98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap in Enschede laten opknappen?

Levering binnen 2 weken, renovatie binnen 1 dag Ja, ik wil een gratis offerte!

Jouw trap in Enschede een nieuwe look met traprenovatie

De trap is ook vast en zeker bij jou in Enschede de blikvanger in huis. Het is dan natuurlijk gewoon mooi als de trap er piekfijn uit ziet. Vind je dat dat wel eens beter is geweest? En kunnen bijvoorbeeld de treden wel een likje verf gebruiken? Dan biedt traprenovatie de uitkomst. Bij Next Step Traprenovatie geven we jouw trap graag een metamorfose. Dat doen we binnen één dag, zonder dat jij er hinder van hebt.

Je vindt ons in Kampen, maar onze vakmensen kom je overal in Nederland tegen. Ook in regio Enschede toveren we bestaande trappen om tot weer een ware blikvanger, waar je weer jaren van kunt genieten. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van eikenhout met een stalen trapleuning. Of wellicht wil je jouw open trap liever dicht hebben. Het kan allemaal. In onze collectie zit er altijd wel iets voor jou bij. Wil je rustig thuis kijken welk design het mooist past? Vraag dan gratis staaltjes aan.

Veel mogelijkheden met traprenovatie voor jou in Enschede

traprenovatie in Nijmegen met led-verlichtingWe renoveren elke trap. En er zijn ook vele manieren om jouw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat jouw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt. Maar ook kunnen we led-verlichting aanbrengen onder de treden.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om jouw trap zijn oorspronkelijke karakter en charme te behouden.

Antislip en slijtvast met HPL laminaat

Je gebruik de trap elke dag en waarschijnlijk ook wel meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Daarom gebruiken we bij Next Step Traprenovatie het beresterke HPL. HPL staat voor High Pressured Laminate en is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Dat maakt het vele malen stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Naast dat het materiaal sterk is (en in vele kleuren te verkrijgen is), heeft het ook een unieke antislip coating. De trap is dus extra veilig in gebruik. Zeker niet onbelangrijk. Want wanneer loop je de trap niet op met sokken? Of jouw kinderen?

Afbeelding - Renovatie met behoud van natuur

Renovatie met behoud van natuur

We houden van ons vak. Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Jij hebt op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Geen verrassingen tijdens en na de renovatie

Voor onze monteurs met jouw trap in Enschede aan de slag gaan, nemen zij eerst nog even alle stappen rustig met je door. Dan bent jij van elke stap van het renovatieproces op de hoogte en komen er geen vervelende verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Tip: vraag gratis staal aan

Je heeft wellicht al ideeën hoe je jouw trap wilt laten renoveren. Je kunt hier ondertussen altijd nog wat inspiratie opdoen. Maar vraag ons gerust al jouw vragen en om advies. Dat maakt keuzes maken gemakkelijker. Om echt goed geïnformeerd te raken, adviseren wij je gewoon een offerte aan te vragen. Dat is voor ons niet bezwaarlijk en jij weet direct waar je aan toe bent. En dat is gewoon gratis.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit