fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap toe aan een opknapbeurt?Traprenovatie: binnen 1 dag geregeldJa, ik wil een gratis offerte!

Een nieuwe look met traprenovatie in Heerenveen

Net verhuist in een nieuwe koopwoning in Heerenveen en is de trap toch niet uw stijl of verouderd? Of heeft uw huidige trap zijn beste tijd gehad? Dan biedt traprenovatie een prachtige, betaalbare uitkomst. Daarnaast heeft u er weinig omkijken naar. We zijn in 1 dag klaar!

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze vakmensen komt u overal in heel Nederland tegen. Zo ook met enige regelmaat in Friesland, waar ze al vele trappen een nieuwe look hebben gegeven. Maak alvast eens kennis met onze collectie

Een duurzame HPL-trap in Heerenveen

Een trap gaat jaren mee, tientallen jaren zelfs. Door gebruik te maken van High Pressured Laminate (HPL). In verschillende houtstructuren zorgen wij ervoor dat uw trap er al die jaren als nieuw uit blijft zien.

Om terug te komen op HPL: HPL is samengesteld uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk komt het erop neer dat het de trap stoot- en slijtvast maakt. Veel meer dan bijvoorbeeld CPL, dat vaak gebruikt wordt. Door HPL te gebruiken is de trap volledig onderhoudsvrij en slipvrij. U heeft dus geen antislipstrips nodig die uw mooie trap ontsieren.

Combineer met stijlen

Er zijn eindeloze mogelijkheden hoe u uw trap wilt laten renoveren. Zo heeft u keuze uit verschillende kleuren, mooie materialen en tal van (hout)structuren. We kunnen uw open trap dicht maken. De treden voorzien van led-verlichting (sfeervol!) maar ook de trapleuning aanpassen. Bekijk de verschillende trapelementen.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Van elke stap op de hoogte

Voor onze monteur uw trap gaat opknappen, neemt hij eerst elke stap met u door. U bent op die manier van elke stap op de hoogte en ondervindt u ook geen vervelende verrassingen onderweg. Betalen kan achteraf of meteen via de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd