• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Heemskerk

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Nieuwe uitstraling op jouw trap

Je hebt het misschien niet gelijk in de gaten, maar je beloopt een trap vaak meerdere keren per dag. Maar na verloop van tijd is zo’n trap ook wel toe aan een nieuwe look of een opknapbeurt. Dan biedt traprenovatie uitkomst voor jouw trap in Heemskerk. Bij Next Step Traprenovatie doen we dat gewoon meestal binnen één dag.

Je kunt ons vinden in Utrecht. Maar onze vakmensen zijn dagelijks op allemaal verschillende plekken in het land te vinden. Met de auto zijn we in zo’n 90 minuten bij jou in Heemskerk.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw trap in Heemskerk

Droom je van een trap in landelijke stijl of ga je liever voor een moderne trap? Next Step biedt traprenovatie in veel verschillende designs. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor een trap met een houtlook, maar ook voor een beton- of blauwstalen look ben je bij ons aan het juiste adres. Next Step traprenovatie renoveert jouw trap in Heemskerk volledig naar jouw smaak. En dat allemaal in één dag! Ontdek de volledige collectie hier.

Een veilige trap

Naast dat de trap er mooi en stijlvol uit komt te zien na een renovatie van Next Step, zijn de treden ook voorzien van een harde toplaag met antislip. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over uitglijden op de trap. Wel zo veilig!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Daarom kiezen voor Next Step

  • Binnen één dag een nieuwe trap in Heemskerk
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten. Kortom, zo weinig mogelijk overlast
  • Duurzaam HPL laminaat. Jouw trap wordt dagelijks gebruikt, veiligheid en duurzaam is daarom zeer belangrijk
  • Wij zorgen voor heldere communicatie. Vanaf het begin ben je van elke stap op de hoogte
  • Geschikt voor elk interieur
  • Geschikt voor zowel een open- als een dichte trap

Meer inspiratie

Waarschijnlijk heb je nu al een idee over het renoveren van jouw trap in Heemskerk. Wil je toch nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan eens wat voorbeelden van onze traprenovaties, hier zie je verschillende traprenovaties door heel Nederland.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit