fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie HelmondUw trap binnen een dag weer gloednieuwJa, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Uw trap in Helmond in een nieuw jasje

U bent helemaal blij met uw woning en het interieur, maar toch klopt er iets nog niet: de trap. De trap is een blikvanger in huis en wordt intensief gebruikt. Wanneer deze niet meer naar uw wens is, snappen wij dat het vervelend is. Woont u in de omgeving van Helmond en herkent u dit? Dan is de traprenovatie van Next Step misschien wel dé oplossing voor u! Binnen een dag is uw trap weer als gloednieuw en helemaal naar uw wensen.

Next Step traprenovatie voor elke trap

Wij kunnen alle soorten en maten trappen renoveren, waar dan ook in Nederland. Ook in Helmond komen we graag uw trap een metamorfose geven. Veel mensen kiezen ervoor om de oude treden te bekleden met overzettreden. Wij plaatsen dan op maat gemaakte treden met een HPL-toplaag over uw huidige treden heen. Dit geeft uw trap een topkwaliteit en daarnaast ook een hele andere uitstraling.

Waarom kiezen voor Next Step?

Next Step is uniek door het gebruik van een HPL toplaag. Deze toplaag is keihard en blijft jaren goed. Er wordt daarom standaard 20 jaar garantie gegeven, maar waarschijnlijk gaat hij nog langer mee. Deze toplaag kent nog meer praktische voordelen. Er zit bijvoorbeeld een antislipstructuur (R10) in de treden verwerkt, waardoor de trap een stuk veiliger wordt. Ook zijn antislipstrips hierdoor niet meer nodig. Tot slot zijn de treden onderhoudsarm, slijtvast, krasvrij, kleurvast en is er een ruim aanbod aan designs. Zo is er voor elke woning in Helmond een passend design!

Past in elk interieur

Wanneer u kiest voor de Next Step traprenovatie, wordt uw trap in Helmond weer helemaal gemaakt naar uw wens en smaak. Met onze basiscollectie van twaalf designs, zit er voor iedereen wat bij. Denk aan robuuste betonlooks of natuurlijke houttinten. Wilt u de collectie met eigen ogen zien? Kom langs in de showroom of vraag een gratis kleurenstaal aan.

Alle voordelen op een rijtje

  • Binnen één dag geplaatst in Helmond
  • Veiliger door antislipstructuur (R10)
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • Ruim aanbod designs

Ook een traprenovatie van Next Step?

Woont u in de omgeving van Helmond? En heeft de traprenovatie van Next Step uw interesse gewekt? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd