• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap in Enschede laten opknappen?

Levering super snel geleverd, renovatie binnen 1 dag Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Enschede

Traprenovatie in Enschede brengt vele voordelen met zich mee. Zo is onze traprenovatie binnen één dag geregeld, zonder dat jij er hinder van hebt. Wij maken gebruik van overzettreden, waardoor het een betaalbaar alternatief is voor een geheel nieuwe trap.

Betaalbare traprenovatie in Enschede

traprenovatie in Nijmegen met led-verlichting

Next Step Traprenovatie in Enschede is voordelig omdat we de bestaande trap vernieuwen middels nieuwe treden. Deze zogenoemde overzettreden worden door onze specialisten over de bestaande traptreden geplaatst. Op die manier is er ook geen hak- en breekwerk nodig. Het maakt niet uit of je een houten, stalen of betonnen trap hebt.

We bieden overzettreden in verschillende designs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van eikenhout met een stalen trapleuning? Of wil je liever je huidige trap dichtmaken? Ook dat is geen probleem bij onze traprenovatie in Enschede. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Voordelen van HPL-traprenovatie

We maken gebruik van HPL-laminaat bij onze traprenovaties in Enschede. Dit is een duurzame keuze omdat je trap lang mee gaat. HPL, oftewel High Pressured Laminate, is zeer stootvast en tevens antislip. De antislip structuur maakt jouw trap een stuk veiliger. Dit is zeker niet onbelangrijk. Zo kun je weer zorgeloos de trap betreden met sokken. Ook met ander schoeisel hoef je je geen zorgen te maken. De overzettreden zijn stoot- en slijtvast en bestand tegen hitte, water en stoten.

Afbeelding - Renovatie met behoud van natuur

Renovatie met behoud van natuur

We houden van ons vak. Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC®-certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Jij hebt op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

Verschillende mogelijkheden

We renoveren elke trap. En er zijn ook vele manieren om jouw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Populair bij een traprenovatie in Enschede is het plaatsen van nieuwe treden over de bestaande treden. Op die manier heb je een geheel nieuwe laag over de huidige treden. Kies uit tal van kleuren, zodat jouw trap geheel in lijn is met je interieur of ga juist voor een unieke combinatie. Het is eveneens mogelijk om LED-verlichting aan te brengen onder de traptreden. Bekijk gerust onze voorbeelden van traprenovaties.

Benieuwd naar de kosten van traprenovatie in Enschede?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Naast persoonlijke informatie, vul je het aantal traptreden en het soort trap (open/dicht) in. Upload eventueel een foto van je huidige trap.

Traprenovatie in Enschede: geen verrassingen Met onze traprenovatie in Enschede zul je niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Voordat onze monteurs bij jouw thuis aan de slag gaan, nemen ze rustig alle stappen met je door. Zo weet je hoe het proces van traprenovatie werkt. Lees meer over onze werkwijze.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Enschede

Bij een traprenovatie in Enschede door Next Step Traprenovatie profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering 

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een klantgerichte werkwijze

Van het aanvragen van de offerte tot de montage willen wij jou een positieve ervaring bieden. Het begint natuurlijk bij de offerteaanvraag. We zullen je bellen om eventuele vragen te beantwoorden. Zo halen we onduidelijk- of onzekerheden bij je weg. We plannen graag een adviesgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Onze ervaren trapspecialisten geven je uitleg over ons unieke materiaal. Ze nemen kleurstalen mee om te laten zien hoe het materiaal werkt, maar ook om te kijken wat mooi zou staan binnen het interieur. Op het moment van de renovatie neemt de monteur de stappen met je door. Doordat de overzettreden buitenhuis op maat gezaagd worden, scheelt dit veel troep binnen. Een HPL traprenovatie is dan ook meestal binnen één dag klaar. Zo kun jij snel genieten van jouw nieuwe Next Step trap.

Een tevreden klant is waar wij het voor doen. Wij zullen niet vertrekken voordat de klant tevreden is met zijn/haar gerenoveerde trap. Dit is ook terug te zien uit onze goede Trustpilot reviewscore!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit