresseerd in de traprenovatie van Next Step? Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd