Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Hilversum

Snelle renovatie (binnen een dag) Ja, stuur mij een vrijblijvende offerte

Jouw trap laten renoveren in Hilversum?

Je bent bijna tevreden met de inrichting van jouw huis, maar er klopt nog één ding niet: de trap. Je zou het bijna vergeten, maar de trap is een belangrijk van onderdeel de inrichting van jouw woning. Het is vervelend als het plaatje niet helemaal compleet is, doordat de trap roet in het eten gooit. Wanneer jij in de omgeving van Hilversum woont, en dit probleem herkent, dan is Next Step traprenovatie precies wat voor jou!

Voor elke trap een renovatie

In de gemeente Hilversum staat een grote diversiteit aan woningen, en daardoor ook een grote diversiteit aan trappen. Het is goed om te weten dat een Next Step traprenovatie op iedere trap uitgevoerd kan worden. Of het gaat om een open trap, een dichte trap, een klassieke of betonnen trap: elke trap kan door ons gerenoveerd worden. Ook als je op zoek bent een traprenovatie voor jouw bedrijfspand, kunnen wij je helpen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Prachtige designs voor jouw huis in Hilversum

Heb je onze uitgebreide collectie al gezien? Wellicht zit er wat bij wat precies bij jouw huis in Hilversum past. Onze collectie varieert van houttinten, betonlook tot staal. Door te kiezen voor een Next Step traprenovatie, kies je precies de trap die past bij jouw smaak. Het maakt niet uit of jouw woningen een open of een dichte trap heeft, we leveren de stootborden ook in het design van jouw keuze. Tip: gekleurde treden met witte stootborden kunnen jouw trap ook een fraaie uitstraling geven!

Waarom Next Step?

Wanneer wij jouw trap in Hilversum renoveren, doen wij dat met overzettreden. Deze overzettreden worden precies op maat voor jouw trap gemaakt. Wat Next Step zo uniek maakt is de HPL toplaag waarmee de overzettreden zijn uitgrust. Deze toplaag is keihard. Zo hard zelfs dat er standaard 20 jaar garantie op de overzettreden zit. In deze toplaag zit een antislip profiel aangebracht. Hiermee weet je zeker dat jij en jouw medebewoners, maar ook jouw huisdieren, niet zullen uitglijden. Antislip strips, die de trap vaak niet mooier maken, zijn dus ook niet nodig. Maar er zijn nog meer praktische voordelen. De treden zijn onderhoudsarm, makkelijk schoon te krijgen en je hoeft ze nooit meer te schilderen.

Hoe wij jouw trap renoveren

Het renovatieproces begint bij de offerte aanvraag. Je kunt online een offerte aanvragen, ons bellen, een bezoek brengen aan onze showroom of een afspraak maken bij jou thuis in Hilversum. Naar aanleiding hiervan, maken wij voor jou een prijs op maat. Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je hier akkoord mee gaat, de offertes zijn bij ons helemaal vrijblijvend! Wanneer jij akkoord geeft, kunnen we meestal super snel een afspraak maken om jouw trap te renoveren. Onze monteurs kunnen dit binnen één dag voor je uitvoeren. Wanneer ze klaar zijn, gaan ze samen met jou de trap bij langs om er zeker van te zijn dat jij tevreden bent. Het betalen kan achteraf door te pinnen, of via een factuur.

Kies voor een Next Step Trenovatie in Hilversum:

  • Prachtige designs, helemaal passend bij jouw interieur.
  • Geen opdringerige verkopers. Onze offertes zijn vrijblijvend.
  • Keiharde overzettreden.
  • Praktische voordelen: onderhoudsarm, antislip en nooit meer schilderen.
  • Volledig FSC®-gecertificeerd
  • Super snel geleverd, binnen één dag uitgevoerd.
Advies nodig?Laat het ons weten!
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit