• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Trap laten renoveren in Haarlem?

Jouw trap weer de blikvanger in jouw woning met overzettreden van Next Step Ja, ik ga een vrijblijvende offerte aanvragen!

Traprenovatie in Haarlem

Is jouw versleten trap toe aan een opknapbeurt? Kies dan voor traprenovatie in Haarlem door Next Step Traprenovatie. Onze trapspecialisten kunnen jouw oude trap in één dag geheel vernieuwen, zonder hak- en breekwerk. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Plant op trap - Traprenovatie EindhovenTrap laten renoveren in Haarlem

De traprenovatie in Haarlem door Next Step Traprenovatie is een voordelige en snelle oplossing voor een oude trap. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige overzettreden. Deze kunnen vrij eenvoudig over de bestaande traptreden geplaatst worden. Dus er zal maar weinig hinder van ondervonden worden. Het maakt ook niet uit welke type trap je hebt:

Je vindt Next Step Traprenovatie in Utrecht. Onze vakmensen werken door heel Nederland, dus ook voor een traprenovatie in Haarlem zit je goed. Wil je je alvast laten inspireren door de mogelijkheden? Bekijk onze collectie.

Slijt- en stootvast HPL

De HPL-overzettreden waar wij gebruik van maken, bieden vele voordelen. Ten opzichte van de meeste houten trappen, gaat HPL veel langer mee. Daarnaast is HPL, of High Pressured Laminate, goed bestand tegen krassen, vocht en hitte. Hierdoor is het het ideale materiaal voor intensief gebruik. Maak je dus geen zorgen over slijtage of het schilderwerk.

Ook hoef je niet langer antislip strips te gebruiken, dit is verwerkt in de structuur van de traptreden. Jouw ‘nieuwe’ trap is dus veilig, duurzaam en tevens erg mooi.

Milieuvriendelijk hout

Wij houden van de natuur. Het hout dat wij gebruiken voor een traprenovatie in Haarlem is dan ook milieuvriendelijk. Duurzaam hout is te herkennen aan het FSC® certificaat. FSC staat voor Forest Stewardship Council. Het hout is dus afkomstig uit bossen die beheer zijn volgens de eisen van FSC. Wanneer jij je trap laat renoveren in Haarlem is deze niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Zó gaan wij aan het werk

Wanneer onze monteur bij jou aan de slag gaat, neemt hij eerst alle stappen rustig één voor één met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en komen er geen (nare) verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf, als meteen met de PIN. Benieuwd naar de gehele werkwijze? Die kun je rustig doorlezen.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Haarlem

Bij een traprenovatie in Haarlem door Next Step Traprenovatie profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Traprenovatie in jouw bedrijfspand

De trap of het trappenhuis vormen vaak een van de drukst bezochte plekken in gebouwen en dragen op die manier bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Hier wil je niet alleen een duurzame en veilige trap, maar ook een trap die een verfijnde uitstraling heeft en naadloos past bij de rest van jouw pand.

Bij Next Step renoveren we niet alleen trappen in woonhuizen, maar ook in bedrijfspanden. We kunnen de huidige trap bekleden met onze HPL overzettreden, maar ook de oude treden helemaal vervangen door nieuwe massieve treden. In alle gevallen ervaar je de voordelen van ons unieke materiaal. Neem een kijkje op next-step.nl voor meer informatie over zakelijke traprenovatie.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit