• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Leiden

Een traprenovatie binnen een dag Ja, stuur mij een vrijblijvende offerte

Traprenovatie Leiden

Een traprenovatie was nog nooit zo snel, eenvoudig en goed geregeld. Wanneer je kiest voor een Next Step traprenovatie, kun je super snel genieten van een prachtige vernieuwde trap. Woon je in Leiden en heb je wel interesse in een traprenovatie, maar geen zin in een hoop gedoe? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Kies één van de mooie designs

Jouw huidige trap is je een doorn in het oog. Hij is volledig gedateerd of hij past niet bij de rest van het interieur. Om jouw woning in Leiden een visuele upgrade te geven, kun je kiezen voor een Next Step traprenovatie. We bieden verschillende designs waarmee we jouw trap kunnen renoveren, zodat hij weer precies past bij jouw interieur. Onze designs lenen zich uitstekend voor zowel klassieke als moderne interieurdesigns en variëren van een betonlook tot een hout- of metaal design. Hoe het interieur van jouw Leidse woning er ook uitziet, bij ons vind je iets wat erbij past!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

In een dag een traprenovatie in Leiden

Bij een Next Step traprenovatie wordt jouw trap gerenoveerd door onze eigen gespecialiseerde monteurs. Zij zullen zich ’s ochtends vroeg bij je melden en gaan niet eerder weg dan dat zij de trap precies naar jouw wensen hebben gerenoveerd. Je zult weinig hinder ondervinden van onze monteurs. Wij renoveren de traptreden met overzettreden die buiten de deur op maat worden gezaagd. Er komt geen sloopwerk te pas bij een Next Step traprenovatie.

Onze overzettreden

Wat onze overzettreden zo bijzonder maakt? Naast het fraaie design van de overzettrede is het ook nog eens een oer-Hollands kwaliteitsproduct. Op onze overzettreden bieden wij een garantie aan van 20 jaar. Door de HPL toplaag in de trede, zal deze niet slijten. Enorm geschikt dus voor een trap die intensief wordt gebruikt. In deze toplaag is ook nog eens een antislip profiel aangebracht, waardoor jij jezelf over glijpartijen geen zorgen meer hoeft te maken! Ook de stootborden en de vloer kun je in alle Next Step designs laten uitvoeren!

Geen gedoe

Wanneer je contact opneemt met één van onze adviseurs, zullen zij een vrijblijvende offerte voor je maken. Bij ons zul je geen opdringerige verkopers aantreffen. Binnen een paar dagen heb je bij ons een prijsopgaaf en vaak kunnen we super snel al een afspraak inplannen voor een traprenovatie in Leiden. Wil je eerst de designs met eigen ogen aanschouwen? Maak dan een afspraak in onze showroom.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit