98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie in Haarlem?

Jouw trap weer de blikvanger in jouw woning met overzettreden van Next Step Direct een gratis offerte?

Jouw trap in Haarlem laten renoveren?

Een trap is een blikvanger in jouw woning. En als de tijd zo best wat sporen heeft achter gelaten en jouw trap niet meer het stralend middelpunt is, is traprenovatie inderdaad een mooie oplossing.

En dan zijn wij graag jouw partner voor renovatie in Haarlem. Bij Next Step maken we in 1 dag jouw trap weer compleet als nieuw (of zelfs nog beter). De nieuwe look past vervolgens naadloos in jouw interieur en oogt precies zoals jij dat voor ogen had. We zijn gevestigd in Emmeloord, maar onze mensen vind je overal. Bijna elke twee weken komen we ook in Haarlem en omgeving.

Traprenovatie in Haarlem met stootvast HPL

Plant op trap - Traprenovatie EindhovenJe gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus naast mooi moet het ook duurzaam en wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Daarom gebruiken we bij Next Step HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. HPL is laminaat wat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste lagen van melamine. Daardoor is het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. Onze HPL producten hebben een unieke antislip coating, wat de trap ook extra veilig maakt.

FSC certificaat

We kiezen bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders.

De beloftes van Next Step

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsarm
  • 20 jaar garantie op slijtvastheid en antisliplaag
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte

Geen verrassingen tijdens jouw renovatie

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden hoe je jouw trap kunt laten renoveren. Bekijk onze collectie om alvast de mogelijkheden te bekijken (onderling kunnen we ook nog veel combineren). Natuurlijk kun je zelf keuzes maken. Maar onze ervaring is dat goed advies wel erg prettig is. En daar zijn we ook voor.

Heb je een keuze kunnen maken? Vaak kunnen we de renovatie al in één dag klaar hebben. Zonder dat je er veel hinder van ondervindt. En voor onze monteur bij jou aan de slag gaat, neemt hij eerst alle stappen rustig één voor één met je door. Op die manier ben je van alles op de hoogte en komen er geen (nare) verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf, als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze. Het is natuurlijk niet voor niets dat onze klanten ons beoordelen met een dikke 9.

Meer weten over de kosten van traprenovatie in Haarlem?Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Inspiratie nodig?

Misschien heb je al aardig voor ogen hoe je jouw trap wilt laten opknappen in Haarlem. Mocht je toch nog wat inspiratie willen op doen, dan hebben we hier enkele voorbeelden van vernieuwde trappen verzameld. Om echt een goed idee te krijgen van ons product, kun je ook een gratis staal aanvragen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit