• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Emmen

Een traprenovatie binnen een dag Stuur mij een offerte

Traprenovatie Emmen

Is jouw trap nodig toe aan een opknapbeurt? Of wil je simpelweg een keer iets anders? Dan is de traprenovatie in Emmen van Next Step een uitkomst voor jou! Zonder een geheel nieuwe trap te plaatsen, zorgen onze vakmensen ervoor dat jouw trap binnen één dag weer helemaal als nieuw is en weer mooi past bij jouw interieur. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar ook in Emmen komen wij graag langs om jouw trap in een nieuw jasje te steken.

HPL-traprenovatie in Emmen

Wij doen de traprenovatie in Emmen door het plaatsen van geheel nieuwe treden of door middel van overzettreden te plaatsen over de oude treden. In beide gevallen gebruiken wij hierbij hogedruklaminaat (HPL), de meest sterke en slijtvaste optie die er tot nu toe wordt gemaakt.

De trap is krasvrij, onderhoudsarm en is een duurzame keuze. Naast deze topkwaliteit is de trap ook veilig doordat er een speciale antislipstructuur (R10) in is verwerkt.

Voor ieder wat wils

Net als bij het plaatsen van een geheel nieuwe trap, zijn de mogelijkheden bij een traprenovatie ook eindeloos. De trap is dé blikvanger in jouw huis en je wil natuurlijk dat deze mooi aansluit bij jouw interieur. Bij Next Step Traprenovatie hoef je hier niet over in te zitten, want jij kunt helemaal een eigen sfeer creëren met een keuze uit 12 mooie designs.

Naast deze basiscollectie zijn er op aanvraag ook andere kleuren beschikbaar. Mat, glans, knalrood of een robuuste ‘betonlook’? Ook voor een traprenovatie in Emmen is er voor ieder wat wils.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Alle voordelen op een rijtje

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
Afbeelding - Meer informatie

Meer informatie

Woon jij in de buurt van Emmen en heeft dit jouw interesse gewekt? Vraag direct een offerte aan. Wil je meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom, waar de experts je graag meer vertellen over de traprenovatie van Next Step.

Vraag een offerte aan
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit