fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie HelmondJouw trap binnen een dag weer gloednieuwJa, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Jouw trap in Helmond in een nieuw jasje

Je bent helemaal blij met jouw woning en het interieur, maar toch klopt er iets nog niet: de trap. De trap is een blikvanger in huis en wordt intensief gebruikt. Wanneer deze niet meer naar jouw wens is, snappen wij dat het vervelend is. Woon jij in de omgeving van Helmond en herken je dit? Dan is de traprenovatie van Next Step misschien wel dé oplossing voor jou! Binnen een dag is jouw trap weer als gloednieuw en helemaal naar jouw wensen.

Next Step traprenovatie voor elke trap

Wij kunnen alle soorten en maten trappen renoveren, waar dan ook in Nederland. Ook in Helmond komen we graag jouw trap een metamorfose geven. Veel mensen kiezen ervoor om de oude treden te bekleden met overzettreden. Wij plaatsen dan op maat gemaakte treden met een HPL-toplaag over jouw huidige treden heen. Dit geeft jouw trap een topkwaliteit en daarnaast ook een hele andere uitstraling.

Waarom kiezen voor Next Step?

Next Step is uniek door het gebruik van een HPL toplaag. Deze toplaag is keihard en blijft jaren goed. Er wordt daarom standaard 20 jaar garantie gegeven, maar waarschijnlijk gaat hij nog langer mee. Deze toplaag kent nog meer praktische voordelen. Er zit bijvoorbeeld een antislipstructuur (R10) in de treden verwerkt, waardoor de trap een stuk veiliger wordt. Ook zijn antislipstrips hierdoor niet meer nodig. Tot slot zijn de treden onderhoudsarm, slijtvast, krasvrij, kleurvast en is er een ruim aanbod aan designs. Zo is er voor elke woning in Helmond een passend design!

Past in elk interieur

Wanneer je kiest voor de Next Step traprenovatie, wordt jouw trap in Helmond weer helemaal gemaakt naar jouw wens en smaak. Met onze basiscollectie van twaalf designs, zit er voor iedereen wat bij. Denk aan robuuste betonlooks of natuurlijke houttinten. Wil je de collectie met eigen ogen zien? Kom langs in de showroom of vraag een gratis kleurenstaal aan.

Alle voordelen op een rijtje

  • Binnen één dag geplaatst in Helmond
  • Veiliger door antislipstructuur (R10)
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • Ruim aanbod designs

Ook een traprenovatie van Next Step?

Woon jij in de omgeving van Helmond? En heeft de traprenovatie van Next Step jouw interesse gewekt? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd