• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie laminaat

Laat jouw trap renoveren met High Pressured Laminate (HPL) door onze vakmensen! Direct een prijs op maat aanvragen

Laminaat traprenovatie versus HPL traprenovatie

Een traprenovatie met laminaat overzettreden is voordelig en verkrijgbaar in tal van kleuren. Bovendien is het vrij gemakkelijk schoon te houden. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor een traprenovatie met laminaat. Maar wist je dat er verschillende soorten laminaat zijn? Bij Next Step Traprenovatie kies je voor laminaat van het allerhoogste niveau: HPL, oftewel High Pressure Laminate.

Laminaat bestaat meestal uit drie tot vier lagen: een kunststof onderlaag (meestal melamine), een drager (meestal HDF), een laagje bedrukt papier en een kunststof toplaag. Dit noemen we ook wel DPL: Direct Pressure Laminate.

HPL is op dezelfde manier opgebouwd, met uitzondering van de toplaag. Deze bestaat bij HPL namelijk uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen en daardoor is het beter bestand tegen stoten, slijten en vocht dan bij gewoon laminaat.

Voordelen van HPL-traprenovatie

Naast HPL zijn er nog meer laminaat soorten. Een andere bekende laminaatsoort is bijvoorbeeld CPL, oftewel Continuous Pressure Laminate. Dit heeft dezelfde opbouw als laminaat, maar de toplaag is dunner en wordt samengeperst door een rol.

Bij HPL worden de vezels waarvan de toplaag gemaakt wordt onder hoge druk samengeperst tussen twee platen, waardoor de kunststofvezels dichter op elkaar zitten dan wanneer de vezels door een rol worden geperst. Doordat de vezels minder ruimte hebben om te bewegen tussen twee platen, is het materiaal sterker. Daarom kiezen wij voor HPL bij een laminaat traprenovatie.

Kies voor een Next Step traprenovatie met laminaat

Wanneer je kiest voor een laminaat trap van Next Step, dan kies je voor voordelen die andere soorten laminaat je niet kunnen bieden:

  • Slijtvast: de extreem harde toplaag zorgt ervoor dat de treden altijd mooi blijven, hoe vaak ze ook worden belopen.
  • Antislip: uitglijden is met Next Step verleden tijd. Het is niet nodig om anti-slip strips te plaatsen, wat gelijk alweer een hele andere uitstraling zou geven aan de trap. Next Step overzettreden zijn volledig antislip.
  • Kleurvast: een traprenovatie van Next Step is een garantie voor kleurvastheid.
  • Milieuvriendelijk: Next Step is recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2 neutraal.

Daarnaast is Next Step gemakkelijk schoon te houden, onderhoudsarm, ruwbouw- en waterbestendig én passend in elk interieur. Er is namelijk keuze uit achttien verschillende designs. Bij ons kun je alle mogelijkheden combineren.

Voor- en nafoto’s laminaat traprenovatie

Bekijk hieronder de voor- en nafoto’s van een gerenoveerde trap door Next Step Traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde laminaat trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen super snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Vragen over een traprenovatie met laminaat?

Bij een traprenovatie is professioneel advies heel belangrijk. Daarom staan onze adviseurs je graag te woord. Zij leggen je het verschil uit tussen de verschillende soorten trapbekleding, zodat je de juiste keuze maakt. Of twijfel je tussen een traprenovatie hout of laminaat? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We helpen je graag.

Kosten traprenovatie laminaat

Al vanaf €2850,- incl. btw én montage kun jij genieten van jouw laminaat trap. De kosten voor een laminaat traprenovatie hangt van het volgende af:

  • De vorm van je trap
  • Het aantal traptreden
  • De grootte van de traptreden

Op de pagina traprenovatie kosten gaan we dieper in op de factoren die de prijs bepalen. Natuurlijk wil je weten wat de kosten zullen zijn specifiek voor jouw situatie. Vraag daarom een vrijblijvende offerte op maat bij ons aan. Binnen één dag kun je de offerte al in je mailbox ontvangen (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over laminaat en het verschil met High Pressure Laminate (HPL) vind je hier!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit