fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Heemskerk opfrissen?Ja, ik wil een gratis offerte!

Nieuwe uitstraling op uw trap

U heeft het misschien niet gelijk in de gaten, maar u beloopt een trap vaak meerdere keren per dag. Maar na verloop van tijd is zo’n trap ook wel toe aan een nieuwe look of een opknapbeurt. Dan biedt traprenovatie uitkomst voor uw trap in Heemskerk. Bij Next Step doen we dat gewoon meestal binnen één dag.

U kunt ons vinden in Kampen. Maar onze vakmensen zijn dagelijks op allemaal verschillende plekken in het land te vinden. Met de auto zijn we in zo’n 90 minuten bij u in Heemskerk.

Ontdek de mogelijkheden voor uw trap in Heerhugowaard

Droomt u van een trap in landelijke stijl of gaat u liever voor een moderne trap? Next Step biedt traprenovatie in veel verschillende designs. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een trap met een houtlook, maar ook voor een beton- of blauwstalen look bent u bij ons aan het juiste adres. Next Step traprenovatie renoveert uw trap in Heemskerk volledig naar uw smaak. En dat allemaal in één dag! Ontdek de volledige collectie hier.

Een veilige trap

Naast dat de trap er mooi en stijlvol uit komt te zien na een renovatie van Next Step, zijn de treden ook voorzien van een harde toplaag met antislip. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over uitglijden op de trap. Wel zo veilig!

Daarom kiezen voor Next Step

  • Binnen één dag een nieuwe trap in Heemskerk
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten. Kortom, zo weinig mogelijk overlast
  • Duurzaam HPL laminaat. Uw trap wordt dagelijks gebruikt, veiligheid en duurzaam is daarom zeer belangrijk
  • Wij zorgen voor heldere communicatie. Vanaf het begin bent u van elke stap op de hoogte
  • Geschikt voor elk interieur
  • Geschikt voor zowel een open- als een dichte trap

Meer inspiratie

Waarschijnlijk heeft u nu al een idee over het renoveren van uw trap in Heemskerk. Wilt u toch nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan eens wat voorbeelden van onze traprenovaties, hier ziet u verschillende traprenovaties door heel Nederland.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd