• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap in Emmeloord in een nieuw jasje

Binnen één dag klaar Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Jouw trap in Emmeloord binnen één dag gerenoveerd!

Afgebladerde verf, klaar met de kleur of versleten treden. Allemaal redenen om jouw trap in een nieuw jasje te steken met de traprenovatie van Next Step! Binnen één dag heeft jouw trap weer een topkwaliteit en past het helemaal bij jouw interieurwensen. Dus woon je in de buurt van Emmeloord wil je jouw trap een opknapbeurt geven? Lees dan snel verder!

HPL geeft jouw trap in Emmeloord een topkwaliteit

Wanneer wij een trap renoveren, dan doen we dit door middel van overzettreden. Deze plaatsen wij over jouw oude treden heen. Zo komt er geen hak- of breekwerk aan te pas. Deze overzettreden bevatten een hogedruklaminaat toplaag (HPL), die de trap een topkwaliteit geven. Ze zijn slijtvast en onderhoudsarm. Om jou deze topkwaliteit te garanderen, geven wij standaard 20 jaar garantie op de treden.

Past in elk interieur

Heb jij ons uitgebreide collectie aan designs al gezien? Met de twaalf unieke designs van de basiscollectie van Next Step Traprenovatie zit er voor iedereen wat tussen. Zo hebben wij veel verschillende houttinten, maar ook designs met bijvoorbeeld een betonlook. Deze prachtige designs hoeven ook niet verloren te gaan bij het toevoegen van antislipstrip. De Next Step treden zijn namelijk voorzien van een antislipstructuur. Zo zijn antislip strips overbodig! Wil je de collectie met eigen ogen komen bekijken? Maak een afspraak voor een showroombezoek!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Waarom kiezen voor Next Step treden?

  • Binnen één dag gereed
  • Zonder hak- of breekwerk
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Antislipstructuur (R10)
  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Ook een traprenovatie van Next Step?

Geef jouw trap weer de topkwaliteit die het verdient en ga voor een traprenovatie van Next Step! Je kan een geheel vrijblijvende offerte aanvragen zonder dat je te maken krijgt opdringerige verkopers. Een offerte kun je via de website aanvragen, maar je kunt ons ook bellen of mailen. Wij gaan vervolgens voor jou aan de slag en maken een offerte op maat. Wanneer jij een akkoord geeft, heb je super snel weer een prachtige trap in jouw huis in Emmeloord!

 

Geïnteresseerd in de traprenovatie van Next Step? Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit