98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie in Hengelo

Nieuwe trap of traprenovatie? Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen!

Traprenovatie Hengelo

Vanuit onze vestiging in Emmeloord leveren en monteren wij onze traprenovaties door het hele land. Onze monteurs komen regelmatig in de mooie achterhoek en renoveren graag jouw trap in Hengelo en omstreken.

Is jouw trap toe aan een opfrisbeurt of past hij niet meer bij jouw nieuwe interieur? Wij komen graag bij je langs en demonstreren graag de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Je kunt een keuze maken uit ons ruime assortiment designs.

Nieuwe trap of traprenovatie?

Is jouw woning toe aan een nieuwe trap, dan kun je ervoor kiezen om je huidige trap te (laten) verwijderen en een nieuwe trap te laten plaatsen. Het verwijderen van een bestaande trap neemt in veel gevallen wat hak en breekwerk met zich mee. Wanneer je oude trap uit je woning verwijderd is, duurt het meestal minimaal een dag voordat je nieuwe trap geïnstalleerd kan worden. Je zit dus minimaal 1 dag zonder trap in je woning. Kies je voor onze traprenovatie? Dan kunnen wij jouw huidige trap omtoveren tot jouw droomtrap, en dit in één dag! Kies jij voor ons? Dan zorgen wij ervoor dat jij op dezelfde dag je trap weer kunt gebruiken. Bijkomend voordeel is dat wij alle rommel, die we maken weer meenemen.

Traprenovatie door Next Step?

Doordat wij ruim 100 jaar ervaring hebben met trappen, is bijna geen enkele trap meer onbekend voor ons. Wij geven graag passend advies en vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn met jouw trap.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Duurzame traprenovatie in Hengelo

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en dragen dit ook uit met het groene blad in ons logo. De materialen die wij voor jouw traprenovatie gebruiken zijn allemaal voorzien van een FSC of PEFC keurmerk. Ons afvalhout wordt zoveel mogelijk hergebruikt en bij voorkeur corresponderen wij digitaal om papier te besparen. Onze traprenovaties zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam.

Kwaliteit

Topkwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij voor ons kiest om jouw traprenovatie te laten uitvoeren, weet je zeker dat jij een kwaliteitsproduct in huis haalt. Na de traprenovatie is jouw woning in Hengelo uitgerust met een veilige, slijtvaste en prachtige trap. Onze overzettreden worden geproduceerd in onze fabriek in Emmeloord. De toplaag van de overzettreden zijn voorzien van een keiharde HPL-toplaag, die uitgevoerd is met een antislip profiel. Het tijdperk van een beschadigde trap is voorbij en de kans op uitglijden wordt verkleind door de antislip-laag.

Wat maakt Next Step traprenovatie zo uniek?

  • Binnen 2 weken geleverd
  • 20 jaar garantie!
  • Geen hak en breekwerk
  • Montage in 1 dag!
  • Veilig en kindvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit