• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Helmond

Jouw trap binnen een dag weer gloednieuw Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Traprenovatie Helmond

Je bent helemaal blij met jouw woning en het interieur, maar toch klopt er iets nog niet: de trap. De trap is een blikvanger in huis en wordt intensief gebruikt. Wanneer deze niet meer naar jouw wens is, snappen wij dat het vervelend is. Woon jij in de omgeving van Helmond en herken je dit? Dan is traprenovatie in Helmond door Next Step misschien wel dé oplossing voor jou! Binnen een dag is jouw trap weer als gloednieuw en helemaal naar jouw wensen.

Next Step traprenovatie in Helmond voor elke trap

Wij kunnen alle soorten en maten trappen renoveren, waar dan ook in Nederland. Ook met een traprenovatie in Helmond komen we graag jouw trap een metamorfose geven. Veel mensen kiezen ervoor om de oude treden te bekleden met overzettreden. Wij plaatsen dan op maat gemaakte treden met een HPL-toplaag over jouw huidige treden heen. Dit geeft jouw trap een topkwaliteit en daarnaast ook een hele andere uitstraling.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Waarom kiezen voor Next Step?

Next Step is uniek door het gebruik van een HPL toplaag. Deze toplaag is keihard en blijft jaren goed. Er wordt daarom standaard 20 jaar garantie gegeven, maar waarschijnlijk gaat hij nog langer mee. Deze toplaag kent nog meer praktische voordelen. Er zit bijvoorbeeld een antislipstructuur (R10) in de treden verwerkt, waardoor de trap een stuk veiliger wordt. Ook zijn antislipstrips hierdoor niet meer nodig.

Tot slot zijn de treden onderhoudsarm, slijtvast, krasvrij, kleurvast en is er een ruim aanbod aan designs. Zo is er voor elke woning in Helmond een passend design!

Past in elk interieur

Wanneer je kiest voor de Next Step traprenovatie in Helmond, wordt jouw trap weer helemaal gemaakt naar jouw wens en smaak. Met onze basiscollectie van twaalf designs, zit er voor iedereen wat bij. Denk aan robuuste betonlooks of natuurlijke houttinten. Wil je de collectie met eigen ogen zien?

Alle voordelen op een rijtje

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering
Afbeelding - Ook een traprenovatie van Next Step?

Ook een traprenovatie van Next Step?

Woon jij in de omgeving van Helmond? En heeft de traprenovatie van Next Step jouw interesse gewekt? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit