fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie HilversumSnelle renovatie (binnen een dag)Ja, stuur mij een vrijblijvende offerte

Uw trap laten renoveren in Hilversum?

U bent bijna tevreden met de inrichting van uw huis, maar er klopt nog één ding niet: de trap. U zou het bijna vergeten, maar de trap is een belangrijk van onderdeel de inrichting van uw woning. Het is vervelend als het plaatje niet helemaal compleet is, doordat de trap roet in het eten gooit. Wanneer u in de omgeving van Hilversum woont, en u dit probleem herkent, dan is Next Step traprenovatie precies wat voor u!

Voor elke trap een renovatie

In de gemeente Hilversum staat een grote diversiteit aan woningen, en daardoor ook een grote diversiteit aan trappen. Het is goed om te weten dat een Next Step traprenovatie op iedere trap uitgevoerd kan worden. Of het gaat om een open trap, een dichte trap, een klassieke of betonnen trap: elke trap kan door ons gerenoveerd worden. Ook als u op zoek bent een traprenovatie voor uw bedrijfspand, kunnen wij u helpen.

Prachtige designs voor uw huis in Hilversum

Heeft u onze uitgebreide collectie al gezien? Wellicht zit er wat bij wat precies bij uw huis in Hilversum past. Onze collectie varieert van houttinten, betonlook tot staal. Door te kiezen voor een Next Step traprenovatie, kiest u precies de trap die past bij uw smaak. Het maakt niet uit of uw woningen een open of een dichte trap heeft, we leveren de stootborden ook in het design van uw keuze. Tip: gekleurde treden met witte stootborden kunnen uw trap ook een fraaie uitstraling geven!

Waarom Next Step?

Wanneer wij uw trap in Hilversum renoveren, doen wij dat met overzettreden. Deze overzettreden worden precies op maat voor uw trap gemaakt. Wat Next Step zo uniek maakt is de HPL toplaag waarmee de overzettreden zijn uitgrust. Deze toplaag is keihard. Zo hard zelfs dat er standaard 20 jaar garantie op de overzettreden zit. In deze toplaag zit een antislip profiel aangebracht. Hiermee weet u zeker dat u en uw medebewoners, maar ook uw huisdieren, niet zullen uitglijden. Antislip strips, die de trap vaak niet mooier maken, zijn dus ook niet nodig. Maar er zijn nog meer praktische voordelen. De treden zijn onderhoudsarm, makkelijk schoon te krijgen en u hoeft ze nooit meer te schilderen.

Hoe wij uw trap renoveren

Het renovatieproces begint bij de offerte aanvraag. U kunt online een offerte aanvragen, ons bellen, een bezoek brengen aan onze showroom of een afspraak maken bij u thuis in Hilversum. Naar aanleiding hiervan, maken wij voor u een prijs op maat. Het is vervolgens aan u om te bepalen of u hier akkoord mee gaat, de offertes zijn bij ons helemaal vrijblijvend! Wanneer u akkoord geeft, kunnen we meestal binnen veertien dagen een afspraak maken om uw trap te renoveren. Onze monteurs kunnen dit binnen één dag voor u uitvoeren. Wanneer ze klaar zijn, gaan ze samen met u de trap bijlangs om er zeker van te zijn dat u tevreden bent. Het betalen kan achteraf door te pinnen, of via een factuur.

Kies voor een Next Step Trenovatie in Hilversum:

  • Prachtige designs, helemaal passend bij uw interieur.
  • Geen opdringerige verkopers. Onze offertes zijn vrijblijvend.
  • Keiharde overzettreden.
  • Praktische voordelen: onderhoudsarm, antislip en nooit meer schilderen.
  • Volledig FSC gecertificeerd
  • Binnen twee weken geleverd, binnen één dag uitgevoerd.
Advies nodig?Laat het ons weten!
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd