• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt?

Traprenovatie: binnen 1 dag geregeld Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Een nieuwe look met traprenovatie in Heerenveen

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Heerenveen en is de trap toch niet jouw stijl of verouderd? Of heeft de huidige trap zijn beste tijd gehad? Dan biedt traprenovatie een prachtige, betaalbare uitkomst. Daarnaast heb je er weinig omkijken naar. We zijn in 1 dag klaar!

Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar onze vakmensen komt je overal in heel Nederland tegen. Zo ook met enige regelmaat in Friesland, waar ze al vele trappen een nieuwe look hebben gegeven. Maak alvast eens kennis met onze collectie.

Een duurzame HPL-trap in Heerenveen

Een trap gaat jaren mee, tientallen jaren zelfs. Door gebruik te maken van High Pressured Laminate (HPL). In verschillende houtstructuren zorgen wij ervoor dat jouw trap er al die jaren als nieuw uit blijft zien.

Om terug te komen op HPL: HPL is samengesteld uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk komt het erop neer dat het de trap stoot- en slijtvast maakt. Veel meer dan bijvoorbeeld CPL, dat vaak gebruikt wordt. Door HPL te gebruiken is de trap volledig onderhoudsvrij en slipvrij. Je hebt dus geen antislipstrips nodig die jouw mooie trap ontsieren.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Combineer met stijlen

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe je jouw trap wilt laten renoveren. Zo heb je keuze uit verschillende kleuren, mooie materialen en tal van (hout)structuren. We kunnen jouw open trap dicht maken. De treden voorzien van led-verlichting (sfeervol!) maar ook de trapleuning aanpassen. Bekijk de verschillende trapelementen.

Waarom Next Step Traprenovatie?

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. Je gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. Je bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Van elke stap op de hoogte

Voor onze monteur jouw trap gaat opknappen, neemt hij eerst elke stap met je door. Jij bent op die manier van elke stap op de hoogte en ondervind je ook geen vervelende verrassingen onderweg. Betalen kan achteraf of meteen via de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit