fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Emmen binnen een dag in een nieuw jasjeEen traprenovatie binnen een dagStuur mij een offerte

Traprenovatie Emmen

Woont u in de buurt van Emmen? En is uw trap nodig toe aan een opknapbeurt? Of wilt u simpelweg een keer iets anders? Dan is de traprenovatie van Next Step een uitkomst voor u! Zonder een geheel nieuwe trap te plaatsen, zorgen onze vakmensen ervoor dat uw trap binnen één dag weer helemaal als nieuw is en weer mooi past bij uw interieur. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar ook in Emmen komen wij graag langs om uw trap in een nieuw jasje te steken.

De beste kwaliteit traprenovatie door HPL

Wij doen de traprenovatie door het plaatsen van geheel nieuwe treden of door middel van overzettreden te plaatsen over de oude treden. In beide gevallen gebruiken wij hierbij hogedruklaminaat (HPL), de meest sterke en slijtvaste optie die er tot nu toe wordt gemaakt. De trap is krasvrij, onderhoudsarm en is een duurzame keuze. Naast deze topkwaliteit is de trap ook veilig doordat er een speciale antislipstructuur (R10) in is verwerkt.

Voor ieder wat wils

Net als bij het plaatsen van een geheel nieuwe trap, zijn de mogelijkheden bij een traprenovatie ook eindeloos. De trap is dé blikvanger in uw huis en u wilt natuurlijk dat deze mooi aansluit bij uw interieur. Bij Next Step hoeft u hier niet over in te zitten, want u kunt helemaal een eigen sfeer creëren met een keuze uit 12 mooie designs. Om hier een goed beeld van te geven, kunt u een gratis kleurenstaal aanvragen. Naast deze basiscollectie zijn er op aanvraag ook andere kleuren beschikbaar. Mat, glans, knalrood of een robuuste ‘betonlook’? Ook in Emmen is er voor ieder wat wils.

Alle voordelen op een rijtje

  • Binnen één dag uw trap in een nieuw jasje
  • Geen hak- of breekwerk
  • HPL is een duurzame keuze
  • Veilig door antislipstructuur (R10)
  • Onderhoudsarm en krasvrij
  • Past in elk interieur

Meer informatie

Woont u in de buurt van Emmen en heeft dit uw interesse gewekt? Vraag direct een offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom, waar de experts u graag meer vertellen over de traprenovatie van Next Step.

Vraag een offerte aan
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd