• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Heerhugowaard

We renoveren elke trap super snel na akkoord op offerte! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Heerhugowaard

Vaak is de hal de eerste ruimte in het huis die jij en jouw bezoek ziet bij binnenkomst. En in die hal kent meestal één grote blikvanger: de trap. Heeft de tand des tijds zijn sporen achtergelaten en wil je dat de trap weer het stralend middelpunt is? Dan biedt traprenovatie in Heerhugowaard een uitkomst. En bij Next Step Traprenovatie doen we dat gewoon binnen één dag.

Je vindt ons in Utrecht. Maar onze vakmensen kun je overal tegenkomen. Met de auto zijn we in zo’n anderhalf uur bij jou in Heerhugowaard. Of jij bij ons natuurlijk.

Veel mogelijk met traprenovatie in Heerhugowaard

traprenovatie in Heerhugowaard met led-verlichtingWe renoveren elke trap. En er zijn ook vele manieren om jouw oude trap weer die glorie te geven die het verdient. Vaak kiezen mensen om de bestaande treden te bekleden met nieuwe overzettreden. Daarmee leggen we een nieuwe laag over de huidige treden. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zodat jouw trap echt een nieuw en ander uiterlijk krijgt. Maar ook kunnen we ledverlichting aanbrengen onder de treden.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om jouw trap zijn oorspronkelijke karakter en charme te behouden. Met traprenovaties in Heerhugowaard kun je alle kanten op.

Antislip en slijtvast met HPL laminaat

Hoewel de trap een blikvanger in jouw huis is, is hij vooral erg praktisch. Het is letterlijk een verbindingsstuk en je maakt er ongetwijfeld meerdere keren per dag gebruik van. Het is dus belangrijk dat de trap duurzaam in gebruik is. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate (HPL). HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

Afbeelding - Renovatie met behoud van natuur

Renovatie met behoud van natuur

We houden van ons vak. Maar we houden ook heel erg van de natuur. We kiezen dan ook bewust voor HPL met FSC®-certificaat. Dat houdt in dat de boseigenaar bij het leveren van het hout rekening heeft gehouden met o.a behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en veiligheid van de bosarbeiders. Je hebt op die manier dus een erg duurzaam product in huis.

Betaal pas na de renovatie

Voor onze monteurs met de traprenovatie in Heerhugowaard aan de slag gaan, nemen zij eerst nog even alle stappen rustig met je door. Dan ben je van elke stap van het renovatieproces op de hoogte en komen er geen vervelende verrassingen om de hoek kijken. Betalen kan zowel achteraf als meteen met de PIN. Lees meer over onze werkwijze.

Waarom Next Step Traprenovatie in Heerhugowaard?

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snel geleverd
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit