fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie LeidenEen traprenovatie binnen een dagJa, stuur mij een vrijblijvende offerte

Traprenovatie Leiden

Een traprenovatie was nog nooit zo snel, eenvoudig en goed geregeld. Wanneer u kiest voor een Next Step traprenovatie, kunt u binnen twee weken genieten van een prachtige vernieuwde trap. Woont u in Leiden en heeft u wel interesse in een traprenovatie, maar geen zin in een hoop gedoe? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Kies één van de mooie designs

Uw huidige trap is u een doorn in het oog. Hij is volledig gedateerd of hij past niet bij de rest van het interieur. Om uw woning in Leiden een visuele upgrade te geven, kunt u kiezen voor een Next Step traprenovatie. We bieden verschillende designs waarmee we uw trap kunnen renoveren, zodat hij weer precies past bij uw interieur. Onze designs lenen zich uitstekend voor zowel klassieke als moderne interieurdesigns en variëren van een betonlook tot een hout- of metaal design. Hoe het interieur van uw Leidse woning er ook uitziet, bij ons vindt u iets wat erbij past!

In een dag een traprenovatie in Leiden

Bij een Next Step traprenovatie wordt uw trap gerenoveerd door onze eigen gespecialiseerde monteurs. Zij zullen zich ’s ochtends vroeg bij u melden en gaan niet eerder weg dan dat zij de trap precies naar uw wensen hebben gerenoveerd. U zult weinig hinder ondervinden van onze monteurs. Wij renoveren de traptreden met overzettreden die buiten de deur op maat worden gezaagd. Er komt geen sloopwerk te pas aan een Next Step traprenovatie.

Onze overzettreden

Wat onze overzettreden zo bijzonder maakt? Naast het fraaie design van de overzettrede is het ook nog eens een oer-Hollands kwaliteitsproduct. Op onze overzettreden bieden wij een garantie aan van 20 jaar. Door de HPL toplaag in de trede, zal deze niet slijten. Enorm geschikt dus voor een trap die intensief wordt gebruikt. In deze toplaag is ook nog eens een antislip profiel aangebracht, waardoor u zich over glijpartijen geen zorgen meer hoeft te maken! Ook de stootborden en de vloer kunt u in alle Next Step designs laten uitvoeren!

Geen gedoe

Wanneer u contact opneemt met één van onze adviseurs, zullen zij u een vrijblijvende offerte voor u maken. Bij ons zult u geen opdringerige verkopers aantreffen. Binnen een paar dagen heeft u bij ons een prijsopgaaf en vaak kunnen we binnen 14 dagen al een afspraak inplannen voor een traprenovatie in Leiden. Wilt u eerst de designs met eigen ogen aanschouwen? Maak dan een afspraak in onze showroom.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd