fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Uw trap in Heerhugowaard opfrissen?We renoveren elke trap binnen twee weken na akkoord op offerte!Ja, ik wil een gratis offerte!

Nieuwe uitstraling voor uw trap in Heerhugowaard met traprenovatie

Vaak is de hal de eerste ruimte in het huis die u en uw bezoek ziet bij binnenkomst. En in die hal kent meestal één grote blikvanger: de trap. Heeft de tand des tijds zijn sporen achtergelaten en wilt u dat de trap weer het stralend middelpunt is? Dan biedt traprenovatie uitkomst voor u in Heerhugowaard. En bij Next Step doen we dat gewoon binnen één dag.

U vindt ons in Kampen. Maar onze vakmensen kunt u overal tegenkomen. Met de auto zijn we in zo’n anderhalf uur bij u in Heerhugowaard. Of u bij ons natuurlijk.

Veel mogelijk met traprenovatie voor u in Heerhugowaard

traprenovatie in Heerhugowaard met led-verlichtingWe renoveren elke trap. En er zijn ook vele manieren om uw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. U kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat uw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt. Maar ook kunnen we led-verlichting aanbrengen onder de treden.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw trap zijn oorspronkelijke karakter en charme te behouden.

Antislip en slijtvast met HPL laminaat

Hoewel de trap een blikvanger in uw huis is, is hij vooral erg praktisch. Het is letterlijk een verbindingsstuk en u maakt er ongetwijfeld meerdere keren per dag gebruik van. Het is dus belangrijk dat de trap duurzaam in gebruik is. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate (HPL). HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Renovatie met behoud van natuur

We houden van ons vak. Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. U heeft op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

Betaal pas na de renovatie

Voor onze monteurs met uw trap in Heerhugowaard aan de slag gaan, nemen zij eerst nog even alle stappen rustig met u door. Dan bent u van elke stap van het renovatieproces op de hoogte en komen er geen vervelende verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd